Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba canim, bende ayni gunlerde kürtaj oldum kasımda. Bende de bir ay sonra regl basladi benimde hala lekelenmelerim sürüyor. Normal olup olmadigini bende cok kafama taktim ama hala net birsey bulamadim. Dr.a gitmek de pek istemiyorum normal der gibi geliyor. Aksamki testin daha koyuymus bence degerlendir sonuçta firsat gelmis öyle düşün. Ama takip edebilirsin koyulasabilir belki de.
Yalnız olmadığıma sevindim, kafama takmaya başladım bende. Bitecek gibi oluyor bir anda yine geliyor. Kürtajdan sonra 25. Gün gittim kanama devam ediyor normal mi dedim normal dedi doktor. 40 gün sürebileceğini söyledi. Bu yüzden bende tekrar gitmek istemedim ama 40 günü de geçti. İnşallah biter bir an önce çok yordu lekelenmeler 🥲

Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüz 🙏
Merhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırım
Selam inovitol dediğiniz şey, inositol mu oluyor?
Birkaç farklı doktorun da bana kullanmak için önerdiği vitaminler içerisinde inositol bulunuyor. Yumurta kalitesini arttıran bir yapı.
Tr de doktorların önerileriyle prowomen ve pharmasupra kullandım ben de, aynı içerikli yurtdışındaki doktorum da başka bi yurtdışı markanınkini aldırmış ve gebelik oluşmuştu. Ama boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Şimdi yeniden kullanıyorum.
İsterseniz sizler de içeriklerini inceleyebilirsiniz faydası olursa🌸yurtdışındakinin fotosunu da yükleyebilirim.

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Tebrik ederim hayatım bebiş sağlıkla gelsin inşallah 🍀 Belirtilerin neydi? 🫢

Tebrik ederim hayatım bebiş sağlıkla gelsin inşallah 🍀 Belirtilerin neydi? 🫢
Teşekkür ederim canım. Rabbim hayırlı evlat versin sizlere💕 Akıntım çok azdı neredeyse yok denecek kadar. Diğer taraftan aynı regl ağrısı gibi kasık ağrısı vardı ve regl olucam zannediyordum😆 pazartesi günü demir tadı geldi ağzıma içecek içerken (bozuk zannetmiştim içeceği😅) Veeee birkaç gün önce garip bi şekilde gece açlıktan uyandım hatta içimden saçmalama hamile olsam bile şimdi olmazki heralde 6-7 aylıkken oluyor öyle şeyler diye düşünmüştüm (belkide alakası yok bilmiyorum)🤣 bu belirtileri yaşarken regl bekliyordum taki en son yerleşme kanamam olana kadar, 2-3 damla çok açık pembe renginde.

Teşekkür ederim canım. Rabbim hayırlı evlat versin sizlere💕 Akıntım çok azdı neredeyse yok denecek kadar. Diğer taraftan aynı regl ağrısı gibi kasık ağrısı vardı ve regl olucam zannediyordum😆 pazartesi günü demir tadı geldi ağzıma içecek içerken (bozuk zannetmiştim içeceği😅) Veeee birkaç gün önce garip bi şekilde gece açlıktan uyandım hatta içimden saçmalama hamile olsam bile şimdi olmazki heralde 6-7 aylıkken oluyor öyle şeyler diye düşünmüştüm (belkide alakası yok bilmiyorum)🤣 bu belirtileri yaşarken regl bekliyordum taki en son yerleşme kanamam olana kadar, 2-3 damla çok açık pembe renginde.
Benim de seninle çok benzer şeyler var, herkeste akıntı oluyormuş benim de çok az kuruyum resmen kasık ağrısı regl olacakmış gibi şişkinlik ve sol tarafımda resmen iğne batması var. Umarım bende de bebiş vardır 🥲🍀

Kızlar reglim başlamadı ve test yaptım, hamileyim ben de :))
Darısı sizin güzel haberlerinizi almak nasip olur umarım 😍🫶🫶🫶

Eklentiler

• IMG_5458.jpeg
    IMG_5458.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Hayırlı olsunnn benimde pozitif şu an seni çok iyi anlıyorum 😍😍😍😍

Benim de seninle çok benzer şeyler var, herkeste akıntı oluyormuş benim de çok az kuruyum resmen kasık ağrısı regl olacakmış gibi şişkinlik ve sol tarafımda resmen iğne batması var. Umarım bende de bebiş vardır 🥲🍀
Evet herkeste akıntı olduğu için bende olmaz diye düşünüyorum aynı senin gibi. Batına kaç gün var ? İnşaallah tutunmuştur eylül annesi oluruz birlikte😍❤️

Eki Görüntüle 3527614
Yaa cokk.sevindim adınıza hayırlı olsun 🙏🏻 bende bu ay pik günü sadece degerlendirebildim beklemedigim için adeti bekliyorum 2gunum kaldı

Ayy o ses'i oakdar çok hayal ediyorumki anlatamam. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım 💕 haber veririm canım
Gittim karından bakıldı doktorum kese var bebek görünmüyor dedi orda bi yutkundum 😕sonra vajinal bakalım dedi baktı bakar bakmaz gördü var dedi bebişin ben geç yumurtlamıştım o yüzden 7 haftalık olması lazımken 6 çıktı karından o yüzden gözükmemis kalp atışını gösterdi 10 gün sonra gel adet tarihini yenileyelim dedi çok şukur ki herşey yolunda darısı sana olsun inşallah canım🥰

Eki Görüntüle 3527614
Tebrikler sağlıkla büyüsün gelsin inşallah 😍🌸 darısı güzel haber bekleyin bizlerin de başına olsun 🙏🌸

Canim negatif olmasina üzüldüm ya kac çıkmış sonucun ?
Canim iste zaten bütün mesele de burda yumurtlama var catlama var ama bebis olmuyor. Zamani var demek ki diyoruz napalim. Saglikla olsun da.. yoksa cok kisi bunu yaşıyor. Yumurtlama testi icin az önce dr.un canli yayininda dinledim aynen soyle dedi, yumurtlama testi işe yarar evet ama satanlarin isine yarar sizi strese sokmaktan baska seye yaramaz dedi. Bence haklı gibi
Evet stres yapiyo😏

çokkkkkkkkk çokkkkkkkkk sevindim

Eki Görüntüle 3527614
Yaaaaaaaaa bu ne kadar güzel bir haber Rabbim gözün aydın hayır'lısı olsun inşallah Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah🥰🥰🥰🥰

Kesinlikle. Daha dün cöp kutusunun dibine birakilmiş bir bebek haberi gördüm. Cok üzücü
Çok acı gerçekten doktor bana tüp bebek dedi bugün o kadar üzüldüm ki. İş yerinde kız ilk denemede hamile kaldı midesi bulanıyor diye bu ne biçim hamilelik başlarım böyle gebeliğe diye söylenip duruyor asla memnun olmuyor insanlar kolay kazandığının kıymetini bilmiyorlar

X