• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Çok geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde oldum yeni yeni toparlıyorum. İlaç yazdılar ama doktoruma sormadan kullanamadım tedirgin oldugum için. Taze zencefil, limon, ıhlamur, portakal bunları birlikte demleyip içtim 2 3 gün o biraz daha rahatlattı. Öksürük krizi hala devam ediyor ama ilk günkü gibi değil. Umarım sana da iyi gelir. 🙏🏻 tekrardan çok çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun sana da canım. Gercekten rezil bi hastalık ya 🥺benim astımım da olduğu için gögüs hırıltımdan 2 gece hic uyuyamadım ciğerlerim hep doluydu o yüzden serum falan da oldum. Crp 18 falan cıktıgı icin kendi doktorum da antibiyotik kullan dedi ama kaç gün oldu ya bana mısın demiyo hastalık :/ zencefil gebelikte zararlı diye biliyorum onun haricinde ben de dediklerini içtim ama hic fayda etmedi canım😥

Cok gecmis olsun sana da canım. Gercekten rezil bi hastalık ya 🥺benim astımım da olduğu için gögüs hırıltımdan 2 gece hic uyuyamadım ciğerlerim hep doluydu o yüzden serum falan da oldum. Crp 18 falan cıktıgı icin kendi doktorum da antibiyotik kullan dedi ama kaç gün oldu ya bana mısın demiyo hastalık :/ zencefil gebelikte zararlı diye biliyorum onun haricinde ben de dediklerini içtim ama hic fayda etmedi canım😥
Tesekkur ederim 🌼 Vallahi az az koydum içine, cok aşırı olmadan kullaniliyormus galiba. Bana antibiyotik ve symbicort diye bir şey verdi. İlacı yazmadan önce de sana hiçbir şey veremem, yapamam hamilesin falan dediği için ilacı da kullanmadım bir sey olur diye.
Astım hastaları ilac kullanmaya devam edebiliyor sanırım doktor kontrolünde bu süreçte öyle okumuştum, senin kullanabileceğin bir alternatif yok muydu acaba en azindan nefesini rahatlatacak bir seyler.

Kızlar dün amazonda chicco nun gece lambasını buldum kendi sitesinde 1000 TL burda 395 TL olunca kaptım hemen. Gece emzirirken falan açarım diye düşünüyorum umarım ışığı yeterli gelir. Akşam deneyeceğim bakalım.
Ben de arayıştaydım alınsın hemen 🥳 sağlıkla kullanmak nasip olsun bebişlerimize 💖🩵

Tesekkur ederim 🌼 Vallahi az az koydum içine, cok aşırı olmadan kullaniliyormus galiba. Bana antibiyotik ve symbicort diye bir şey verdi. İlacı yazmadan önce de sana hiçbir şey veremem, yapamam hamilesin falan dediği için ilacı da kullanmadım bir sey olur diye.
Astım hastaları ilac kullanmaya devam edebiliyor sanırım doktor kontrolünde bu süreçte öyle okumuştum, senin kullanabileceğin bir alternatif yok muydu acaba en azindan nefesini rahatlatacak bir seyler.
Ah anladım canım 😓ben normalde de pek kullanmam ilac o yüzden kullanmadım ama mutlaka vardır😔umarım bir daha hastalanmayız bu süreci sorunsuz atlatırız🙏🏻

Back
X