- 16 Eylül 2024
- 500
- 323
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.441
Ayni hanımefendi ilgilendi benle de. Ama bilemiyorum sanki öylesine al konus demisler de konusuyor gibiydi agzinda sakizi eksikti bir vallahiBen çok memnun kaldım canım Dilek hanım ilgilendi benimle oldukça da profesyonel yaklaştı. Sonuçlarım da 8 günde geldi. Zaten en çok iki firma göze çarpıyor eurofins ve panorama. Sen hangisine daha sıcaksan onu seç tabi.
Aa çok şaşırdım şuan. Ben hiç öyle bir şey hissetmedim ama bilemedimAyni hanımefendi ilgilendi benle de. Ama bilemiyorum sanki öylesine al konus demisler de konusuyor gibiydi agzinda sakizi eksikti bir vallahibende boyle seylerde hitabeti ve yaklasimi cok önemserim. Bakalim tekrar gorusecegim ikisiyle de son kararimi verip galiba pazartesi verecegim test icin kan
Ben de 2 haftadır yağlanmaya başladım. Bio oil ve bebe yağı kullanıyorum arada nemlendirici bir kremle destekliyorumbende başladım bacak kalça göbek sürüyorum.
KIZLAR LÜTFEN PEHLİVAN GİBİ YAĞLANIN KIL GEÇER ÇATLAK GEÇMEZ. AMAN DEYİM
Aynen canim bana da yolladi sonrasinda mesajla. Belki disardaydi isi vardi o anına denk geldim bilemiyorum. Tekrar konusunca karar vercem bakalim. Sagol canimAa çok şaşırdım şuan. Ben hiç öyle bir şey hissetmedim ama bilemedimhatta konuşmamızın hemen ardından whatsapptan falan testlerin içeriğini belirten mesaj falan da atmıştı. Senin hangisi içine siniyorsa onu seç.
inan bioderin ağda bandı var o bile kullanınca nasıl azaltıyor şimdi hiç kullanmadım hamileyim diye kılın tüyün binbir türlü çözümü var en kötüsü ağda. Ama çatlağın çaresi yok malasef. Özellikle son ay son haftalar sabah akşam sakın ihmal etmeyin bağrı yanık bir ananın tecrübeleriBen de 2 haftadır yağlanmaya başladım. Bio oil ve bebe yağı kullanıyorum arada nemlendirici bir kremle destekliyorumbenim göbüs de çıktı korktum çatlayacagim diye ama tüylenme de korkutmadi değil inşallah kalıcı olmaz
Ay yazdığınızi okuyunca kalkip hemen koşarak yaglandiminan bioderin ağda bandı var o bile kullanınca nasıl azaltıyor şimdi hiç kullanmadım hamileyim diye kılın tüyün binbir türlü çözümü var en kötüsü ağda. Ama çatlağın çaresi yok malasef. Özellikle son ay son haftalar sabah akşam sakın ihmal etmeyin bağrı yanık bir ananın tecrübeleri
Buradan belirteyim duyuru niyetine geçsin Kızlar çoğu zaman sohbet birikince okuyamadığım için sadece yanıtlara ve etiketlere bakabiliyorum bu sebepten cinsiyet öğrenen arkadaşlar beni etiketlerseniz çok memnun olurum3 kız var grupta ama listede 1 yazıyor yönetici arkadaş eklemedi sanırım onları
Benim normalde yok kuzum annem aslında hipertiroid hastası benim gebelikte tsh den doktorum yavaş çalışıyor tiroidin dedi 25 mg verdi 3 4 arası çıkıyor genelde tiroidim ilaca başladıktan sonra henüz kan vermedim ama doktorum devam dedi zaten saati saatine yiyip içiyorum alarm kurmuşumBen troid ameliyatli bir hamileyim ve her ay kontrole giderim endokrin dr.lutfen ilanınızı aç alin ve en az ilaci içince 45 dk.sonra kahvslti vs.yapiniz, troid yukselebilen tahlil içerir gebelikte önemli doktorum aylik olarak çağırır beni
Sen hangi paketi yaptırdın? Ben direk şirketin hesabına attım parayı. Bir de hangi şehirdeydin?
İki eli arasında bariz fark var ama çok çok üzgünüm şuan yarini nasıl yapcaz hiç bilmiyorum