• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Zaten normal doğum yapma şansım yok önceki doğumun sezaryen oldu. Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum ama hastanesi tam teşekkülü değil burası çok uygun olmaz dedi. Değiştirmeyi düşünmemiştim ama ihtimali göz önünde bulundurarak bir de üniversite hastanesine ya da daha teşekkülü bir hastaneye randevu alabilirim. Teşekkür ederim 🙏🏻
O zaman haztneye güvenmiyor demekki sen hem üniv hastanesine hem de kendi doktoruna git canım ikili devam et. Son duruma göre bakarsın
Kizlar 2 gündür bende bir migren tarzı baş ağrısı bir kusma iştahsızlık sürekli yattım hiç bidey yiyemedim bu akşam acile gittim serum takıldı hala kendime gelemedim uyucam şimdi
Çok geçmiş olsun canım 3 4 gündür ben de pek bişey yiyemiyorum meyve falan geçiştiriyorum midem almıyo
Kızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Benim oğlumun adı Toprak olacak canım
Kız olsaydı da yine Toprak düşünüyodum belki Güneş de olabilirdi

Ay ada ismi de çok güzel geliyor kulağıma benim ama kime desem anlamsız diyorlar üzülüyorum 😂 büyük kızım da masal diyor aslında eşim de beğendi masalı da sadece masal da şunu düşündük hani bebek ve çocukken güzel de hiç genç kız ve yetişkin kadın görmedim masal isminde nasıl olur acaba çocuk ismi gibi mi kalır diye endişelendim
Benim kızımın adı da Masal. bence çok güzel bi isim. Mesela ben de yetişkin hiç Asel görmedim :) Yeni isimler modern olunca hiç büyük hallerini görmüyoruz haliyle. Arya, Lina teyze gibi mesela :)

Oğlumun adını da Tuna düşünüyoruz :)

Kızlar az önce aldım oğluşuma çok heyecanlıymış ya ona birşeyler almak🥹🥰

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-06-15-43-00-004_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-12-06-15-43-00-004_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2024-12-06-15-43-20-305_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-12-06-15-43-20-305_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2024-12-06-15-42-49-431_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-12-06-15-42-49-431_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar erkek isimlerinde tuna ingilizce ton baligi :( mert de (fransizca yazilisi merde ama okunusu ayni) fransizca b*k demek🥲🥲🥲 koyarken dikkat edin belki zorlanir ilerde. Sizin boyle bildikleriniz var mi?

Kizlar erkek isimlerinde tuna ingilizce ton baligi :KK43: mert de (fransizca yazilisi merde ama okunusu ayni) fransizca b*k demek🥲🥲🥲 koyarken dikkat edin belki zorlanir ilerde. Sizin boyle bildikleriniz var mi?
Erkek olsa aslında ben Can ismini çok seviyorum ama o da ingilizcede konserve ya da mesela kutu kola vs. gibi metal kutular demek (fiil olan yapabilmek anlamını saymıyorum bile) 😅

Cevabin icin teşekkür ederim canim 🙏🌸Keseyi gördüm 4+4 de yarin tekrar kontrol randevum var fakat bu belirtiler azaldi diye biraz baktım bos gebelik diye birsey varmış kese var bebek yok gibi birşeyler cikti canım sıkıldı. Yarın olmaz şimdi 🥹
Merhaba bende boş gebelik olayını yeni duydum ve cok korkuyorum pazartesi ultrasonla bakacak doktor inşallah öyle bir durum söz konusu olmaz 😞

Merhaba bende boş gebelik olayını yeni duydum ve cok korkuyorum pazartesi ultrasonla bakacak doktor inşallah öyle bir durum söz konusu olmaz 😞
İçini ferah tut canim olmaz Allah'ın iziniyle 🙏 stres yapma sen ne kadar rahat mutlu olursan bebek onu hisseder

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ilk aylar mide bulantısı oldu annemle gilde kaldık yeni yeni iyi oluyorum. Bugün tam 16 haftalık olduk ama bebeğin eşi aşağıda dediler araştırdım baya riskli şeyler yazıyor korkuyorum, böyle olup yukarı çıkan oldu mu hiç? 🥺

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ilk aylar mide bulantısı oldu annemle gilde kaldık yeni yeni iyi oluyorum. Bugün tam 16 haftalık olduk ama bebeğin eşi aşağıda dediler araştırdım baya riskli şeyler yazıyor korkuyorum, böyle olup yukarı çıkan oldu mu hiç? 🥺
Ben dahil grupta bir kaç anneye daha bu teşhis kondu canım. Moralini bozma henüz haftamız küçük çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Bol su iç ve ağır iş yapma. Cinsel ilişkiyi yasakladı benim doktorum.

Ben daha sadece park yatak ve birkaç parça kıyafet aldım ya :) Ananemizde yatak yaptırıyor bir de yatak için çarşaf vs diktiriyor. Herhalde son son 2 ay biraz yoğunlaşacağız alışverişe :)

Babamızın ilk aldığı kıyafetler ❤️

Eki Görüntüle 3515902
Oyyy pembiş pembiş 🌺💕 Benim cinsiyet 17sinde belli olucak kızsa mağazalara atılan direk kendimi 😂

Back