• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Evett güvenilir gözüküyor bilmiyorum ki çok tatlılarr fiyat sordum kargo dahil indirimli 3080 dedi
Merhaba, tek set fiyatı mı? Öyleyse biraz pahalıymış trendyolda da var aynı tarz nakışlı müslin takımlar satıcı Gros Shop mesela bakabilirsiniz

gros shop Yeni Doğan %100 Pamuk Müslin Hastane Çıkış Mevlüt Seti-Takı Yastık(Kişiye Özgü İsimli Nakış Desenli) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Biraz pahalıya denk geliyor Trendyoldaki daha uygun oluyor zaten teyzesi bı sürü tulum almış bile ve bebişler çabuk büyüdüğü için en fazla ilk doğunca ve çekimde giydirecez bı çevredeki ceyizcilerede soracam nakış işleyenlere falan istediğim gibi takım alır onlara işletirsem daha özenli olur ve benzeri olmaz sanırım 😅🤭🤭

Ah isim nasıl bulacağız isimli setleri görünce, geçen sefer doğumdan 3 gün önce bulmuştuk😅😅
Benimki hazır olduğu için ve düşünecek koca 6 yılım olduğu için hemen isimli setlere girdim 😂 sadece erkek olursa Mert kesin de Asaf mı Arjin mi arada kaldım🤗🌸🌸

Kızlarrr yakın zamanda bir yere ağır bir kargo gönderdiniz mi? Ahşap bir beşiğin kargo ile istanbul-izmir arası gidişi ne kadar tutar? Ablam bebeğim için beşik almış ordan , geldiğimde getiririm diyor da ben hemen gelsin de süsleyeyim diye heyecanlandım🤣 çok uzun zamandır kargo göndermedim ama ağırlık bazından nasıl tutarlar çıkıyor acaba
Canım ben kağıt gönderdim zarfa koymadigim için kargo sayıldı 150 aldı beşiği sen düşün
Ama bizim otobüs terminalinde tanıdığımız firma var onlarla Diyarbakır'dan İstanbul'a yaklaşık 7 kilo koli gönderdim 250 aldı çok diyince kanepede göndersen bı kitapta göndersen aynı oluyor dedi tabi indirip 100 verdim 🤫😄
İnstagramda buldum.paylaşmakta sıkıntı yoktur umarım. 2000 tl dediler.10 parca.ben çok beğendim.
Bu da çok şeker 🥹 Instagram kullanmadığım için sadece uygulamalardan bakabiliyorum böyle buldukça atın banada fikir olsun bulamazsam bile hesap açıp isteyebilirim 🤗🌸🌸

Kızlarrr yakın zamanda bir yere ağır bir kargo gönderdiniz mi? Ahşap bir beşiğin kargo ile istanbul-izmir arası gidişi ne kadar tutar? Ablam bebeğim için beşik almış ordan , geldiğimde getiririm diyor da ben hemen gelsin de süsleyeyim diye heyecanlandım🤣 çok uzun zamandır kargo göndermedim ama ağırlık bazından nasıl tutarlar çıkıyor acaba
Kargo Firması ile yollamasın baya bir pahalı gelir ben şirkette büyük kargoları ambarlar ile taşıttırıyorum
ambar ile anlaşın daha uygun olur mesala izmir ekspres arayıp ölçülerini söyleyip fiyat alabilirsiniz ist gelen ürünleri genelde bu firma ile yapıyorum

Kizlar yeni yilda fiyatlar degisir ama ornek bugun aldigim fiyat.

*fotodaki tulum bere eldiven aynı yaka detayı ile 725 tl
*tulum + bere + eldiven + penye battaniye 1175 tl
*tulum + bere + eldiven + yastık 1325 tl
*tulum + bere + eldiven + penye battaniye + yastık 1775 tl
*10lu set olarak 1500 tl
*10lu set + yastık 2100 tl

Kizlar yeni yilda fiyatlar degisir ama ornek bugun aldigim fiyat.

