- 23 Temmuz 2024
- 944
- 644
- 22
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.521
Ben kadın doğum ve yer olmadığı için kulak burun boğazda kaldım büyük ihtimalle denk gelmedikÜniversitede 3 yıl önce stajımı yapmıştım ama ürolojideydim denk gelmemiştir sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kadın doğum ve yer olmadığı için kulak burun boğazda kaldım büyük ihtimalle denk gelmedikÜniversitede 3 yıl önce stajımı yapmıştım ama ürolojideydim denk gelmemiştir sanırım
Yaa neyse olsun sağlık olsunBen kadın doğum ve yer olmadığı için kulak burun boğazda kaldım büyük ihtimalle denk gelmedik
Bnde Şanlıurfa lıyımNerelisinizz merak ettim herkeste yok çünkü ben Erzurumluyum var bizde mesela ama çoğu şehirde yok
Anladım dışarıda giyilebilir daha iyi bir şey yani ben direkt tayt giymediğimden fazla geldi bana da bi özelliği mi var acaba dedim teşekkürHaklısınız, biraz fazla
Ama ben şirkette giymek için aldım. Evde giymek için değil
2 kere yıkayınca ağzı yüzü kaymayan bir şey olsun istedim
Kalan taytlarımı daha uygun fiyatlı alacağım :)
Hayırlı uğurlu olsun oğlun canım. Benim bugün sırtını döndüğü için tam göremedik ama erkek gibi gözüküyor çıkıntısı dedi. İki hafta sonra tekrar bakıcak kısmet ise. Maşallah Allah bağışlasın hepsini. Hamile taytları ve hamile kotları çok rahat oluyor. İlk hamileliğimden biliyorum. Lcw de hamile koleksiyonundan bulabilirsin.Selam hanımlar,
Cinsiyetimiz belli oldu bizim erkek geliyor :))
Bu arada hamile pantolonu yada taytı aldınız mı ben 14+2 yim şuan eski pantolonlarım artık son seviyede :)) bundan sonrası için bir şeyler almam gerek. Alıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırsanız çok sevinirim
Hoşgeldiniz. kaç haftalıksınız?Biraz geç kaldım ama bende burdayım
Teşekkür ederim.Ultrasonda nubu bu şekildeydi doktorun bize gösterdiğinde.Ama yanılıyor da olabilirim sizinkinde.sağlıkla gelsin
Meyveyi cok abartmayarak 1 2 adet ye bence, hem kilo yapar hemde meyvelerin seker oranlari fazlaKızlar günde kaç meyve yiyorsunuz :) ben hamilelikten beri içim yanıyor gibi canım sürekli mandalina portakal istiyor . Kaç tane yiyebilirim günde
Sunu okuyunca gozlerim doldu hamilelik hormonlarim tavan yaptiBizde var ama annem ablalarima da beşiği almamış diye ben alacam onun dışında herşeyi annem alacak küvet kıyafet örgü babynast çanta anakucağı falan hepsini alacak
Bana bişey kalmayacak ciciler biciler dışında
Benim de babam vefat etti, annemin de emekli maasi kendi ustunden olmadigi icin 12bin, kendine zor yetiyor faturalar kiralar derken bi sey alacak gucu yok. Esimin ailesi de ayni seninki gibi, evlenirken de her seyimizi dugunumuzu bile kendimiz yaptik. Konu maddiyattan ote sevdiklerinin seni dusunmesi senin icin bi seyler yapmasi gayet iyi anliyorum seni. Ben 1 seneden fazla oldu calismiyorum, esim de yeni bi ise baslamisti maasli calisan degil birkac senedir kâra gecemedi hâlâ. Bebegim olunca da kimse bakamayacak. Ailem baska sehirde ev temizligi vb o bu yardim edenim olmayacak. Olsundu, bebeklerimiz saglikli olsun, biz saglikli olalim. Herkesin hayati farkli, herkesin yasadigi zorluklar var, mutlaka herkesin sinandigi seyler vardir, bizim de eksikligimiz boyle seyler olsun. Gunun sonunda hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alicaz ve geriye hicbi sey kalmayacak dusunecek. Yorgunluktan ölsek de, bebeklerimizin kokusu her seyi unutturacak bize.Sunu okuyunca gozlerim doldu hamilelik hormonlarim tavan yapti
Benim annem yatalak babam zaten vefat etti bana yapacak kimse yok hatta bazi seyleri alirken cok zorlaniyorum
Esimin ailesi kime ne yaptiysa onu yapiyor bi digerine yani bana dugunumdeki gibi yine hicbisey yapmayacaklar neyse diyorum maddiyatli seylerde durum ortada ama insanin icinde bi ukte kalmıyor degil
Ne kadar guzel annen destek canim
Allahim kimsenin boyle sureclerde anne babasini basindan eksik etmesin
Ben de doktorumun dedigi gibi yapiyorum, 1 porsiyon meyve 1 portakal olur 1 bardak portakal suyu olmaz cunku 1 bardak portakal suyunda 2-3 portakalin sekeri bulunur zararlidir demisti, ara ogun olarak 1 porsiyon meyve yiyorum bu yuzden. Aksam yedigim tatlilari hesaplamiyorum amaMeyveyi cok abartmayarak 1 2 adet ye bence, hem kilo yapar hemde meyvelerin seker oranlari fazla
