- 24 Aralık 2023
- 446
- 122
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.841
Kafana takma canim birz daha zaman gecsinBugün 3. Gün hala olmadımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafana takma canim birz daha zaman gecsinBugün 3. Gün hala olmadımmmm
Hayır yaa çok güzel yaşlar her yaşımız çok kıymetli umarım kısa zamanda sonuç alırızRegl olacak hissedebilirsin gebeyken bu cok normal inşallah vardır? Ben 41 yaşındayım canım fosilleştim
Haber vericem bugün akşam ya da yarın bakalımAyy o ses'i oakdar çok hayal ediyorumki anlatamam. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım haber veririm canım
Benim refl belirtim hiç olmaz direkt başlar o yüzden hiç yorum yapamıyorum kendim içinHayır yaa çok güzel yaşlar her yaşımız çok kıymetli umarım kısa zamanda sonuç alırız
Bence iki üç gün daha bekle kist olduğunu sanmıyorum ama regl olmazsan doktora sorarsınKızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri
Kızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba
Evet zaten haftasonu giriyor olmazsa pazartesi doktoruma giderimBence iki üç gün daha bekle kist olduğunu sanmıyorum ama regl olmazsan doktora sorarsın
Kuzu dün akşamki daha koyu gibi geldi bana, ama siz ne olur ne olmaz bugün de değerlendirin. Akşam yeniden test yap derim yarın sabah da yap netleşmiş olur bence çatlayıp çatlamadığı.Kızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba
ovülasyon testi canımÖnceki gebelikten kalma beta hcg kalmamışsa var gibi duruyor kuzum bir de koyulaşmış Hayırlısı olsun koş kan vermeye
Evet senin dediğin gibi yapmalıyımKuzu dün akşamki daha koyu gibi geldi bana, ama siz ne olur ne olmaz bugün de değerlendirin. Akşam yeniden test yap derim yarın sabah da yap netleşmiş olur bence çatlayıp çatlamadığı.
Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüzMerhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırım
Kız sabah sersemliğimle ben gebelik sandım , değerlendir bence deovülasyon testi canım
Merhaba canim, bende ayni gunlerde kürtaj oldum kasımda. Bende de bir ay sonra regl basladi benimde hala lekelenmelerim sürüyor. Normal olup olmadigini bende cok kafama taktim ama hala net birsey bulamadim. Dr.a gitmek de pek istemiyorum normal der gibi geliyor. Aksamki testin daha koyuymus bence degerlendir sonuçta firsat gelmis öyle düşün. Ama takip edebilirsin koyulasabilir belki de.Kızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba
Canim negatif olmasina üzüldüm ya kac çıkmış sonucun ?O gunleri hep degerlendirdik onceki gunlerini sonraki gunlerini yumurtalıklarımdada problm yok ozmn geriye tek bsy kliyo testlerde yaniltiyo ovulasyn fln hikaye.elimde 6tane kldi onuda yapıyım daha kullnmam
Ya tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallahKızlaaar ben hamileyiimmm Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamamEki Görüntüle 3527614
Çokkk tebriklerrr darısı başımıza inşallahKızlaaar ben hamileyiimmm Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamamEki Görüntüle 3527614
Allahım hayırlı evlat nasip etsin canım teşekkür ederimYa tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah
Allahım hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin, dualarımdasınızÇokkk tebriklerrr darısı başımıza inşallah