Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bilemedim bana yatış yaptirdigi zaman 8 saate bir düşük önleyici iğne yaptılar kalçadan surekli serum vurundum progestan 200 yutturdular.Kendi tüp bebek doktorumda gorundugum doktorda iğneyi ikiye çıkart dediler.
Bilemedim doktordan doktora fark var demekki belki benim bu yüzden lekeler bitmiyordur hala gunde iki iğne ve üç kere progestan 200 yutuyorum ona rağmen geçmedi.

Kızlar rica etsem yeni ultrason kağıtlarıma bakıp cinsiyet tahmini yapar mısınız

Eklentiler

• 1000245757.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000245618.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 12
Benim aldığım da bu canım M beden almıştım ama bir tık sıkmaya başladı. Yine dışarı çıkarken bunları giyiyorum ama .

Kızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edemem ayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Valla karnımı bacaklarımı sıkıyor ben darlanmaya gelemiyorum. Zaten maksimum 1o dk da bir cisteyim akıntım da fitilden sonra neredeyse bitti çok şükür efil efil çok güzel böyle hahahah

Benim aldığım da bu canım M beden almıştım ama bir tık sıkmaya başladı. Yine dışarı çıkarken bunları giyiyorum ama .
Canim ben her zaman donda en büyük beden alırım o zaman sıkma yapmıyor. Cok da rahat oluyor benimkiler.
Valla karnımı bacaklarımı sıkıyor ben darlanmaya gelemiyorum. Zaten maksimum 1o dk da bir cisteyim akıntım da fitilden sonra neredeyse bitti çok şükür efil efil çok güzel böyle hahahah
Ya o kadar dogru kii. Zaten surekli wc gidiyoruz akintinin camasira kiyafete gecmeye firsati olmuyo ki

Kizlaaar, fetal dna icin ne kadar ödenmiştiniz ?
Bana eurofins 385 Euro
Panorama 480 Dolar fiyat verdi.

Eurofins 370 euroya yaptirdim. De ki arkadasim sizden bu kadara yaptirmis nasil oluyo neden fiyat farki de. Sanirim bu musteri danismanlari komisyon aliyo kendi cebine. Bana da kisisel bir hesaba attirdi parayi cunku

3 kız var grupta ama listede 1 yazıyor yönetici arkadaş eklemedi sanırım onları
Sonradan baktım evet 1 kişi var. Valla ümidim yok olmak üzereydi 1 kızı görünce ümitlendim yine Mayıs ayı erkek ayı olacak galiba
Kızlar süt sağma makinesi alacaksanız eğer hepsi burada da phlips event yazin yüzde 50 indirim var! Ben aldım.. bilmiyorum artık lazım mı değil mi ama arkadaşlarım alıyor diye aldım..
Bende lansinoh var oğlumda kullandığım. Yoksa mutlaka alın ben ilk başta kullanmadım ve hemen mastit oldum. İlk başta süt fazla kalıyo çünkü emzirdikten sonra kalan sütü sağmak gerekli.
Kizlaaar, fetal dna icin ne kadar ödenmiştiniz ?
Bana eurofins 385 Euro
Panorama 480 Dolar fiyat verdi.
380 ödedik biz dün ama bazı Dr tavsiyesi ile gidenlere daha yüksek fiyat söylüyolarmış galiba

Eurofins 370 euroya yaptirdim. De ki arkadasim sizden bu kadara yaptirmis nasil oluyo neden fiyat farki de. Sanirim bu musteri danismanlari komisyon aliyo kendi cebine. Bana da kisisel bir hesaba attirdi parayi cunku
Sen hangi paketi yaptırdın? Ben direk şirketin hesabına attım parayı. Bir de hangi şehirdeydin?

Bende 3.ayda baslarim diyordum artik baslayalim ama benimde karnim çıktı. Seninde çıktı miiii. Ay cok güzel seyler yiaa

Bende 3.ayda baslarim diyordum artik baslayalim ama benimde karnim çıktı. Seninde çıktı miiii. Ay cok güzel seyler yiaa
Zayıf olmama rağmen alt karnım hep vardı ayva göbek şuan göbek mi bebek mi gaz mı anlayamıyorım çıkıntılık var ama benim henüz anlayamaz kimse sizin erken mi çıkmış ne benim mi geç

Ben panoramaya daha sicagim orda yaptircam galiba, yarin tekrar arayip bi sormayi düşünüyorum. Çünkü iki firma arasinda bile 2binden fazla fark var. Testler de ayni nerdeyse. Dedigin gibi bence de komisyon aliyorlar. 5 euro bile olsa farkli fiyat veriyorlar cunku ayni firma bile olsa. Dedigini de soyleyeyim mantikli canim sagol ❤

Aynı paket mi farklı paket mi canım?
Ayni paket canim seninkiyle. Hastanenin anlasmasi var dedi 385 euro dedi direkt. Ama konusan temsilciyi de hic begenmedim. Fonran atmden para cekme sesleri esliginde bana bilgi verdi. Hic ilgili biri degildi acikcasi. Ama panorama gayet güzel aciklayici konustu gerseyi anlatti ekstradan sorularimi aldi.
Eurofins de daha bana paketleri saydi sadece sonra hemen sormak istedigin bisey var mi diyor. Ben ne biliyorum ki fetal dna ile alakali ne sorayim. Kendinin bilgilendirmesi gerekmez mi önce. Garip sevemedim açıkçası. Testler fransaya gidiyormus eurofins de. Panorama da amerikaya gidiyor. Amerikaya gidenler daha dogru çıkıyor diye okudum bir kac yerde de.

Tavsiye ile gidenlere daha yuksek mi çıkıyormus ödeme dost kazığı

Ben çok memnun kaldım canım Dilek hanım ilgilendi benimle oldukça da profesyonel yaklaştı. Sonuçlarım da 8 günde geldi. Zaten en çok iki firma göze çarpıyor eurofins ve panorama. Sen hangisine daha sıcaksan onu seç tabi.

Zayıf olmama rağmen alt karnım hep vardı ayva göbek şuan göbek mi bebek mi gaz mı anlayamıyorım çıkıntılık var ama benim henüz anlayamaz kimse sizin erken mi çıkmış ne benim mi geç
Bebek bebeeeek ne gazi ne göbeği. Hamilesin sen beybii seninki kadar iste benimki de. Ama belli oluyor iste. Dokununca hele bombeli resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…