Bu çok normal canım. İlk hamileligimde bulantım çoktu sık sık az az yerdim cikarirdim afedersin sonra bir daha yerdim. Öyle öyle geçti ilk 3 ay. Bu hamileligimde bulantım yok ama çok acıkınca hafif bulantı hissi geliyor yer yemez geçiyor. İlk baslarinda bunun sürekli sürekli acikiyordum 2 saate bir, 3 saatte 1. Hatta yemek yemek istemiyorum çünkü her şeyin tadı geliyor mecbur yiyorum. Yemek yemekten bıktım mutfaktan çıkamıyorum diye agladigim bile olmuştu kötü hissettiğim bir an. Hala daha sık sık az az yiyiyorum midem almıyor kg bile verdim hatta. Tek çözümü şık ve az az yemek sürekli bir şeyler atıştırmak başka çaresi yok şimdilik. Bulantı hapı kullaniyor musun?
Canım benim çok güzel geçecek inşallah iyi haberlerle gelirsin
vajinal bakma konusunda bir şey diyemiyorum ben de öyleyim çünkü hiç rahat olamıyorum ama napalim mecbur baktiriyoruz
sen ve bebeğin iyi ol da bebeğini düşünüp rahatlamaya calis
Kız rahat ol gaz sancisidir o
afedersin büyük tuvaletim gelince veya gaz gelince bir ağrı saplanıyor aklım cikiyor bazen noluyoruz diye. Hele gaz gelince
çok şükür bir şey olmadan geçiyor gidiyor öyledir senin de diye düşünüyorum ben de yaşıyorum çünkü
kanama falan bir şey yok her şey yolunda ağrın yoksa bence rahat ol