Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Maşallah sizeee canım benim çok sevindim harika haber verdin bize, inşallah en kısa sürede küvezden çıkıp evinize dönersiniz

Kesinlikle katılıyorum en ufak bir ağrıda ödüm kopuyor artık. Canım çok geçmiş olsun, sadece yatmak gerekiyor gerçekten son dönemlerimizde.

Benimki daha donmedi canim 2 hafta sonra randevum var insallah ozamana kadar doner

Gecmis olsun canim demekki normal yorulunca kanama olmasi insallah tekrar olmaz sakin ol stres yaptikca daha kotu

Yaa çok sevindim Güzel güzel büyüsün şimdi sütünde gelmiş hızla büyür

Mide yanması olan arkadaşlar ne kullanıyorlardı ? Doktora soracağım da kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç var mı ?
Protonax mide yanması için mucize ilacım benim. Sabah aç karna alıyorum rennie yeterli gelmeyince vermişti

Kızlar doğurdum ben

Geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Ayagi kalkman yurumen cok iyi canim onemli olan ilk gun ayaklanmak sen cok guclu birine benziyosun afferin sana gercekten daha 24 saat gecmedi uzerinden
İnsan evladı için herşeyi yapıyormuş canım, mecbur güçlü olmak zorundaydım, durup durup yürüyorum erkenden toplarlanırım Allahın izniyle

Kızlar doğurdum ben

Yaaa ilk mesajı gördüm şok oldum
İkinci mesajda da çok sevindim
İkinizde biran önce iyileşin ve kavusun inşallah
Sağlıklı ömrü olsun

Çok sağolun kızlar mesajlarınızı tek tek okudum hala rüyada gibiyim, bukadar erken olacağını hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…