Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri
Bence iki üç gün daha bekle kist olduğunu sanmıyorum ama regl olmazsan doktora sorarsın 🤔

Kızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba 😊

Eklentiler

• IMG_5682.jpeg
    IMG_5682.jpeg
    185,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba 😊

Önceki gebelikten kalma beta hcg kalmamışsa var gibi duruyor kuzum bir de koyulaşmış 🍀 Hayırlısı olsun koş kan vermeye 🏃‍♀️

Kuzu dün akşamki daha koyu gibi geldi bana, ama siz ne olur ne olmaz bugün de değerlendirin. Akşam yeniden test yap derim yarın sabah da yap netleşmiş olur bence çatlayıp çatlamadığı.

Merhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırım
Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüz 🙏

Merhaba canim, bende ayni gunlerde kürtaj oldum kasımda. Bende de bir ay sonra regl basladi benimde hala lekelenmelerim sürüyor. Normal olup olmadigini bende cok kafama taktim ama hala net birsey bulamadim. Dr.a gitmek de pek istemiyorum normal der gibi geliyor. Aksamki testin daha koyuymus bence degerlendir sonuçta firsat gelmis öyle düşün. Ama takip edebilirsin koyulasabilir belki de.

O gunleri hep degerlendirdik onceki gunlerini sonraki gunlerini yumurtalıklarımdada problm yok ozmn geriye tek bsy kliyo testlerde yaniltiyo ovulasyn fln hikaye.elimde 6tane kldi onuda yapıyım daha kullnmam
Canim negatif olmasina üzüldüm ya kac çıkmış sonucun ?
Canim iste zaten bütün mesele de burda yumurtlama var catlama var ama bebis olmuyor. Zamani var demek ki diyoruz napalim. Saglikla olsun da.. yoksa cok kisi bunu yaşıyor. Yumurtlama testi icin az önce dr.un canli yayininda dinledim aynen soyle dedi, yumurtlama testi işe yarar evet ama satanlarin isine yarar sizi strese sokmaktan baska seye yaramaz dedi. Bence haklı gibi

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

IMG_1949.jpeg

X