• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
kızlar fetal dna sonucumu bekliyorum çok gerginim ya gerçekten başka fetal dna nipt testi varan var mı
ben gecen hafta yaptirmistim, dun cikti sonucum; 10-12 gunde cikar demislerdi ama erken cikti.

mumkun oldugunca test yaptirdigimi unutmaya calistim ben, diger turlu insan arastira arastira bir hal oluyor. 😒 cok sukur sonuclar iyi geldi. darisi saglikla herkesin basina 🙏🏻

ben gecen hafta yaptirmistim, dun cikti sonucum; 10-12 gunde cikar demislerdi ama erken cikti.

mumkun oldugunca test yaptirdigimi unutmaya calistim ben, diger turlu insan arastira arastira bir hal oluyor. 😒 cok sukur sonuclar iyi geldi. darisi saglikla herkesin basina 🙏🏻
Ayy harika darısı bana inşallaaahhh :) çok sevidimm :) hangi firmaya yaptırmıstınız

Çıktın mı canım erken olabilir ama tahmin de bulunuyorlar gene de ben bile video izleye izleye artık anlıyorum usg den 😂
Evet bulunuyorlar ama daha erken dedi. Buda minişim. Sizce cinsiyet ne

Eklentiler

• 20250317_095612.webp
    20250317_095612.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar geceden beri baş ağrısı ve şiddetli bulantım oldu 9. Haftada bulantı başlar mı? Allahım inşallah başlamaz çok zormuş
Benim geçmişti geçen hafta. En son pazartesi aşırı bulantı oldu. Ama 2 gündür gene geri geldi. 8+4 üm şuan

Back
X