- 3 Eylül 2015
- 323
- 392
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.401
Evet başladım karnım çıkmaya başladı benimYa bir dakika başladınız mi yaglanmayabana niye haber vermiyosunuz bende baslasaydimm bende hindistan cevizi yagi aldim da daha baslamamistim. Bende baslayayim o zaman. Simdilik sadece hindistan cevizi yagi ile baslayalim insallah yeterli gelir de baska seye gerek kalmaz.
Ay evet evet inşallah GAZSIZ , UYKUCU , SAĞLIKLI bebişlerimiz olur hepimizinYine de uyusunlaryiyip icip yatiyor diye eglenelim daha güzel olur her zaman evrene en pozitif isteklerimizi yollayalim.
Ben coktan basladm kuzuYa bir dakika başladınız mi yaglanmayabana niye haber vermiyosunuz bende baslasaydimm bende hindistan cevizi yagi aldim da daha baslamamistim. Bende baslayayim o zaman. Simdilik sadece hindistan cevizi yagi ile baslayalim insallah yeterli gelir de baska seye gerek kalmaz.
Eheheü ben külot kadınıyım siz giyersiniz giymezsiniz bilmemHahahhane güldüm yaa valla evde popo üşümüyor bi sekilde sicak oluyor ama disarda mecbur günlük ped bile ekliyorum çamaşırıma.
Aslinda bir kere külotsuz durmaya alışınca bi daha külot giyemiyosunevden disari ciktigimda en zorlandigim sey ic camasiri oluyor benim. Sütyen takmak ve külot giymek valla akıntı da sık sık wc gittigim icin sanırım sadece wc de geliyor. Camasira gececek kadar uzun aralar vermiyorum selamlasmak icin akıntı ile
Hangi marka aldınız acabaKızlar bu arada ne mustela ne bio oil ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım koklaya koklaya yağlıyorum kendimibayılırım zaten kokusuna. En temiz içerikli doğal yağlar gibi geldi onu aldım valla.
3 aydan sonra başlanılması gerek diyorlar ben de haftaya başlayacağımmYa bir dakika başladınız mi yaglanmayabana niye haber vermiyosunuz bende baslasaydimm bende hindistan cevizi yagi aldim da daha baslamamistim. Bende baslayayim o zaman. Simdilik sadece hindistan cevizi yagi ile baslayalim insallah yeterli gelir de baska seye gerek kalmaz.
Marka çok fark etmiyor soğuk sıkım ve organik olması yeterli. Ben marketten almıştım ama kozmetik mağazalarında da satılıyor.Hangi marka aldınız acaba
AmiiiinnnAy evet evet inşallah GAZSIZ , UYKUCU , SAĞLIKLI bebişlerimiz olur hepimizin
Kızlar toplu bir Amin alalım totem niyetine
Ay niye söylemiyorsunuzEvet başladım karnım çıkmaya başladı benim
Bir ben kalmisim demek ki baslamayanBen coktan basladm kuzu
AhhahahahaEheheü ben külot kadınıyım siz giyersiniz giymezsiniz bilmem
Bende 3.ayda baslarim diyordum artik baslayalim ama benimde karnim çıktı. Seninde çıktı miiii. Ay cok güzel seyler yiaa3 aydan sonra başlanılması gerek diyorlar ben de haftaya başlayacağımm
Çok teşekkür ederimmmmCanım benim çok sevindim senin adına, gönlünce olmasına. Sağlıkla gelsin prensesiniz, yuvaniz huzurlu mutlu olsun hep.
Moral bozulacak bir şey değil bu, bozan da bozabilir sen kendi mutluluğuna, kendine odaklan. Hoş gelmiş minik prenses
Merhabalar benim tüp bebek doktorum ilaçlarımı kesti 10. Haftadan sonra. Tedavi Farklı şehirde olduğu için kanama yaşayınca mecbur yaşadığım yerdeki eğitim araştırmaya gittim bana düşük önleyici herhangi bir iğne vs yapmadılar progestan iğneleri de yapmama izin vermedi doktor. Kanamayı engellersek sürekli bunla ugrasirsin birak aksın bitsin tamamen dedi kendi tüp bebek doktorum da 2 günde bir iğne yapmaya devam et dedi kafam karışık iki arada bir derede kaldım.Geçmiş olsun canım bende aynı sekilde 7. Haftamda çok yoğun kanama yaşadım bir gece hastanede yattım kanama alanım varmış rahimde. Tüp bebek olduğu için iğne zaten kullaniyordum ama doktor günde ikiye cikarttirdi ve hap olarak günde üç kere progestan kullanmam gerektiğini söyledi.
7. Haftadan beri lekelerim geliyor iki gün gelmiyor iki gün geliyor şekilde amaa kan gibi değil ben artık alıştım şu an 11 in içindeyim doktor kanama alanı azaldı ilaçlara devam dedi hala günde iki iğneyle devam ediyorum ama lekeler geçmiyor seninki de gcmesse korkma sakın.
Bol su içiyorum dikkat ediyorum. Eğitim arastirmadaki doktor progestan iğneleri kullanma dedi bırakalım kanama aksın bitsin tamamen yoksa sürekli lekelenmelerin olacak huzursuz olacaksın dedi kendi tüp bebek doktorhm da kullan devam et ediyor kafam karıştı napcam bilmiyorum hiç.Benimde olmustu bir igne vuruluyor progestan.sonra yatak istirahat, birsey kaldirma, uzanma biryere, sol yana yatmaya calis bebek plasenta kan akisi rahat olur, bol su için 2 lt., benim çoraplarımı bile esim giydirdi zorlama hareket yapmadım .
Selamlar haftasonu yazmıştım biz 2 saatlik bir geziye gittik diye bacaklarım popom onkadar çok ağrıdıki . Bende orda yürüyüş yapmıştım. Uyudum dinlenince geçti.Bugün ofise gittim öğle arası biraz avam turu attım öğleden sonra kalçamın solunda bir ağrı başladı yine ve sonra sol bacağım ağrıdı eve dönüşte araba kullanırken baya korkuttu beni ağrı.Yarın kontrole gideceğim benim gibi olan var mı?
Bende yazmıştım buraya doğal içerik olan Badger krem aldım. Çok güzel kakao kokuyor onu sürüyorum duştan sonra. Çok nemli tutuyor kokusuda güzelAy niye söylemiyorsunuzbende baslayayim benimde cikmaya başladı valla.
Bir ben kalmisim demek ki baslamayan