Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım inşallah bir sorun yoktur mutlaka doktoruna yaz bence , şuan nasılsın ?
Kizlar cevap veren herkese teşekkür ederim 🙏 ilki gibi iplik şeklinde parcali birsey gelmiyor suan ama tuvalete gidince peceteye kahveli bir sıvı görünüyor yazdim doktoruma gel derse gideceğim belimde de biraz agri var

Kizlar cevap veren herkese teşekkür ederim 🙏 ilki gibi iplik şeklinde parcali birsey gelmiyor suan ama tuvalete gidince peceteye kahveli bir sıvı görünüyor yazdim doktoruma gel derse gideceğim belimde de biraz agri var
Belki de içeride kalan eski kan gelmiştir canım kahverengi sonuçta rengi sen içini ferah tut , bizleri de mutlaka haberdar et 🙏

Belki de içeride kalan eski kan gelmiştir canım kahverengi sonuçta rengi sen içini ferah tut , bizleri de mutlaka haberdar et 🙏
7+4 dede olmustu 2 saatte bitmisti doktorum gerek duymamıştı ama bu bayadir devam ediyor taze kan ve değil şükür agrimda yok sadece belimde biraz agri var ama kastim herhalde kendimi geceden beri 🥹

7+4 dede olmustu 2 saatte bitmisti doktorum gerek duymamıştı ama bu bayadir devam ediyor taze kan ve değil şükür agrimda yok sadece belimde biraz agri var ama kastim herhalde kendimi geceden beri 🥹
Ağrı stresten olabilir bence de gece gömüşsün ya birde sıkarak uyumuşsundur kendini muhtemelen o yüzdendir canım , en doğrusunu doktorun bilir belki normal bir durumdur sen sakin kal iyi düşünmeye çalış canım kötü düşünceleri kov aklından

Benim 8. Haftada olmuştu doktor progestan vermişti onu kullanınca geçti. Yine de doktora danışmak daha iyi için tam rahat eder. Kanama alanı görmemişti İlişki, aşırı yürüme, şiddetli kabızlık yaşayıp yaşamadığımı sormuştu. Yoğun gaz sancısı yaşamak da baskı ile sebep olabiliyormuş. Ben o gün çok yorulduğumu hissetmiştim sadece misafirler vardı, büyük ihtimalle de o sebep olmuştu. Umarım en kısa sürede gecer için rahat eder 🌸🙏🏻 kendine dikkat et 💖

Geçmiş olsu canım önemli bir şey değildir umarım, ben de 1 kez çok hafif kahverengi lekelenme gördüm yoğun ağrılı ve kesilmeyen kanamaların tehlikeli olduğunu söylemişti benim doktorum kontrole gerek duymadı. Bir sorun yoktur inşallah icini rahat tut💗 çok geçmiş olsun

Kızlar göğüs uçlarımda çok fena bir kaşıntı oldu gece, ara ara aşırı kaşınıyor yaşayan var mı büyümeden mi kaynaklanır acaba ? 🤔

Benim 8. Haftada olmuştu doktor progestan vermişti onu kullanınca geçti. Yine de doktora danışmak daha iyi için tam rahat eder. Kanama alanı görmemişti İlişki, aşırı yürüme, şiddetli kabızlık yaşayıp yaşamadığımı sormuştu. Yoğun gaz sancısı yaşamak da baskı ile sebep olabiliyormuş. Ben o gün çok yorulduğumu hissetmiştim sadece misafirler vardı, büyük ihtimalle de o sebep olmuştu. Umarım en kısa sürede gecer için rahat eder 🌸🙏🏻 kendine dikkat et 💖
Yazdim canım doktora agrin varsa gel dedi bel ağrım dışında agrim yok ama yinede gideceğim icim rahat etsin yarin da pazar Allah korusun acilde baska doktora gitmek istemiyorum. Dua edin 🙏🥹

Geçmiş olsu canım önemli bir şey değildir umarım, ben de 1 kez çok hafif kahverengi lekelenme gördüm yoğun ağrılı ve kesilmeyen kanamaların tehlikeli olduğunu söylemişti benim doktorum kontrole gerek duymadı. Bir sorun yoktur inşallah icini rahat tut💗 çok geçmiş olsun
Evet banada oyle dedi ama ben yinede gidecegim birazdan bu ikinci oldu 7+4 dede olmustu bugun 10+0 dayız rahat edemem. dua edin kizlar 🙏🥹

Yaklaşık bir ay önce buraya da yazmıştım kızlar. Bu fetal dna 3-4 yıl öncesine kadar yalnızca durumu riskli görülen kişilere öneriliyordu. Şimdiyse doktorlar laboratuvarlardan komisyon aldıkları için herkese fetal dna önerir oldu. Özellikle ilk çocuğu olacak ebeveynler de en iyisi olsun diye ilk olmasının da heyecanı ile hemen yaptırıyorlar. İnsanların bu heyecanlarını sömürüyorlar maalesef. Özellikle maddi gücü olmayıpta fetal dna’ya hiçbir risk unsuru olmadan peşinen yönlendirilen arkadaşlar lütfen bu oyuna gelmeyin. Doktorunuzu da tekrar bir değerlendirin.
Aslinda cok haklısın canım. Ama öyle ikna edici konusuyorlar ki fetal dna ile alakali insan yaptirmak daha iyi olacak diye düşünüyor. Bende kararsizdim mesela basta ama cok güzel ikna edildim yaptircam simdi. Dedigin gibi herkes karina komisyonuna bakiyor aslinda bu asamada da para kazanmanin çabasındalar..

X