- 14 Ağustos 2011
- 27.481
- 3.339
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.881
Ayy çok sevindim canım. Sağlıkla büyüsün annesine kavuşsun inşallah. İyi olmanıza çok mutlu oldum.Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Lavabo dışında ayaklanmıyorum yemeği de yer sofrasında yiyoruz ama onun etki edeceğini düşünmüyorum İnş etki etmezÇok dikkat et hiçbirşeye kalkma. Inş durabildiği kadar durur sağlıkla gelir
Sağlıkla büyüsün musmutlu kolaylıklarla dolu bi ömrü olsun inşallahKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Normal kan mı sümüksü bişey mi canım acil bişey olsa doktorun gel derdi zaten hemenKızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Allah senide bebeğinide korusunKızlar doğurdum ben
bi dene bakalım belki ondandır. Belkide bugün eve gelmenin yorgunluğu.Lavabo dışında ayaklanmıyorum yemeği de yer sofrasında yiyoruz ama onun etki edeceğini düşünmüyorum İnş etki etmez
Noluyo mayis annelerimize. Sağlıkla zamanında gelsin oğluşun canım. Geçmiş olsun.Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Yattığın yerde yemeye çalış canımLavabo dışında ayaklanmıyorum yemeği de yer sofrasında yiyoruz ama onun etki edeceğini düşünmüyorum İnş etki etmez
Bakalim bu gece dinlen yarın da devam ederse gidersin gene napcan orda yoktu çünküAynen yemek ye duş al diyene kadar 2-3 saat ayakta kaldım hemen kendini aşağı saldı ne güzel yukarıda rahattım dünde hastanede hemşireler çok yordu tecrübesiz eleman çalıştırıyorlar fitili kullandım saat 4 den sonra bişey aktı ama aşağıda oynamasına bağlıyorum idrar kaçağı sanırım su olsa durmadan gelirdi
Bence nerde yatiyosan tepsiyle sana getirsinler kucağına öyle yeLavabo dışında ayaklanmıyorum yemeği de yer sofrasında yiyoruz ama onun etki edeceğini düşünmüyorum İnş etki etmez
Çok açık pembe normal bir damla devamı da gelmedi. Koyu kırmızı olmadıkça devam etmedikçe korkma dedi. Eğer olursa tekrar gel Nst bakarız dedi. Dinlenme moduna geçtim. Hamile olduğumu kabul ettim bugün çok sakınmıyodum kendimi market , yürüyüş ev işleri falan artık yapmıcamm yatışşşNormal kan mı sümüksü bişey mi canım acil bişey olsa doktorun gel derdi zaten hemen
Allah korusun, dikkat et kendine. Guzel beslenip güzelce dinlenmen lazım artıkAynen yemek ye duş al diyene kadar 2-3 saat ayakta kaldım hemen kendini aşağı saldı ne güzel yukarıda rahattım dünde hastanede hemşireler çok yordu tecrübesiz eleman çalıştırıyorlar fitili kullandım saat 4 den sonra bişey aktı ama aşağıda oynamasına bağlıyorum idrar kaçağı sanırım su olsa durmadan gelirdi
Bakalım olmadı öyle yaparım hastanede de oturarak yiyordum amaYattığın yerde yemeye çalış canım
Çok sevindim iyi olmanıza canım benim grubumuzun ilk bebeği geldi mutlulukla güle güle büyütün insallahKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Evet bişeyimiz yok düzgün gidiyor diyoruz birden kendimizi yataklarda buluyoruz dikkat et bari bunda sonraÇok açık pembe normal bir damla devamı da gelmedi. Koyu kırmızı olmadıkça devam etmedikçe korkma dedi. Eğer olursa tekrar gel Nst bakarız dedi. Dinlenme moduna geçtim. Hamile olduğumu kabul ettim bugün çok sakınmıyodum kendimi market , yürüyüş ev işleri falan artık yapmıcamm yatışşş
Bakalim bu gece dinlen yarın da devam ederse gidersin gene napcan orda yoktu çünkü
Bence nerde yatiyosan tepsiyle sana getirsinler kucağına öyle ye
Sırt üstü yattım valla şimdi böyle baskı biraz daha azalıyor şekilden şekile gireriz artık doğurana kadar rahat kimse benim bişeyim yok deyip kendini çok yormasın bebikolar sürpriz yapacak yer arıyorAllah korusun, dikkat et kendine. Guzel beslenip güzelce dinlenmen lazım artık
Canım tez zamanda kuvezden çıkıp evine gidersin insallah sağ salim bebisinle kilosu da haftası da iyi zaten Allah'ın izni ile tez zamanda toparlar. Dualarım sizinleKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Aaaa hayırlı uğurlu olsun canımKızlar doğurdum ben
Ayy çok duygulandım birdenKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?