-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.421
Bilemedim bana yatış yaptirdigi zaman 8 saate bir düşük önleyici iğne yaptılar kalçadan surekli serum vurundum progestan 200 yutturdular.Kendi tüp bebek doktorumda gorundugum doktorda iğneyi ikiye çıkart dediler.Merhabalar benim tüp bebek doktorum ilaçlarımı kesti 10. Haftadan sonra. Tedavi Farklı şehirde olduğu için kanama yaşayınca mecbur yaşadığım yerdeki eğitim araştırmaya gittim bana düşük önleyici herhangi bir iğne vs yapmadılar progestan iğneleri de yapmama izin vermedi doktor. Kanamayı engellersek sürekli bunla ugrasirsin birak aksın bitsin tamamen dedi kendi tüp bebek doktorum da 2 günde bir iğne yapmaya devam et dedi kafam karışık iki arada bir derede kaldım.
Bol su içiyorum dikkat ediyorum. Eğitim arastirmadaki doktor progestan iğneleri kullanma dedi bırakalım kanama aksın bitsin tamamen yoksa sürekli lekelenmelerin olacak huzursuz olacaksın dedi kendi tüp bebek doktorhm da kullan devam et ediyor kafam karıştı napcam bilmiyorum hiç.
Benim aldığım da bu canım M beden almıştım ama bir tık sıkmaya başladı. Yine dışarı çıkarken bunları giyiyorum ama .Canim hangisinden aldin trendyoldan bilmiyorum ama ben bunlardan kullaniyorum, baska bir magazada denk geldi aldim ama aynısı yani, deneyebilirsin. Bende evde hic giymiyorum külot. Anca dosari cikinca. Onda da en genis bel olanlar rahat ettiriyor gercekten.
Miss Blue Moon Kadın Fitilli Külot 5
Miss Blue Moon Kadın Fitilli Külot 5'li Paket Pamuklu 5460 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla karnımı bacaklarımı sıkıyor ben darlanmaya gelemiyorum. Zaten maksimum 1o dk da bir cisteyimKızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edememayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Canim ben her zaman donda en büyük beden alırımBenim aldığım da bu canım M beden almıştım ama bir tık sıkmaya başladı. Yine dışarı çıkarken bunları giyiyorum ama .
Ya o kadar dogru kii. Zaten surekli wc gidiyoruz akintinin camasira kiyafete gecmeye firsati olmuyo kiValla karnımı bacaklarımı sıkıyor ben darlanmaya gelemiyorum. Zaten maksimum 1o dk da bir cisteyimakıntım da fitilden sonra neredeyse bitti çok şükür efil efil çok güzel böyle hahahah
Ninalia genomwide paketini 380 euroya yaptırdım eurofinste.Kizlaaar, fetal dna icin ne kadar ödenmiştiniz ?
Bana eurofins 385 Euro
Panorama 480 Dolar fiyat verdi.
Kizlaaar, fetal dna icin ne kadar ödenmiştiniz ?
Bana eurofins 385 Euro
Panorama 450 usd yaptırdıkEurofins 370 euroya yaptirdim. De ki arkadasim sizden bu kadara yaptirmis nasil oluyo neden fiyat farki de. Sanirim bu musteri danismanlari komisyon aliyo kendi cebine. Bana da kisisel bir hesaba attirdi parayi cunku
Sonradan baktım evet 1 kişi var. Valla ümidim yok olmak üzereydi 1 kızı görünce ümitlendim yine3 kız var grupta ama listede 1 yazıyor yönetici arkadaş eklemedi sanırım onları
Bende lansinoh var oğlumda kullandığım. Yoksa mutlaka alın ben ilk başta kullanmadım ve hemen mastit oldum. İlk başta süt fazla kalıyo çünkü emzirdikten sonra kalan sütü sağmak gerekli.Kızlar süt sağma makinesi alacaksanız eğer hepsi burada da phlips event yazin yüzde 50 indirim var! Ben aldım.. bilmiyorum artık lazım mı değil mi ama arkadaşlarım alıyor diye aldım..
380 ödedik biz dün ama bazı Dr tavsiyesi ile gidenlere daha yüksek fiyat söylüyolarmış galibaKizlaaar, fetal dna icin ne kadar ödenmiştiniz ?
