Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    53
Canım kızımda 22 haftalıkken falandı sanırım hissettiğimde çok pimpirikliyim hareket etmeye başlasa içim daha rahat edecek en küçük şeyde acaba bişey oldumu diye 40 saat düşünüyorum
Bende öyleyim ama şöyle bir durum var mesela hareket etmese bu seferde acaba neden hareket etmedi acaba birsey mi oldu endisesine kapiliriz diye düşünüyorum tabii tam olarakta emin değilim hiç yaşamadığım için ama

Canım aynısı daha uygunu,bak istersen denk geldim

Selam herkese. Valla hrr girdigimde selam vereyim diyorum yazilanlari okumaya yetisemeyince kaliyor. Bu sefer azmettim okudum haftaya cuma lontrolumuz var dort gozlr bekliyorum ben de

Ben hem özel hem devlet birlikte gidiyorum ama ben şanslıyım drum çok ilgili eşimde girebiliyor. Ama en son 11. Haftada gitmiştim sonra randevu bulamadım haftaya gidicem ama fetal yaptırdığım için cinsiyet üstüne hiç konuşmadık
Ben 4 5 gündür hafiften hissediyorum çok hareketli olduğu için erken de hissedebilirsin demişti doktorum. 16+0ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…