• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Ya kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Canım bizim kızımız olursa Zeynep Çiçek koyacağız onun haricinde Belis ,Elif , Leyla, Ceylinbu isimleri de çok seviyorum ben

Cinsiyet hala bilmiyorum ama erkek olursa kayinbaba ismi konulacak 🥴 kızımın adida kayınvalidemin ismi eşim bu konuda çok sıkıntı çıkarıyor 🥲
Ben bu olaya asiri takik biriyim ama ne diyebilirimki saygi duyarm kndi annem babam.dahil kabul rtmiyorum su durumu esim bu knuda problemli olsa belkide kabul etmek zorunxa kalirdm o yuzden skma canini saglikli olsun yeterki

Ya kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Azra alin umay parla asel deniz mercan nefes duru gbi isimler uzerinde dolaniyorduk tomris ve sahrada kaldik arkadasim 🪷

Gunaydin sekerim 14+3 ten selam bugun berbat uyandim belimin sol tarafi sag bacagim ve boynum felaket agriyor bu aksam prensesi gormeye gidicez bakalm kucuk hanimin kryfi yerindemi ama annesinin pek keyfi yok sen nasilsin
Pazartesi ve sali gunu ayni şeyi yaşadım ne oturabildim ne yatabildim sag kasığımda belim sırtım full agridi 3 gündür iyiyim şükür bebisler büyüyor 😍😍😍 yer açıyorlar kendilerine 🥰 güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka 🙏

Biz Asel düşünüyoruz.Meryem Asel de olabilir.Beren isminde çok guzel

Ben bu olaya asiri takik biriyim ama ne diyebilirimki saygi duyarm kndi annem babam.dahil kabul rtmiyorum su durumu esim bu knuda problemli olsa belkide kabul etmek zorunxa kalirdm o yuzden skma canini saglikli olsun yeterki
Canim ilk kızımda elif sema olacakti kayınvalidemin adı Elif aylarca elif sema diye isme özel ne varsa yaptırmıştım eşim daha ben hastanede yatarken sadece elif yazdırmış kimliğe o kadar kırıldım ki normalde eşimle çok iyi anlaşırız her konuda tanisan dünyanın en merhametli adamıdır ama isim konusunda malesef ailecek böyleler kayinlarimda böyle eltim doktor kayninda doktor eltim bile laf edemedi bu isim konusuna onun kızının adida elif oldu 🥴 bu arada benim adımda babaanemin adı 🥲 kaynana kayınbaba ismi kaderimiz sağlıklı olsunlar da isme elimden geldiğince müdahale edeceğim

Azra alin umay parla asel deniz mercan nefes duru gbi isimler uzerinde dolaniyorduk tomris ve sahrada kaldik arkadasim 🪷
Bizde erkekte olsa kiz da olsa Deniz düşünüyordum sonra kiz olursa belki Defne de olabilir diye düşündüm ama erkek icin hic secenegim yok bakalım daha netlestiremedik oğlumuzun ismini🩵

Canim ilk kızımda elif sema olacakti kayınvalidemin adı Elif aylarca elif sema diye isme özel ne varsa yaptırmıştım eşim daha ben hastanede yatarken sadece elif yazdırmış kimliğe o kadar kırıldım ki normalde eşimle çok iyi anlaşırız her konuda tanisan dünyanın en merhametli adamıdır ama isim konusunda malesef ailecek böyleler kayinlarimda böyle eltim doktor kayninda doktor eltim bile laf edemedi bu isim konusuna onun kızının adida elif oldu 🥴 bu arada benim adımda babaanemin adı 🥲 kaynana kayınbaba ismi kaderimiz sağlıklı olsunlar da isme elimden geldiğince müdahale edeceğim
Yeterki saglikli olsun benimde adim elif gonul ister senin vok.istedigin birsey olsun ama herzaman oyle olmuyor olsun tek derdimiz isim olsun 🌸

Bizde erkekte olsa kiz da olsa Deniz düşünüyordum sonra kiz olursa belki Defne de olabilir diye düşündüm ama erkek icin hic secenegim yok bakalım daha netlestiremedik oğlumuzun ismini🩵
Bizde erkek olsaydi pars aslan yada barbaros olucakti hatta rn son aslan olsn demistik ama prensesi duyunca kaldik 🩷🩷

Back