Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Nerelisinizz merak ettim herkeste yok çünkü ben Erzurumluyum var bizde mesela ama çoğu şehirde yok😅
Ya çok iyi Erzurum'u çok sevdim ben orda tüplerimi açmak için ameliyat oldum bı hafta kaldım çok güzeldi 🥰
Ben Diyarbakır lıyım eşim Ağrı'lı ikimizde de var eşimin yengesi Azerbaycan turklerinden Iğdır'da o da kızlarına yaptı bu bölgelerde var genel olarak sanırım 🤗🌸

Sizlerde ilk bebeğe beşik takımı diye bi adet var mıı😅
Beşik takımı adeti ne oluyor tam olarak? 😅 Bizde adet olarak değil ama kendi annem bebeğe yatak odasını almıştı, yani gardırop, şifonyer, yatak, komidin tam takım mobilya eşyaları ve bambu beşik. Aslında beşik taa aile yadigarı, biz, kuzenlerim bebekken hep onda yatmışız, kuzenlerim ve ablam da çocuklarını onda yatırdı, en son çocuk sahibi olan kız olarak ben kullandım çocuklarımda. Hala bende duruyor depoda. Bambu cibinlikli bir beşik, maşaallah epey sağlam bir şey. Onu yine kullanırım ilk aylarda Allah nasip kısmet ederse.

Beşik takımı adeti ne oluyor tam olarak? 😅 Bizde adet olarak değil ama kendi annem bebeğe yatak odasını almıştı, yani gardırop, şifonyer, yatak, komidin tam takım mobilya eşyaları ve bambu beşik. Aslında beşik taa aile yadigarı, biz, kuzenlerim bebekken hep onda yatmışız, kuzenlerim ve ablam da çocuklarını onda yatırdı, en son çocuk sahibi olan kız olarak ben kullandım çocuklarımda. Hala bende duruyor depoda. Bambu cibinlikli bir beşik, maşaallah epey sağlam bir şey. Onu yine kullanırım ilk aylarda Allah nasip kısmet ederse.
Tam bu oluyor oda takımı alanda var beşik olarak alanda var bide bebeğin çeyizini yapıyorlar nest takımı nevresim el örgüleri biberon seti kıyafet banyo seti anne bebek çantası anneye lohusa takımı falan bebişin tüm ihtiyaçları olarak bizimkilerin evi depremde yıkıldığı için kiracılar oda istemedim beşikte kendi istedigimi alacam haksızlık olmasın diye geriye kalan eşyalar altın falan annem alacak bizde adet olduğu için alınıyor ama adet olmasaydı bile anneler illa yapıyor biseyler

Demir ilacına başladınız mı bu arada bir diyetisyenle çalışmaya başladım 12.haftadan sonra demir takviyesi başlıyor dedi doktoruma daha çok güveniyorum(diyetisyene göre yani) ama sizede sormak istedim 🙄
12. Haftada gittiğimde demir ilacı yazdı elindeki folik asit bitince başla dedi. 7-8 gün sonra bitti bende direkt başladım.

Tam bu oluyor oda takımı alanda var beşik olarak alanda var bide bebeğin çeyizini yapıyorlar nest takımı nevresim el örgüleri biberon seti kıyafet banyo seti anne bebek çantası anneye lohusa takımı falan bebişin tüm ihtiyaçları olarak bizimkilerin evi depremde yıkıldığı için kiracılar oda istemedim beşikte kendi istedigimi alacam haksızlık olmasın diye geriye kalan eşyalar altın falan annem alacak bizde adet olduğu için alınıyor ama adet olmasaydı bile anneler illa yapıyor biseyler
Anladım evet genç çifte güzel bir yardım olmuş oluyor.

Selam hanımlar,
Cinsiyetimiz belli oldu bizim erkek geliyor :))
Bu arada hamile pantolonu yada taytı aldınız mı ben 14+2 yim şuan eski pantolonlarım artık son seviyede :)) bundan sonrası için bir şeyler almam gerek. Alıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırsanız çok sevinirim 💙
Oysho'dan M beden hamile taytı aldım
Şuraya da link koyayım

Benim göbeğim biraz erken çıktı o yüzden erken almak durumunda kaldım
Hiçbir pantolonumun düğmesi kapanmıyor

Memnunum şimdilik
1 - 2 tane de daha uygun fiyatlı alacağım. Değiştire değiştire giymek için

Bu arada hayırlı uğurlu olsun oğlunuz, maşallah

Gassal filmini izledim komedi diye başladı ama finali kötüydü ağladım baya sarstı beni öyle biteceğini düşünmediğimiz için başladık izleme fikriniz varsa ve benim gibi dayanıksızsanız izlemeyin😞
Ya evet ben de 4 bölüm izledim güzel gidiyordu, ama merak ediyorum devamını 🤔🤔 tüh

Ben 15+4 teyim, hala başlamadım
Hiç de başlamak istemiyorum, bulantı yaptığını duyduktan sonra...
Evet maalesef sabah aç karna içerseniz yapıyor ama yemeği yedikten 1-2 saat sonra da içebilirsiniz. Maksat çay ve süt ürünleriyle tepkimeye girmesini önlemek. O yüzden yemeklerle arasına mesafe koymak gerektiği için sabah aç karna diye veriyorlar. Ama ben çareyi kahvaltıdan sonra içmekte buldum o zaman bulantı yapmıyor bana.