Ben de doktorumun dedigi gibi yapiyorum, 1 porsiyon meyve 1 portakal olur 1 bardak portak suyu olmaz cunku 1 bardak portakal suyunda 2-3 portakalin sekeri bulunur zararlidir demisti, ara ogun olarak 1 porsiyon meyve yiyorum bu yuzden. Aksam yedigim tatlilari hes
aplamiyorum ama tatli
Multivitamini yediklerimizden her seyi yeteri kadar alamama ihtimalimize karsin bebeklerimiz bu vitaminleri bizden aldiklari icin eksiklik olmasin diye kullaniyoruz. D vitamini ihtiyactir normalde de hamile olmadan once kullaniyodum ben, simdi vucudumuz yorulacak enerjiye ihtiyacimiz var bizim bebeklerimiz daha da hizli buyumeye baslayacak enerjiye guce ihtiyacimiz olacak, demir ise hamilelikle kan hacmi yaklasik %60 artiyor ve buna bagli olarak hemoglabin cok hizli dusebiliyor bunun onune gecebilmek adina onemli zaten dusuk hemoglabin olursa dogrudan demir serumu bile yapiyolar kansizlik olmasin diye ayrica dogumda da vajinalde yaklasik 500cc sezeryanda yaklasik 1000cc kan kaybedicez bunu da unutmamak lazim kan seviyelerimiz icin demir cok kiymetli, balik yagi da bebegimizin gelisimi iskelet sistemi kemikleri beyin gelisimi vs icin cok cok onemli. Yani bunlari hep bebis icin aliyoruz, kas kramplari icin magnezyum aliyoruz, bebis kalsiyumu bizden aliyor eger kalsiyumumuz azalirsa bizde kemik erimesi olur mesela gerekli goruldugunde kalsiyum takviyesi verilir. Hicbiri yok yere ve bosuna degil, bu vitaminlerin eksikliginde ya bebek gelisiminde zorluk yasanabilir ya da annenin bagisikliginda sorun yasanabilir. Takviye konusunda icimiz rahat olmali doktorlarimiza guvenmeliyiz diye dusunuyorum. Epey uzun yazmisim sorryBugun devlete gittim, ilk kadin doktor baya bi inceledi cinsiyet icin bacaklar yine kapali, ureme organindan kiz tahmin ediyorum ama dis genitalide gormek lazim dedi, 2. Bi yere buldm sirf cinsiyet ogrenmek o tahminde bile bulunmadi.
Bu arada ben demir ve multivitamine baslayali 1 hafta oldu, demir ilacinde feramat kullniyorum, kullanimida su sekilde yapiyorum ve hic dokunmuyor, sabah erken saate alrm kuruyorum uyanip icip tekrar uyuyorum.
Bugun doktor ekstra d vitaminide yazdi, balik yagida yazicam dedi onu unutmus yazmayi. Kararsizim bu kadar ilac kullanilirmiki ya
Cok tesekkur ederim cok aciklayici olmus gercekten yaziniz, grup var instg bazi gebeler ilac kullanmiyor falan benimdr kafam cok karisiyor. Bana doktor balik yagi yazicam dedi ama unutmus, saglik ocaginda yazdirmama gerek varmi sizce, ara ara balikta tuketiyorum firin baligiMultivitamini yediklerimizden her seyi yeteri kadar alamama ihtimalimize karsin bebeklerimiz bu vitaminleri bizden aldiklari icin eksiklik olmasin diye kullaniyoruz. D vitamini ihtiyactir normalde de hamile olmadan once kullaniyodum ben, simdi vucudumuz yorulacak enerjiye ihtiyacimiz var bizim bebeklerimiz daha da hizli buyumeye baslayacak enerjiye guce ihtiyacimiz olacak, demir ise hamilelikle kan hacmi yaklasik %60 artiyor ve buna bagli olarak hemoglabin cok hizli dusebiliyor bunun onune gecebilmek adina onemli zaten dusuk hemoglabin olursa dogrudan demir serumu bile yapiyolar kansizlik olmasin diye ayrica dogumda da vajinalde yaklasik 500cc sezeryanda yaklasik 1000cc kan kaybedicez bunu da unutmamak lazim kan seviyelerimiz icin demir cok kiymetli, balik yagi da bebegimizin gelisimi iskelet sistemi kemikleri beyin gelisimi vs icin cok cok onemli. Yani bunlari hep bebis icin aliyoruz, kas kramplari icin magnezyum aliyoruz, bebis kalsiyumu bizden aliyor eger kalsiyumumuz azalirsa bizde kemik erimesi olur mesela gerekli goruldugunde kalsiyum takviyesi verilir. Hicbiri yok yere ve bosuna degil, bu vitaminlerin eksikliginde ya bebek gelisiminde zorluk yasanabilir ya da annenin bagisikliginda sorun yasanabilir. Takviye konusunda icimiz rahat olmali doktorlarimiza guvenmeliyiz diye dusunuyorum. Epey uzun yazmisim sorry
Rabbim annene şifalar versin inşallah babana ve tüm ölmüşlere rahmet eylesinSunu okuyunca gozlerim doldu hamilelik hormonlarim tavan yapti
Benim annem yatalak babam zaten vefat etti bana yapacak kimse yok hatta bazi seyleri alirken cok zorlaniyorum
Esimin ailesi kime ne yaptiysa onu yapiyor bi digerine yani bana dugunumdeki gibi yine hicbisey yapmayacaklar neyse diyorum maddiyatli seylerde durum ortada ama insanin icinde bi ukte kalmıyor degil
Ne kadar guzel annen destek canim
Allahim kimsenin boyle sureclerde anne babasini basindan eksik etmesin