Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
İnşallah isteyenleri etkilemez bu durum en azından sizleri tam son aya kadar sezeryana odaklanıp son ayda yok yapamiyoruz demezler benim sağlık sorunum olmasa sezeryan istiyodum kendimi buna odaklamistim ama olmadı tabi son anda bişey çıkmazsa
Ya dediğim gibi ona bir şey bulurlar. Çatı darlığı vs diye rapor yazarlar diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba. Normalde çok hareketli bir bebeğim var. 36 haftalık hamileyim. Sabah 9 buçuk gibi en son hareket etti, birdahada hareketini hissedemedim. Birşeyler yedim yürüdüm ama yok hareket etmiyor. Tedirgin olmalı mıyım acaba ya. Yoksa normal mi
Doktorlar 2 saate bir günde 10 kere hareket ederse sorun yok diyor ama benimkide ya gece çok hareketli ya sabah 2 saat hiç tutamadım biraz daha bekle baktın yok hastaneye gidersin canım

Benim iki vajinal doğum Allah'ım günaha girmek istemiyorum 3 asla düşünmedim ama olacak ya oldu şimdi tabikide iyikide oldu ama bu devirde 2 çocuk bile zor 3 kim düşünür sezeryan da olsa vajinalda olsa bence farketmex
Hayat şartları maddi manevi zorluyor zaten Bi de gebeliklerde zor artık yani düşünülecek gibi değil ki tabii Allah nasip eder orasına bişey diyemem çocuk seven bakabilecek olan isteyenlere bişey diyemem ama çok zor ya

Maşallah canım yazmayınca merak ettim iyi olmanıza sevindim kiloyu dert etme çok çabuk toparlanıyorlar 3 sene önce prematüre doğum yapan arkadaşlarımın çocukları benim oğlumdan daha iyi gelişti onlar çok daha güçlü
Açıkcası bakamadım buralara küvezdeyken yazıyordum sonra anne uyuma çıkınca ikimiz tek başımıza bir odada kaldıkk ilk bebeğim bide benim tecrübesizim telefona hiç bakamadım ordada kilo almayınca 8 gün kadar uzadı ama tek başıma bakmayı öğrenmiş oldumm bu süreçte.eve gelince yeni rahatladım :) amin inşallahh tüm bebeklerr sağlıklı sıhhatli olsunlar.burdan doğum yapacaklara dua ediyorum.doğum yapmış olan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun diliyorumm🙏🏻🙏🏻

Bugün benim de hafif hafif ağrılarım oluyor belimde bacağım da şu ağdayı yaptırsam rahat ederdim geçen kendim almaya çalıştım ama küçükler kalmıştı şimdi onlar uzadı kötü duruyor 2 sokak aşağı da kuaför ama yürümeye korkuyorum resmen

Açıkcası bakamadım buralara küvezdeyken yazıyordum sonra anne uyuma çıkınca ikimiz tek başımıza bir odada kaldıkk ilk bebeğim bide benim tecrübesizim telefona hiç bakamadım ordada kilo almayınca 8 gün kadar uzadı ama tek başıma bakmayı öğrenmiş oldumm bu süreçte.eve gelince yeni rahatladım :) amin inşallahh tüm bebeklerr sağlıklı sıhhatli olsunlar.burdan doğum yapacaklara dua ediyorum.doğum yapmış olan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun diliyorumm🙏🏻🙏🏻
Allah razı olsun canım inş güzel güzel büyüyecek bebeğin evet hastanede bakmayı öğrenince evde daha rahat oluyor

Hareket azalmasında doktora gitmen lazım canım. Git yine de aklın kalmasın.