Bana eurofins 385 Euro
Sen hangi paketi yaptırdın? Ben direk şirketin hesabına attım parayı. Bir de hangi şehirdeydin?Eurofins 370 euroya yaptirdim. De ki arkadasim sizden bu kadara yaptirmis nasil oluyo neden fiyat farki de. Sanirim bu musteri danismanlari komisyon aliyo kendi cebine. Bana da kisisel bir hesaba attirdi parayi cunku
Bende 3.ayda baslarim diyordum artik baslayalim ama benimde karnim çıktı. Seninde çıktı miiii. Ay cok güzel seyler yiaa
Zayıf olmama rağmen alt karnım hep vardı ayva göbek şuan göbek mi bebek mi gaz mı anlayamıyorım çıkıntılık var amaBende 3.ayda baslarim diyordum artik baslayalim ama benimde karnim çıktı. Seninde çıktı miiii. Ay cok güzel seyler yiaa
Sagol canim bana da 385 euro dedi. Herkese farkli fiyat valla.Ninalia genomwide paketini 380 euroya yaptırdım eurofinste.
Bana 480 dedi panorama. Gercekten komisyon aliyorlar kendilerine galibaPanorama 450 usd yaptırdık
Aynı paket mi farklı paket mi canım?Sagol canim bana da 385 euro dedi. Herkese farkli fiyat valla.
Bana 480 dedi panorama. Gercekten komisyon aliyorlar kendilerine galiba
Ben panoramaya daha sicagim orda yaptircam galiba, yarin tekrar arayip bi sormayi düşünüyorum. Çünkü iki firma arasinda bile 2binden fazla fark var. Testler de ayni nerdeyse. Dedigin gibi bence de komisyon aliyorlar. 5 euro bile olsa farkli fiyat veriyorlar cunku ayni firma bile olsa. Dedigini de soyleyeyim mantikli canim sagol ❤Eurofins 370 euroya yaptirdim. De ki arkadasim sizden bu kadara yaptirmis nasil oluyo neden fiyat farki de. Sanirim bu musteri danismanlari komisyon aliyo kendi cebine. Bana da kisisel bir hesaba attirdi parayi cunku
Ayni paket canim seninkiyle. Hastanenin anlasmasi var dedi 385 euro dedi direkt. Ama konusan temsilciyi de hic begenmedim. Fonran atmden para cekme sesleri esliginde bana bilgi verdi. Hic ilgili biri degildi acikcasi. Ama panorama gayet güzel aciklayici konustu gerseyi anlatti ekstradan sorularimi aldi.Aynı paket mi farklı paket mi canım?
Tavsiye ile gidenlere daha yuksek mi çıkıyormus ödemeSonradan baktım evet 1 kişi var. Valla ümidim yok olmak üzereydi 1 kızı görünce ümitlendim yineMayıs ayı erkek ayı olacak galiba
Bende lansinoh var oğlumda kullandığım. Yoksa mutlaka alın ben ilk başta kullanmadım ve hemen mastit oldum. İlk başta süt fazla kalıyo çünkü emzirdikten sonra kalan sütü sağmak gerekli.
380 ödedik biz dün ama bazı Dr tavsiyesi ile gidenlere daha yüksek fiyat söylüyolarmış galiba
bende başladım bacak kalça göbek sürüyorum.Marka çok fark etmiyor soğuk sıkım ve organik olması yeterli. Ben marketten almıştım ama kozmetik mağazalarında da satılıyor.
Ben çok memnun kaldım canım Dilek hanım ilgilendi benimle oldukça da profesyonel yaklaştı. Sonuçlarım da 8 günde geldi. Zaten en çok iki firma göze çarpıyor eurofins ve panorama. Sen hangisine daha sıcaksan onu seç tabi.Ayni paket canim seninkiyle. Hastanenin anlasmasi var dedi 385 euro dedi direkt. Ama konusan temsilciyi de hic begenmedim. Fonran atmden para cekme sesleri esliginde bana bilgi verdi. Hic ilgili biri degildi acikcasi. Ama panorama gayet güzel aciklayici konustu gerseyi anlatti ekstradan sorularimi aldi.
Eurofins de daha bana paketleri saydi sadece sonra hemen sormak istedigin bisey var mi diyor. Ben ne biliyorum ki fetal dna ile alakali ne sorayim. Kendinin bilgilendirmesi gerekmez mi önce. Garip sevemedim açıkçası. Testler fransaya gidiyormus eurofins de. Panorama da amerikaya gidiyor. Amerikaya gidenler daha dogru çıkıyor diye okudum bir kac yerde de.
Bebek bebeeeekZayıf olmama rağmen alt karnım hep vardı ayva göbek şuan göbek mi bebek mi gaz mı anlayamıyorım çıkıntılık var amabenim henüz anlayamaz kimse sizin erken mi çıkmış ne benim mi geç