Şuraya da link koyayım

Memnunum şimdilik

Bende tam bu tayta bakıyordum 😊 Size sorayım almadan önce öyleyse. İç gösteriyor mu? M beden almışsınız. Boy kilo nasıl peki ipekbocegiiiii ipekbocegiiiii Kaç beden alsam karar veremedim de 🥹

Ya evet ben de 4 bölüm izledim güzel gidiyordu, ama merak ediyorum devamını 🤔🤔 tüh
Spoiler vermek gibi olmasın da final çok üzdü dayanabilcekseniz izleyin Ben baya ağladım eşim bile sarsıldı ki o takmaz dizi işte der dizinin adı gereği ölümler bekliyorsunuz da final farklıydı o kadar söyliyim

Şuraya da link koyayım

Memnunum şimdilik

Oysho nun farkı ne acaba çok pahalı ya baktım da ben luvmabelly diyr bi markadan kadife pantolon aldım bide tayt ama içlik diyetine giyiyorum oysho daha tok giy çık gibi bisey mi tayt için fiyatı fazla geldi de🤣

Şuraya da link koyayım

Memnunum şimdilik

Çooook teşekkür ederim 🙏🏻
Hemen bakıyorum tayta 🤍

Ya çok iyi Erzurum'u çok sevdim ben orda tüplerimi açmak için ameliyat oldum bı hafta kaldım çok güzeldi 🥰
Ben Diyarbakır lıyım eşim Ağrı'lı ikimizde de var eşimin yengesi Azerbaycan turklerinden Iğdır'da o da kızlarına yaptı bu bölgelerde var genel olarak sanırım 🤗🌸
Yaa hangi hastanede açtırdınızz belki denk gelmiş bile olabiliriz 😅🥰eğer ameliyathanede açıldıysa anestezi teknikeriyim ben Erzurumda ilen çalışıyordum şuan çalışmıyorum eşim Hatayda görevli oradayım bende

Bende tam bu tayta bakıyordum 😊 Size sorayım almadan önce öyleyse. İç gösteriyor mu? M beden almışsınız. Boy kilo nasıl peki ipekbocegiiiii ipekbocegiiiii Kaç beden alsam karar veremedim de 🥹
İç göstermiyor
Boyum 1,64
Kilom 56-57 gidiyor şu sıra
Hala karın bölgesinde boşluk kalıyor taytta. 5-6 kiloyu daha kaldırır gibi :)

Yaa hangi hastanede açtırdınızz belki denk gelmiş bile olabiliriz 😅🥰eğer ameliyathanede açıldıysa anestezi teknikeriyim ben Erzurumda ilen çalışıyordum şuan çalışmıyorum eşim Hatayda görevli oradayım bende
Atatürk üniversitesinde 3 yıl önce oldum ameliyatı Yakup Kumtepe nin hastasıydım
Gerçi o kadar yoğun bı doktordu ki sadece asistanları ilgilendi kendisi ameliyata girdi anestezi sırasında 1 erkek 1 kadın tekniker hazırlayıp ilacı yaptılar diye hatırlıyorum 🤗🥰

Oysho nun farkı ne acaba çok pahalı ya baktım da ben luvmabelly diyr bi markadan kadife pantolon aldım bide tayt ama içlik diyetine giyiyorum oysho daha tok giy çık gibi bisey mi tayt için fiyatı fazla geldi de🤣
Haklısınız, biraz fazla
Ama ben şirkette giymek için aldım. Evde giymek için değil
2 kere yıkayınca ağzı yüzü kaymayan bir şey olsun istedim
Kalan taytlarımı daha uygun fiyatlı alacağım :)

Atatürk üniversitesinde 3 yıl önce oldum ameliyatı Yakup Kumtepe nin hastasıydım
Gerçi o kadar yoğun bı doktordu ki sadece asistanları ilgilendi kendisi ameliyata girdi anestezi sırasında 1 erkek 1 kadın tekniker hazırlayıp ilacı yaptılar diye hatırlıyorum 🤗🥰
Üniversitede 3 yıl önce stajımı yapmıştım ama ürolojideydim denk gelmemiştir sanırım 😅

X