• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Ayy bana da hep kız dedi o ayrıca instagramdaki cinsiyet sayfası da kız dedi ama çevrem o kadar erkek diyor ki
İnstagram da burdan gördüğüm profildeki erkek dedi. Mybiglove kız dedi. Önceki oğlumda bilmişti erkek demişti
Bakalım gönlüm kızdan yana. Ama rabbim sağlıklı olsunda fark etmez

Kızlar magnezyum kullanan var mı? Kaçıncı haftadan ve ne sebeple kullanılmaya başlanıyor bilen var mı?

Merhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba

Benim de bugün kasık ağrım var birkaç gündür çok azdı bugün çok şiddetli oldu geçti kanama vs yok öyle bekliyorum normaldir diyerek 🥰
Bende iki gündür çok yoruldum o yüzden inanılmaz ağrım oldu ama bebeğin olduğu yerle rahim yolu arasında inanılmaz batma gibi oluyordu
Her tuvalette bakıyorum bişey varmı diye korkudan

Merhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba
Grupta bi çok arkadaşımda var, ilaçlarınızı kullanın yorulmayın çok inşallah atlatırsınız❤️

Bende iki gündür çok yoruldum o yüzden inanılmaz ağrım oldu ama bebeğin olduğu yerle rahim yolu arasında inanılmaz batma gibi oluyordu
Her tuvalette bakıyorum bişey varmı diye korkudan
Ben de bugün çok baktım kan var mı diye. Kesinlikle yorulunca oluyor hem bebek ve kese büyüyor bir de yorgunluk eklenince artıyor ağrılar. Yarın dinleneceğim iki üç gündür çok yordum kendimi

Ben de bugün çok baktım kan var mı diye. Kesinlikle yorulunca oluyor hem bebek ve kese büyüyor bir de yorgunluk eklenince artıyor ağrılar. Yarın dinleneceğim iki üç gündür çok yordum kendimi
Çok yorma kendini dikkat et🤍

İkinci bebeğini bekleyen annelere bı sorum var ☺️ iki gebelikleriniz farklı mı ilerliyor benim ilkiyle bire bir aynı gidiyor ilk gebeliğimde aşırı baş ağrısı vardı sadece bunda çok şükür bı o yok sizlerde durum nasıl ? ☺️
2 tane kızım var ikisinde de ne bi ağrı ne bi sızı hamile değilmis gibi hic bir belirtim yoktu🤣 simdi 3 cocuğuma hamileyim ilk gunden 11 haftaya kadar aşırı bi gögüs ağrım vardi alt karın ağrım vardı birde kasık ağrım daha once hic bunları yaşamamıştım😁 cok değisik gerçekten

Sultangazideki haseki mi
Ay sorduğunuza göre biliyorsunuz
Randevumda fatih haseki ek bina yazıyordu bende ek bina diye araştırıp durdum fatihde vardı. Eee fatih ek bina haseki yazıyordu bende orası sandım
Meğer normal hasekiymiş ama neden ek bina yazıyor anlamadım😞taksiyle oraua geçtim hemen ama muayane olamadım doktor gitmişti, Allahtan kayıt yaptırmıştım gider gitmez geldim diye yoksa mhrs 15 gün ban veriyor ya randevu alamıyorsun o bölümden
Şansıma yarına randevu açılmıştı hemen yenisini aldım

Back
X