- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.901
Sağolun kızlar, ilk bebek benden geldi sıra sizin başınıza
çok güzel bir duygu Allahım hepinizin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahSağolun kızlar, ilk bebek benden geldi sıra sizin başınızaçok güzel bir duygu Allahım hepinizin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Maşallah sizeeeKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum en ufak bir ağrıda ödüm kopuyor artık. Canım çok geçmiş olsun, sadece yatmak gerekiyor gerçekten son dönemlerimizde.Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Benimki daha donmedi canim 2 hafta sonra randevum var insallah ozamana kadar donerAşağı baskı yaptıklarından öyle oluyor sıkıştırıyorlar benimkinin kafası sağ kasığımda sanırım elini falan da aşağılara salıyor çok rahatsız ediyor fitil kullandıktan sonra 2 kez bişey aktı ama idrar sanırım vajinada oynadığı için
Çok saolun hayırlısıyla bir 4 5 hafta daha dayansaydıkKesinlikle katılıyorum en ufak bir ağrıda ödüm kopuyor artık. Canım çok geçmiş olsun, sadece yatmak gerekiyor gerçekten son dönemlerimizde.
Gecmis olsun canim demekki normal yorulunca kanama olmasi insallah tekrar olmaz sakin ol stres yaptikca daha kotuKızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Rahat ol canim daha uc hafta dayansan yetcekÇok saolun hayırlısıyla bir 4 5 hafta daha dayansaydık![]()
Yaa çok sevindim Güzel güzel büyüsün şimdi sütünde gelmiş hızla büyürKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Sen nasılsın şimdi ağrın falan var mıSağolun kızlar, ilk bebek benden geldi sıra sizin başınızaçok güzel bir duygu Allahım hepinizin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Ağrı var canım da yürüdükçe gaz çıkardıkca daha iyi oluyorSen nasılsın şimdi ağrın falan var mı
Protonax mide yanması için mucize ilacım benim. Sabah aç karna alıyorum rennie yeterli gelmeyince vermiştiMide yanması olan arkadaşlar ne kullanıyorlardı ? Doktora soracağım da kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç var mı ?
Kızlar doğurdum ben
Geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
İnş döner o zamana kadar canım benim 28. Haftadan beri aynı pozisyondaBenimki daha donmedi canim 2 hafta sonra randevum var insallah ozamana kadar doner
Amin canım sağolProtonax mide yanması için mucize ilacım benim. Sabah aç karna alıyorum rennie yeterli gelmeyince vermişti
Geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Ayagi kalkman yurumen cok iyi canim onemli olan ilk gun ayaklanmak sen cok guclu birine benziyosun afferin sana gercekten daha 24 saat gecmedi uzerindenAğrı var canım da yürüdükçe gaz çıkardıkca daha iyi oluyor
İnsan evladı için herşeyi yapıyormuş canım, mecbur güçlü olmak zorundaydım, durup durup yürüyorum erkenden toplarlanırım Allahın izniyleAyagi kalkman yurumen cok iyi canim onemli olan ilk gun ayaklanmak sen cok guclu birine benziyosun afferin sana gercekten daha 24 saat gecmedi uzerinden
Kızlar doğurdum ben
Yaaa ilk mesajı gördüm şok oldumKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim