- 3 Eylül 2022
- 2.732
- 2.526
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.181
Eğilemiyorum, oturup kalkarken bile çekiliyor sanki. İnşallah geçer çok teşekkür ederimCanım dinlenince geçer bence. Rahim bağları bele baskı mı ne yapıyormuş doktor öyle demişti korkma
Çok yormasak bile yoruluyoruz ki, eskiden 1 2 saatte yaptığım işleri bile şimdi 4 saatte zor yapıyorum. Hiç yapmasam da olmuyor rahat edemiyorum, evimden soğuyorum resmen dağınık gördükçe.Bende biraz yoruldum demin uzandım zor doğruldum sonrasında. Benim ilk gebeligimde de oluyordu kuyruk sokumunda ağrı yine aynısı. Daha önce sormuştum doktora yormayacaksin kendini demişti kolaydı sanki
Güzel duruyorKızlar bu lohusa takımını çok beğendim mayıs ayı içinde iyi gibi sizce nasıl ?ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
+2 yaşında bir bebeyle gör sen evin dağınıklığıni ben bı taraftan toplarken arkamda. DağıtıyorÇok yormasak bile yoruluyoruz ki, eskiden 1 2 saatte yaptığım işleri bile şimdi 4 saatte zor yapıyorum. Hiç yapmasam da olmuyor rahat edemiyorum, evimden soğuyorum resmen dağınık gördükçe.
Yani böyle daha şıkır şıkır bişey mi giyilir hiç bilmiyorumGüzel duruyorçok serin olmaz bence mayısta havalar, hastane odasının ısısı da uygun olur diye düşünüyorum. Düğmeli olması da rahat görünüyor emzirme açısından. Zaten önu kolay açılan şeyler tercih etmek daha iyiymiş.
İnş canım doktoruna da sor mutlaka ne yapman gerektiğini yasakları falanSağol canım olan biriyle konuşmak iyi geliyor. Sağlıkla geçirelim bu süreçleri
Giyilir de , foto cekmelik takimlardanKızlar bu lohusa takımını çok beğendim mayıs ayı içinde iyi gibi sizce nasıl ?ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kaç takım götüreceğizGiyilir de , foto cekmelik takimlardanbenim ilki sezeryan di. Başta kanama vs çok oluyor 1 tane renkli pijama giydim, 1 tur gecelik giydim. Son tur foto cekinmeye beyazları giymiştim.
Canım bnde devlete gittim hep söylemiyor cinsiyeti bu kontrolumde özele gideceğim artık cinsiyetini bilsem ona göre biseyler almaya baslicayan
evett yaa zor bir durum gercekten demek ki özelden baska yol yokCanım bnde devlete gittim hep söylemiyor cinsiyeti bu kontrolumde özele gideceğim artık cinsiyetini bilsem ona göre biseyler almaya baslicam
1 tane uzun geceliklerden kesin olsun. En az 2 de pijama takımı, kanama durumu çok olursa rezil edebilir, tabi en önemlisi depend hayat kurtarırKaç takım götüreceğiz
evet bende öyle yapacagim..Evet canım doktor hemşire hepsinin yanında iki dirhem bir çekirdek oluyoruz asla süsümüzden vazgeçmiyoruz
havuç yemek ve bol su içmek. Birde doktora sormak istiyorum aslinda bu konuyu acaba serumun faydasi olur mu diye siz yakin zamanda giderseniz sorun isterseniz
1 kerelik cinsiyet için gidip öğrenebilirsiniz. Ablam riskli gebelik oda devlet tıpta perinotolojiye gidiyor cinsiyet icin bir kere özele gitti
Senin ki daha zor vallahi, Allah yardımcın olsun+2 yaşında bir bebeyle gör sen evin dağınıklığıni ben bı taraftan toplarken arkamda. Dağıtıyor
Benim eşimi almiyor malesef oda ayrı bir müzdarip oldugumuz konuydu.. Özel arastiriyorum artık öyle bakacağız mecburMerhabalar, devlette genelde bu tarz sorunlar yaşanıyor duyuyorum hep ama ben şansıma çok iyi bir doktora denk geldim devletteki doktorum özeldeki tüp bebek doktorumdan bile daha ilgili. Her gittiğimde en az 20 dk muayene + muhabbet sürüyor eşimi de içeri alıyor. Çok kibar ve ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor. Cinsiyeti de ben Fetal DNA yaptırdığım için erken öğrenmiştim ama 15. haftada ultrasonda gösterdi doktorum. Devlette düzgün doktor bulmak gerçekten şans işi.
Ay hiç bilmiyorum ki ben deYani böyle daha şıkır şıkır bişey mi giyilir hiç bilmiyorumaynen üstünde ki sabahlıkla üşünmez sanırım
Sezeryanda da kanama olur mu peki1 tane uzun geceliklerden kesin olsun. En az 2 de pijama takımı, kanama durumu çok olursa rezil edebilir, tabi en önemlisi depend hayat kurtarır
Kafam çok karışıkAy hiç bilmiyorum ki ben deguzel zarif duruyor ama bu
Evett, benim sezeryandi oluyor tabikiSezeryanda da kanama olur mu peki
Alt tarafta mı oluyor peki kanama yoksa karın bölgesinde mi canımEvett, benim sezeryandi oluyor tabiki
Haha ben artık onu saymıyorumSenin ki daha zor vallahi, Allah yardımcın olsunbenim bebe de eşim işte