• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Maşallah sizeee🧿🧿🧿 canım benim çok sevindim harika haber verdin bize, inşallah en kısa sürede küvezden çıkıp evinize dönersiniz🩵🩵🩵🩵🩵

Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Kesinlikle katılıyorum en ufak bir ağrıda ödüm kopuyor artık. Canım çok geçmiş olsun, sadece yatmak gerekiyor gerçekten son dönemlerimizde.

Aşağı baskı yaptıklarından öyle oluyor sıkıştırıyorlar benimkinin kafası sağ kasığımda sanırım elini falan da aşağılara salıyor çok rahatsız ediyor fitil kullandıktan sonra 2 kez bişey aktı ama idrar sanırım vajinada oynadığı için
Benimki daha donmedi canim 2 hafta sonra randevum var insallah ozamana kadar doner

Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Gecmis olsun canim demekki normal yorulunca kanama olmasi insallah tekrar olmaz sakin ol stres yaptikca daha kotu

Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Yaa çok sevindim Güzel güzel büyüsün şimdi sütünde gelmiş hızla büyür 🥺

Mide yanması olan arkadaşlar ne kullanıyorlardı ? Doktora soracağım da kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç var mı ?
Protonax mide yanması için mucize ilacım benim. Sabah aç karna alıyorum rennie yeterli gelmeyince vermişti

Kızlar doğurdum ben

Geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Ayagi kalkman yurumen cok iyi canim onemli olan ilk gun ayaklanmak sen cok guclu birine benziyosun afferin sana gercekten daha 24 saat gecmedi uzerinden
İnsan evladı için herşeyi yapıyormuş canım, mecbur güçlü olmak zorundaydım, durup durup yürüyorum erkenden toplarlanırım Allahın izniyle 🤲🙏

Kızlar doğurdum ben

Yaaa ilk mesajı gördüm şok oldum
İkinci mesajda da çok sevindim 🥰
İkinizde biran önce iyileşin ve kavusun inşallah 😊
Sağlıklı ömrü olsun 🤲🏼😊

Çok sağolun kızlar mesajlarınızı tek tek okudum🥹 hala rüyada gibiyim, bukadar erken olacağını hiç düşünmemiştim

Back
X