- 18 Eylül 2024
- 97
- 60
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram da burdan gördüğüm profildeki erkek dedi. Mybiglove kız dedi. Önceki oğlumda bilmişti erkek demiştiAyy bana da hep kız dedi o ayrıca instagramdaki cinsiyet sayfası da kız dedi ama çevrem o kadar erkek diyor ki
Canım yanlış hastaneye gitmişim ek bina yazıyor ama hasekiymiş normal yarın sabah gidicemDualarim seninle canim naptin yaptirdinmi ikili testi![]()
Yarın gidicem hastane karışıklığı olduMerveturann canım naptın ? Nasıl geçti
Sultangazideki haseki miCanım yanlış hastaneye gitmişim ek bina yazıyor ama hasekiymiş normal yarın sabah gidicem
Yarın gidicem hastane karışıklığı oldu![]()
Benim de bugün kasık ağrım var birkaç gündür çok azdı bugün çok şiddetli oldu geçti kanama vs yok öyle bekliyorum normaldir diyerekSağ kasığım çok ağrıyor hiçbir şey yokken aniden oldu oofff ödüm koptu
Benim de yok çok şükür ya bazı koşturmalar oldu yoruldum çok fazla. Dikkat et sendeBenim de bugün kasık ağrım var birkaç gündür çok azdı bugün çok şiddetli oldu geçti kanama vs yok öyle bekliyorum normaldir diyerek![]()
Ah olmasın olmasın geçsinBenim de yok çok şükür ya bazı koşturmalar oldu yoruldum çok fazla. Dikkat et sende![]()
Çok teşekkür ederim sorduğunuz içinNasıl oldunuz
9. Haftada başladım ben. Doktorum erken başlıyorum dedi. Dvit ile beraber bi tablet. Ağrılarım da çok vardı. Berbat bi bacak ağrım bar ama gelmedi hala.Kızlar magnezyum kullanan var mı? Kaçıncı haftadan ve ne sebeple kullanılmaya başlanıyor bilen var mı?
EvetSultangazideki haseki mi
Magnezyum agrı.icin kulanılır benim cok alt karın ağrım vardi 1 hafta kulandım sadece sonra braktım ağr.geçmişti zatenKızlar magnezyum kullanan var mı? Kaçıncı haftadan ve ne sebeple kullanılmaya başlanıyor bilen var mı?
Bende iki gündür çok yoruldum o yüzden inanılmaz ağrım oldu ama bebeğin olduğu yerle rahim yolu arasında inanılmaz batma gibi oluyorduBenim de bugün kasık ağrım var birkaç gündür çok azdı bugün çok şiddetli oldu geçti kanama vs yok öyle bekliyorum normaldir diyerek![]()
Grupta bi çok arkadaşımda var, ilaçlarınızı kullanın yorulmayın çok inşallah atlatırsınızMerhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba
Ben de bugün çok baktım kan var mı diye. Kesinlikle yorulunca oluyor hem bebek ve kese büyüyor bir de yorgunluk eklenince artıyor ağrılar. Yarın dinleneceğim iki üç gündür çok yordum kendimiBende iki gündür çok yoruldum o yüzden inanılmaz ağrım oldu ama bebeğin olduğu yerle rahim yolu arasında inanılmaz batma gibi oluyordu
Her tuvalette bakıyorum bişey varmı diye korkudan
Çok yorma kendini dikkat etBen de bugün çok baktım kan var mı diye. Kesinlikle yorulunca oluyor hem bebek ve kese büyüyor bir de yorgunluk eklenince artıyor ağrılar. Yarın dinleneceğim iki üç gündür çok yordum kendimi
2 tane kızım var ikisinde de ne bi ağrı ne bi sızı hamile değilmis gibi hic bir belirtim yoktuİkinci bebeğini bekleyen annelere bı sorum variki gebelikleriniz farklı mı ilerliyor benim ilkiyle bire bir aynı gidiyor ilk gebeliğimde aşırı baş ağrısı vardı sadece bunda çok şükür bı o yok sizlerde durum nasıl ?
![]()
Ay sorduğunuza göre biliyorsunuzSultangazideki haseki mi
Sağ ol kuzum sen de dikkat et çokÇok yorma kendini dikkat et![]()