Drum iki saatte bir bak dedi bana limonata içip sol tarafa yat ve bebeğin hareketlerine cok dikkat et son haftalardasin dedi bide öyle dene canım hala etmiyosa bence bı acile görün
kızlar gittim acile, herşey yolundaymış bebek gayet iyi dedi, ama hala hareket etmedi anlamadım valla ya. Bi doğursaydım rahatlıycam artık valla

Kızlar benim sezeryanı da 5 mayısa aldık. Şimdiden o kadar korkuyorum ki, o gün geldiğinde korkudan bayılıp bebeğe zarar vermekten korkuyorum. 9 aydır bi türlü kendimi hazırlayamadım şu olaya. Allah herkese kolaylıklar versin
Canım hiç korkma ameliyatta bişey yok iğne de hiç acıtmadı benim canımı, uyuşukluk geçince ağrı oluyor ama ağrı kesicilerle oda gidiyor, eğer kalabilirsen 2 gün kal ki ağrı kesiciler biraz daha toparlasın. Bende çok korkuyordum ama korkulacak bişey yokmuş gerçekten. Bunlara stres yapıp en güzel zamanlarını zehir etme kendine 🥰bebeğini sağlıkla kucağına al canım 🙏

Ay kızlar 35+4 bugun aşagıda fena baskı basladı bebek suan full asagıda cok zorladı bugun benı sızler ne durumdasınız galıba sona yaklasıyoruz🤣

Kompostom hazır kızlar. Internette şekerli tarifler de var ama ben şekersiz yaptım meyvenin kendi şekeri yeterli diye düşündüm. İçine; kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, çekirdeksiz kuru üzüm, dut kurusu, 1 elma ve 1 çubuk tarçın koydum. Ev nefis koktu valla. 😍

Eklentiler

• 20250420_160523.webp
    20250420_160523.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 39
Kompostom hazır kızlar. Internette şekerli tarifler de var ama ben şekersiz yaptım meyvenin kendi şekeri yeterli diye düşündüm. İçine; kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, çekirdeksiz kuru üzüm, dut kurusu, 1 elma ve 1 çubuk tarçın koydum. Ev nefis koktu valla. 😍
Ellerine sağlık, bol bol süt olsun 😍🌸
Cok az kaldı kavusmana, her şey kolaylıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 Miniğin de sen de sağlıkla kavusun birbirinize. Yarın sabah gönlün çok çok ferah olsun, her şey çok güzel olsun ikiniz içinde 🌼 heyecanla kavuşmanın güzelliğini anlatmanı bekleyeceğiz 🩵

Ellerine sağlık, bol bol süt olsun 😍🌸
Cok az kaldı kavusmana, her şey kolaylıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 Miniğin de sen de sağlıkla kavusun birbirinize. Yarın sabah gönlün çok çok ferah olsun, her şey çok güzel olsun ikiniz içinde 🌼 heyecanla kavuşmanın güzelliğini anlatmanı bekleyeceğiz 🩵
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimiz inşallah 🌸 benim için ne kadar güzel dilekleriniz varsa Allah daha güzellerini size versin inşallah 😍🥹

Günaydın kızlar 🩵🩷
Afiyet bal süt olsun inşallah 🩵

Kızlar temizliği kaçıncı haftanızda yapmayı planlıyorsunuz ?? Ben şuan 34+4teyim.Sadece süpürme silme işlerini yapıyorum. 36da başlayıp her gün bir oda dip köşe temizliyim diyorum. Mutfağım çok uğraştırır 1 ay oldu dolap ve cam silmeyeli orası 2 gün sürer… yoksa şimdiden yapayım elim hep üzerinde mi olsun odaların bilemedim cidden…

Kızlar temizliği kaçıncı haftanızda yapmayı planlıyorsunuz ?? Ben şuan 34+4teyim.Sadece süpürme silme işlerini yapıyorum. 36da başlayıp her gün bir oda dip köşe temizliyim diyorum. Mutfağım çok uğraştırır 1 ay oldu dolap ve cam silmeyeli orası 2 gün sürer… yoksa şimdiden yapayım elim hep üzerinde mi olsun odaların bilemedim cidden…
Bı haftadır yapıyorum canım ya oda oda gidiyorum ben

Back
X