Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    53
Bende biraz yoruldum demin uzandım zor doğruldum sonrasında. Benim ilk gebeligimde de oluyordu kuyruk sokumunda ağrı yine aynısı. Daha önce sormuştum doktora yormayacaksin kendini demişti kolaydı sanki
Çok yormasak bile yoruluyoruz ki, eskiden 1 2 saatte yaptığım işleri bile şimdi 4 saatte zor yapıyorum. Hiç yapmasam da olmuyor rahat edemiyorum, evimden soğuyorum resmen dağınık gördükçe.

Güzel duruyor çok serin olmaz bence mayısta havalar, hastane odasının ısısı da uygun olur diye düşünüyorum. Düğmeli olması da rahat görünüyor emzirme açısından. Zaten önu kolay açılan şeyler tercih etmek daha iyiymiş.

Çok yormasak bile yoruluyoruz ki, eskiden 1 2 saatte yaptığım işleri bile şimdi 4 saatte zor yapıyorum. Hiç yapmasam da olmuyor rahat edemiyorum, evimden soğuyorum resmen dağınık gördükçe.
+2 yaşında bir bebeyle gör sen evin dağınıklığıni ben bı taraftan toplarken arkamda. Dağıtıyor

Yani böyle daha şıkır şıkır bişey mi giyilir hiç bilmiyorum aynen üstünde ki sabahlıkla üşünmez sanırım

Giyilir de , foto cekmelik takimlardan benim ilki sezeryan di. Başta kanama vs çok oluyor 1 tane renkli pijama giydim, 1 tur gecelik giydim. Son tur foto cekinmeye beyazları giymiştim.

Giyilir de , foto cekmelik takimlardan benim ilki sezeryan di. Başta kanama vs çok oluyor 1 tane renkli pijama giydim, 1 tur gecelik giydim. Son tur foto cekinmeye beyazları giymiştim.
Kaç takım götüreceğiz

Canım bnde devlete gittim hep söylemiyor cinsiyeti bu kontrolumde özele gideceğim artık cinsiyetini bilsem ona göre biseyler almaya baslicayan

Canım bnde devlete gittim hep söylemiyor cinsiyeti bu kontrolumde özele gideceğim artık cinsiyetini bilsem ona göre biseyler almaya baslicam
evett yaa zor bir durum gercekten demek ki özelden baska yol yok

evet bende öyle yapacagim..

Benim eşimi almiyor malesef oda ayrı bir müzdarip oldugumuz konuydu.. Özel arastiriyorum artık öyle bakacağız mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…