*fotodaki tulum bere eldiven aynı yaka detayı ile 725 tl
*tulum + bere + eldiven + penye battaniye 1175 tl
*tulum + bere + eldiven + yastık 1325 tl
*tulum + bere + eldiven + penye battaniye + yastık 1775 tl
*10lu set olarak 1500 tl
*10lu set + yastık 2100 tl

Attığım sitede daha uygunlar galiba ama güvenirliğini bilmediğim için kapıda ödemeyle alınabilir 🤗

Kızlar sizden duyup shea butter araştırdım. Dr Mom Hand diye bir marka buldum. Güzel gibi görünüyor, organik. Aramızda kullanan var mı? Kokusundan endişeliyim de. Yorumlarda iyi diyende var, kötü diyende. Ben hala başlamadım yağlamaya gerçi elime bile krem süremiyorum çatlayıp kanıyor ona rağmen. 5 çeşit krem var evde kokuyor diye süremedim hiç birini gittim en kötü içerikli olan vazelini sürdüm geçsin artık diye. Bunu alasım var ama inş kokmuyordur ya kendine has odunsu bir kokusu varmış, parfüm esans yokmuş içinde.
Zeytin yağı mı zeytin yaprağı mı diyim öyle bir kokusu var ama var bir koku

Selam kızlar ben de dr dan çıktım 16 haftalıkok şükür dağlıklıyız 🌸 detaylı istedi bir ay sonra 🤗 bu arada bebeği önden gidenler benim hep bebişlerim önden gitti ama normal zamanında aldı sat a göre doğuömplanladı bilginiz olsun
Ben de gidicem bugün doktora kontrola. Darısı başıma güzel haberler alalım hep insallah. Her gidişte bir heyecan oluyor. Size de maşallah. 🥰

İsimli hastane çıkışı için tecrubelerime dayanarak söylüyorum tavsiye edilen görmüş olduğunuz bir yerden alın yaptırın ve mümkünse pul payet taş olmasın .Kızımda internetten taş işlemeli meshurdu o dönem yaptırdım çiçekli falan büyük geldi gözüme ama özel işleme zaten iade etmeyi düsünmedim emek var diye . cocuk içinde kayboldu zaten rahat da edemedi çıkardım baya 5 6 aylıkken evde giydirdim çektim🤣 o yüzden görüp alınırsa boyut da bilinir dokusu da

Kızlar sizden duyup shea butter araştırdım. Dr Mom Hand diye bir marka buldum. Güzel gibi görünüyor, organik. Aramızda kullanan var mı? Kokusundan endişeliyim de. Yorumlarda iyi diyende var, kötü diyende. Ben hala başlamadım yağlamaya gerçi elime bile krem süremiyorum çatlayıp kanıyor ona rağmen. 5 çeşit krem var evde kokuyor diye süremedim hiç birini gittim en kötü içerikli olan vazelini sürdüm geçsin artık diye. Bunu alasım var ama inş kokmuyordur ya kendine has odunsu bir kokusu varmış, parfüm esans yokmuş içinde.
Ben shea butter'i hep arifoglu'ndan aliyorum. Hindistan cevizi yagini da weefood ya da arifoglu'ndan aliyorum soguk sıkım, shea butter hic kokmuyor bana, ama hindistan cevizi yagiyla karistirinca o koku hosuma gidiyor.

Sizlerde ilk bebeğe beşik takımı diye bi adet var mıı😅
Bizde var 😂 ama annem ablalarima da beşiği almamış diye ben alacam onun dışında herşeyi annem alacak küvet kıyafet örgü babynast çanta anakucağı falan hepsini alacak 🤗🤗
Bana bişey kalmayacak ciciler biciler dışında

Bizde var 😂 ama annem ablalarima da beşiği almamış diye ben alacam onun dışında herşeyi annem alacak küvet kıyafet örgü babynast çanta anakucağı falan hepsini alacak 🤗🤗
Bana bişey kalmayacak ciciler biciler dışında
Nerelisinizz merak ettim herkeste yok çünkü ben Erzurumluyum var bizde mesela ama çoğu şehirde yok😅

Back
X