Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Offff çok mutlu oldum adınızaaa ağlıycamm🥲 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canim negatif olmasina üzüldüm ya kac çıkmış sonucun ?
Canim iste zaten bütün mesele de burda yumurtlama var catlama var ama bebis olmuyor. Zamani var demek ki diyoruz napalim. Saglikla olsun da.. yoksa cok kisi bunu yaşıyor. Yumurtlama testi icin az önce dr.un canli yayininda dinledim aynen soyle dedi, yumurtlama testi işe yarar evet ama satanlarin isine yarar sizi strese sokmaktan baska seye yaramaz dedi. Bence haklı gibi
0.2 çikti😐

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Yaaa çok sevindim canım benim gözün aydın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Darısı biz bekleyen herkese 🙏🏻😍🥰🎉🎉🎉🎉

Benim de seninle çok benzer şeyler var, herkeste akıntı oluyormuş benim de çok az kuruyum resmen kasık ağrısı regl olacakmış gibi şişkinlik ve sol tarafımda resmen iğne batması var. Umarım bende de bebiş vardır 🥲🍀
Sizin bat ne zaman benim daha 8-9 gün var ama aynı şekilde yumurtlama dönemimden beri ağrım var hatta sol bacağıma vurdu ağrı regl olacakmış gibi bel ağrım var ve yumurtlama dönemimin bittiği gün sadece beyaz kuru çok yoğun akıntım oldu sonra kesildi bidaha akıntı yaşamadım bu ay çok ümitliyim 🥹🥹🥹

Teşekkür ederim canım. Rabbim hayırlı evlat versin sizlere💕 Akıntım çok azdı neredeyse yok denecek kadar. Diğer taraftan aynı regl ağrısı gibi kasık ağrısı vardı ve regl olucam zannediyordum😆 pazartesi günü demir tadı geldi ağzıma içecek içerken (bozuk zannetmiştim içeceği😅) Veeee birkaç gün önce garip bi şekilde gece açlıktan uyandım hatta içimden saçmalama hamile olsam bile şimdi olmazki heralde 6-7 aylıkken oluyor öyle şeyler diye düşünmüştüm (belkide alakası yok bilmiyorum)🤣 bu belirtileri yaşarken regl bekliyordum taki en son yerleşme kanamam olana kadar, 2-3 damla çok açık pembe renginde.
Tebrik ederim canim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰

Yalnız olmadığıma sevindim, kafama takmaya başladım bende. Bitecek gibi oluyor bir anda yine geliyor. Kürtajdan sonra 25. Gün gittim kanama devam ediyor normal mi dedim normal dedi doktor. 40 gün sürebileceğini söyledi. Bu yüzden bende tekrar gitmek istemedim ama 40 günü de geçti. İnşallah biter bir an önce çok yordu lekelenmeler 🥲
Bende 26 kasım da kendiliğinden düşük yaptım yaklaşık 25 gün sürdü lekelenmelerim 5 gündür gelmiyordu Bugün yine peçeteye pembe leke gibi geldi başka gelen giden yok. 22.gün gitmiştim bende normal demişti banada. İyice psikolojim pert oldu.

Kızlar benide bir aydınlatin 1 Aralık regl oldum 7 gun sürdü 20 sinde bir daha oldu pihtisiz yoğun değil 4 gün sürdü bugün ovulasyon testi yaptım pik çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı benim aklım çok karıştı sizce nedir bu ara kanama yumurtlama mi

Evet herkeste akıntı olduğu için bende olmaz diye düşünüyorum aynı senin gibi. Batına kaç gün var ? İnşaallah tutunmuştur eylül annesi oluruz birlikte😍❤️
Ayyy çok isterim, hayatım benim batım regl düzensiz olduğu için kestiremiyorum ama pazar ya da pazartesi test yapmayı düşünüyoruuum. Kasık ağrısı eğer yumurtlamaysa geç yumurtluyorsam diye değerlendiriyorum da. Bebiş varsa içerde şok geçiriyor anlayacağın 😂 Dört elle sarıldım Aralık Ocak ayına anlayacağın 🥲🍀

Sizin bat ne zaman benim daha 8-9 gün var ama aynı şekilde yumurtlama dönemimden beri ağrım var hatta sol bacağıma vurdu ağrı regl olacakmış gibi bel ağrım var ve yumurtlama dönemimin bittiği gün sadece beyaz kuru çok yoğun akıntım oldu sonra kesildi bidaha akıntı yaşamadım bu ay çok ümitliyim 🥹🥹🥹
Hayatım bat’ı kestiremiyorum benim düzensiz son ilişkimin üzerine gün koyunca 8 Ocağa yolu var ama test için çok beklemeyeceğim regl döngüm oynuyor sürekli umarım hamişizdir el ele bekleyelim ❤️🫢🍀

Eki Görüntüle 3527614
Ahhh kuzumm nasıl sevindimm 😍😍 yumurtlama tahmini ikimizin aynı olmuştu gibi hatırlıyorum seninde 13ü müydü? bende şuan yurtdışındayım ve bu testten aldım yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama senin çok belirgin çıkmış bende yapsam mı çok heyecanlandım senin testini görünce 🤩🤩 gerçi sadece kasık ağrım oluyor ara ara regl olacakmış gibi. Birde sulu akıntım var, regl oldum sanıyorum sende var mıydı böyle birşey?
Kızlar reglim başlamadı ve test yaptım, hamileyim ben de :))
Darısı sizin güzel haberlerinizi almak nasip olur umarım 😍🫶🫶🫶
Harika haberler yaaa maşallah kızlar sağlıkla ilerlesin 😍😍

Ahhh kuzumm nasıl sevindimm 😍😍 yumurtlama tahmini ikimizin aynı olmuştu gibi hatırlıyorum seninde 13ü müydü? bende şuan yurtdışındayım ve bu testten aldım yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama senin çok belirgin çıkmış bende yapsam mı çok heyecanlandım senin testini görünce 🤩🤩 gerçi sadece kasık ağrım oluyor ara ara regl olacakmış gibi. Birde sulu akıntım var, regl oldum sanıyorum sende var mıydı böyle birşey?

Harika haberler yaaa maşallah kızlar sağlıkla ilerlesin 😍😍
Yapın bence varsa çıkar artık sizinde

X