-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.201
Alttan tabiki, dikişler kanasa doktor ameliyatı bitirmiş sayılır mıAlt tarafta mı oluyor peki kanama yoksa karın bölgesinde mi canım
Hiç bişey bilmiyorumAlttan tabiki, dikişler kanasa doktor ameliyatı bitirmiş sayılır mıdikişler de kanama olmamalı zaten
Boşver bilmemek mutluluk bazen ,insan başına ne geleceği bilince biraz daha sıkıntı oluyorHiç bişey bilmiyorum
Bende öyleyim ama şöyle bir durum var mesela hareket etmese bu seferde acaba neden hareket etmedi acaba birsey mi oldu endisesine kapiliriz diye düşünüyorum tabii tam olarakta emin değilim hiç yaşamadığım için amaCanım kızımda 22 haftalıkken falandı sanırım hissettiğimde çok pimpirikliyim hareket etmeye başlasa içim daha rahat edecek en küçük şeyde acaba bişey oldumu diye 40 saat düşünüyorum
Benim evetİlk gebeliğiniz mi?
Kararsız kaldıysan biraz daha bak, yeni şeyler de gelirKafam çok karışık
Öyle olacak galibaHaha ben artık onu saymıyorumtahtından olur seninkide bebisko.gelsin de.
Haklısın sanırım ben böyle cahil kalayım bu konuda en azından korkmamBoşver bilmemek mutluluk bazen ,insan başına ne geleceği bilince biraz daha sıkıntı oluyor
Öyle yapayım canım bekleyeyim biraz dahaKararsız kaldıysan biraz daha bak, yeni şeyler de gelir
Temel hoca hamileyken Jean giyilmesine de karşıkizlar lcw ye harika hamiş jeani gelmis ben aldim rengide modelide cok.hosuma gitti
Kızlar bu lohusa takımını çok beğendim mayıs ayı içinde iyi gibi sizce nasıl ?ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunun elbiseli olanını aldım geldi kargo kumaşı çok güzelKızlar bu lohusa takımını çok beğendim mayıs ayı içinde iyi gibi sizce nasıl ?ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ByLohusa Monamise Ekru Dantelli Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı 18203 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yarın sorayım canım sana da yazarımİnş canım doktoruna da sor mutlaka ne yapman gerektiğini yasakları falan
Ben hem özel hem devlet birlikte gidiyorum ama ben şanslıyım drum çok ilgili eşimde girebiliyor. Ama en son 11. Haftada gitmiştim sonra randevu bulamadım haftaya gidicem ama fetal yaptırdığım için cinsiyet üstüne hiç konuşmadıkArkadaşlar herkese iyi haftasonlari, ben gebeligimin basindan beri devlete gidiyorum ama henüz cinsiyeti söylemedi..Daha dogrusu hic bir konu hakikinda vok konusmuyor bir iki cumle ile gecistiriyor cinsiyet konusunda da lafi agzima tikiyor Tahmin dahi yapmiyor.. 18'den sonra bakariz diyor ama bakiyorumda burada cogu kisi öğrenmis.. Bende heves ediyorum ama napicami bilemedim. Bulundugum yerde aklima yatan bir özel yerde bulamadim.. Devlete giden var mi yani benim durumumda olan ?
Ben 4 5 gündür hafiften hissediyorum çok hareketli olduğu için erken de hissedebilirsin demişti doktorum. 16+0ım.Kızlar ya erken mi daha acaba hiç hareket hissetmiyorum bazen bişey oluyor ama emin olamıyorum net şu da bebek hareketi dediğim yok ikincide erken hissedilir deniliyor ama ilk kizim 8 yaşında baya bı zaman geçti. ikinci üçüncüye hamile olanlar sizler hissediyormusunuz bu arada 16+2 yim