- 18 Temmuz 2024
- 110
- 76
- 13
sonucunuz gelince paylaşır mısınız bizle deeSelam, cuma günü kan verdim ben de fetal dna için. 10-14 iş gününe çıkar dediler. Ben de heyecanlı bekleyiş içindeyim…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucunuz gelince paylaşır mısınız bizle deeSelam, cuma günü kan verdim ben de fetal dna için. 10-14 iş gününe çıkar dediler. Ben de heyecanlı bekleyiş içindeyim…
Göğüslerim çok büyümüştü bir de uyku hali vardıÇok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbelirtiniz var mıydı acaba
Tabii sonuçlar çıkar çıkmaz paylaşacaşımsonucunuz gelince paylaşır mısınız bizle dee
Migren olabilrmi baş ağrısıyla birlikte oluncaKızlar geceden beri baş ağrısı ve şiddetli bulantım oldu 9. Haftada bulantı başlar mı? Allahım inşallah başlamaz çok zormuş
ben gecen hafta yaptirmistim, dun cikti sonucum; 10-12 gunde cikar demislerdi ama erken cikti.kızlar fetal dna sonucumu bekliyorum çok gerginim ya gerçekten başka fetal dna nipt testi varan var mı
Ayy harika darısı bana inşallaaahhh :) çok sevidimm :) hangi firmaya yaptırmıstınızben gecen hafta yaptirmistim, dun cikti sonucum; 10-12 gunde cikar demislerdi ama erken cikti.
mumkun oldugunca test yaptirdigimi unutmaya calistim ben, diger turlu insan arastira arastira bir hal oluyor.cok sukur sonuclar iyi geldi. darisi saglikla herkesin basina
![]()
Canım inşallah her şey yolundadır. Dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbim gönlüne göre versinelimden geleni yapıyorum ama bu kadar dayanabiliyorum![]()
İnşallah güzel haberler alırsın canım .Kızlar bu gün saat 14.30 da ikili test için randevum var. Bana çok dua edin güzel haberler alayım
amin Allah razı olsun dua eden herkesten yer gök dua ile buna çok inanıyorumCanım inşallah her şey yolundadır. Dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbim gönlüne göre versin
Evet bulunuyorlar ama daha erken dedi. Buda minişim. Sizce cinsiyet neÇıktın mı canım erken olabilir ama tahmin de bulunuyorlar gene de ben bile video izleye izleye artık anlıyorum usg den![]()
Salat-ı tefriciye oku canım bol bol. Ben de okuyacağım senin içinamin Allah razı olsun dua eden herkesten yer gök dua ile buna çok inanıyorum
ay ne güzel öneri tamam hemen başlıyorumSalat-ı tefriciye oku canım bol bol. Ben de okuyacağım senin için
Benim geçmişti geçen hafta. En son pazartesi aşırı bulantı oldu. Ama 2 gündür gene geri geldi. 8+4 üm şuanKızlar geceden beri baş ağrısı ve şiddetli bulantım oldu 9. Haftada bulantı başlar mı? Allahım inşallah başlamaz çok zormuş
İçimden kız geçiyorEvet bulunuyorlar ama daha erken dedi. Buda minişim. Sizce cinsiyet ne
mybiglove isimli kullanıcıya sorsanaEvet bulunuyorlar ama daha erken dedi. Buda minişim. Sizce cinsiyet ne
Cinsiyet i bakıyormybiglove isimli kullanıcıya sorsana![]()
EveetCinsiyet i bakıyor![]()