- 16 Eylül 2024
- 509
- 328
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.481
Galiba gercek hamislik belirtileri basliyor hepimizde. Benimde cildim kupkuru oldu. Ellerim bile catlayacak nerdeyse. Yüzüm burun cevrem her yerim kuruyor sürekli. Normalde rosam var cok nemlendirince sivilce çıkıyordu. Simdi nemlendirmesem kuruyor nemlendirsem sivilce cikiyor. Kaldim arada resmen.Kızlar cildim çok kötüleşiyor, burun cevrem ağız cevrem surekli kızarık ve pul pul dökülüyor. Tüylerim de artış var, göbeğimde hatta gogusumde bile var sanki. Kendimle ilgilenemiyorum ne yapsam kötü oluyor gibi hissediyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum.
Ağda yaparken bile zorlanıyorum derim soyuluyor sanki, cildimin her yeri sanki en ufak bir şeyde reaksiyon veriyor.
Çok canımı sıkıyor ve canımı acıtıyor bu durum.
Çok şükür canım çok sevindimKızlar ben geldim doktordan. Bebeğimiz iyi çok şükürbağırsaklarım aşırı doluymuş kabızlıktan dolayi gaz da vardi zaten. Doluluk baskı yapmış bel agrim ve kasık ağrım ondan oluyormuş. Yoluna sokmamiz lazim dedi şurup verdi düzenleyici ve progesteron fitili verdi kanama lekelenme vs.yasamamam için. Hepinize cok teşekkür ederim
Benim cildim aksine bu hafta bütün sivilceler söndü, ama kıllanma bende de var göbeğimde bir kıl çıktı ki sorma erkek gibi oldumKızlar cildim çok kötüleşiyor, burun cevrem ağız cevrem surekli kızarık ve pul pul dökülüyor. Tüylerim de artış var, göbeğimde hatta gogusumde bile var sanki. Kendimle ilgilenemiyorum ne yapsam kötü oluyor gibi hissediyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum.
Ağda yaparken bile zorlanıyorum derim soyuluyor sanki, cildimin her yeri sanki en ufak bir şeyde reaksiyon veriyor.
Çok canımı sıkıyor ve canımı acıtıyor bu durum.
Sağda canım bebişko onun için sağa yatmamaya çalışıyorum çoğu zamanAynı canim benimde ya. Solumda da hafif agri oluyor ama en cok sagda yasiyorum agriyi. Sirt üstü yatınca sıkıntı yok ama rahat rahat yatiyorum. Senin ultrason muayenende bebis ne tarafta dr hangi taraftan bakiyor
Belki kabızlıktan olmuştur canım zorlayınca dikkat et sabah aç karnına kabuklu elma da kabızlığa iyi geliyor geçmiş olsunKızlar ben geldim doktordan. Bebeğimiz iyi çok şükürbağırsaklarım aşırı doluymuş kabızlıktan dolayi gaz da vardi zaten. Doluluk baskı yapmış bel agrim ve kasık ağrım ondan oluyormuş. Yoluna sokmamiz lazim dedi şurup verdi düzenleyici ve progesteron fitili verdi kanama lekelenme vs.yasamamam için. Hepinize cok teşekkür ederim
Evet ondan olmuş doktorum oyle dedi. Bağırsak düzenleyici verdi sabah ac karnına içeceğim inşallah çözeriz ben hamilelikten öncede cok kabızlık yasayan biriydim hep bitki çayları ile çözüyorum ama suan onuda icemeyince baya sıkıntı yaşadım oda bunlara sebep olmuş dikkat etmek lazimBelki kabızlıktan olmuştur canım zorlayınca dikkat et sabah aç karnına kabuklu elma da kabızlığa iyi geliyor geçmiş olsun
Ayyyy cok güzel maşallah
Oleyyyy
Tebrikler
Gecmis olsun canim önemli birsey degilmis en azindan buna şükür. Usg ile karindan mi bakip soyledi bunlari vajinal muayene mi yapti canim ?Kızlar ben geldim doktordan. Bebeğimiz iyi çok şükürbağırsaklarım aşırı doluymuş kabızlıktan dolayi gaz da vardi zaten. Doluluk baskı yapmış bel agrim ve kasık ağrım ondan oluyormuş. Yoluna sokmamiz lazim dedi şurup verdi düzenleyici ve progesteron fitili verdi kanama lekelenme vs.yasamamam için. Hepinize cok teşekkür ederim
Demek ki ondan saga yatinca rahatsiz oluyor fındığım diyorum benimki de sağda. Ilerde de sırtüstü yatamayacakmisizSağda canım bebişko onun için sağa yatmamaya çalışıyorum çoğu zaman
Canim bende de rosa var, sen rosa kremlerini kullanıyor musun? Ben suan sadece aveenonun nemlendiricisini kullanıyorum ama rosam arttıGaliba gercek hamislik belirtileri basliyor hepimizde. Benimde cildim kupkuru oldu. Ellerim bile catlayacak nerdeyse. Yüzüm burun cevrem her yerim kuruyor sürekli. Normalde rosam var cok nemlendirince sivilce çıkıyordu. Simdi nemlendirmesem kuruyor nemlendirsem sivilce cikiyor. Kaldim arada resmen.
Ayrica tüy konusu bende de var yaa. Aşırı hizli uzuyorlar. Yani 4 5 günü bile bulmuyordur heralde. Cok rahatsiz edici ya
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Benim de pozisyon değiştirirken kasıklarımda batma hissi oluyor, bazen yatakta sağdan sola dönerken bile oluyor bence normaldir ben de yaşıyorum devamlı bir ağrı olmadığı icin normal olduğunu düşündüm. Yalnızca ani hareket etmemeye calısıyorumKızlar bugün oturur pozisyona geçerken vajinamda batma oluyor neden acaba? Rahim büyüdüğü için mi? Yaşayan var mı?