Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Benim gittiğim hastanede 2 gün kalınıyor sözleşmemiz o şekilde ama istersen 1 günde çıkabiliyorsun 😊 Allah korusun bebek küveze falan girerse isteğe bağlı olarak bu süreç 5 güne kadar çıkabiliyor.
Ben hep 1 gün duydum canım ablam falan da hep 1 gün kaldı değişebiliyor demek ki.

Ben sidefer kullanıyorum kapsül bilmiyorum neden bu kadar düşük 8 geldi ferritin pekmez ben de yiyorum ama tahinle karışık 2 hafta var yükselmesi gerekiyorsa nasıl yükselir bilmem
Tahin kalsiyum içeriyor hemde yüksek miktarda demir emili olmaz. Ben sadece pekmez yedigimde çok güzel yükselmişti hatta doktor ne yapıyorsan devam et değerin çok güzel demişti.

Sabaha kadar uyumadım. Hala uyku yok. Sol bacağım belim kasıklarım iptal durumda. Duş filan işe yaramadı. Hastaneye gidecek kadar da kötü olmadım. Evde eziyet çekiyorum bakalım ne kadar çekicem bunu
Canım gerçek sancı olsa hem düzenli olurdu hemde duştan sonra aşırı artardı. Ama bence bu yalancılar açılmana yardim ediyor şuan açıklığın ilerlemiştir biraz yine. Ay bir avazda gelsin Doğa 😊

Kızlar sonunda muayeneden çıktım. 38. Haftada gün veriyorlarmış yani bi kaç gün kala doğuma 😀😀😀 doktorların hepsi genel olarak iyi. Nst ye giricem sonra da gelme aralığımı söylicek bakalım ne dicek. İki gün kalıyoruz ve özel oda isteyebiliyoruz. Özel odaları çok çok güzel. Eşin kalabiliyor yanında annem vs ve ücreti de çok uygun 👌 bayıldım 😻 2950 50 cm keyfi yerinde dedi

Kızlar sonunda muayeneden çıktım. 38. Haftada gün veriyorlarmış yani bi kaç gün kala doğuma 😀😀😀 doktorların hepsi genel olarak iyi. Nst ye giricem sonra da gelme aralığımı söylicek bakalım ne dicek. İki gün kalıyoruz ve özel oda isteyebiliyoruz. Özel odaları çok çok güzel. Eşin kalabiliyor yanında annem vs ve ücreti de çok uygun 👌 bayıldım 😻 2950 50 cm keyfi yerinde dedi
Hangi hastane cnm bu.

Hemşireler emzirme için devamlı geliyorlarmış iki gün hem sen hem bebek çok iyi bakım oluyormuş yapanlar öyle diyo ve doktorların hangisine denk gelirsen gel aşırı memnun kalırsın dediler. Öyle olcak gibi 😻

Günaydın kızlar herkese🌸
Sabaha kadar uyumadım. Hala uyku yok. Sol bacağım belim kasıklarım iptal durumda. Duş filan işe yaramadı. Hastaneye gidecek kadar da kötü olmadım. Evde eziyet çekiyorum bakalım ne kadar çekicem bunu
Canım yaaa kolayliklar diliyorum🙏🏻 Ben sancım olmadığı halde bu kemik ağrılarıyla sabahı sabah ettim. Seni düşünemiyorum. En kısa sürede sağlıcakla gelsin artık miniğin 🙏🏻🙏🏻

Maşallah çok iyi kgsu boyu fıstığın bı de gününü söyleseydi bileydin önceden iyi olcakti 🤔

Maşallah çok iyi kgsu boyu fıstığın bı de gününü söyleseydi bileydin önceden iyi olcakti 🤔
Evet ya söylemedi 25 nisana kontrol verdi o zaman konuşuruz dedi ameliyathanenin durumu filan o haftalık belli oluyormuş sanırım ona göre bişiler söylüyorlarmış. 25 nisanda 8.30 da yine orda olcam o zaman da 37+4 oluyorum sanırım o zaman söyler. Bugün yanımda biri vardı 38+0 gün vermeye çağırdılar dedi

Evet ya söylemedi 25 nisana kontrol verdi o zaman konuşuruz dedi ameliyathanenin durumu filan o haftalık belli oluyormuş sanırım ona göre bişiler söylüyorlarmış. 25 nisanda 8.30 da yine orda olcam o zaman da 37+4 oluyorum sanırım o zaman söyler. Bugün yanımda biri vardı 38+0 gün vermeye çağırdılar dedi
Ayrıca lazerle filan dikiyolarmıs baya baya herkesler çok memnun Ankara’da gideceklere tavsiyem yani 😀

2 gün sonra gel dogurtalim demesinler sana da ya aşırı heyecan basar anlık dipdipdip ,😁

hala hareketli, eskisi kadar rahat dönemiyor tabii ama hissediyorum hareketlerini. Şuan gitsem aynısını hastanede çekicem bir şey yapmayacaklar sancın az diyecekler. Biraz artsa gidicem ama yok 🤦‍♀️
Acaba doğumu hızlandıracak bişey yaparlar mı diye düşündüm habip açılma falan arttıysa kafası kanala tam girdiyse ne bileyim

Tahin kalsiyum içeriyor hemde yüksek miktarda demir emili olmaz. Ben sadece pekmez yedigimde çok güzel yükselmişti hatta doktor ne yapıyorsan devam et değerin çok güzel demişti.
Kızlar hemşire bana en son demiri iç arkasından portakal mandalina falan ye daha güzel emilim oluyor demişti

Kızlar lierac çatlak kremim bitmişti internetten sipariş verdim sahte ürün göndermişler göbeğim soyuluyor
Cidden yazık , kimse sınırını bilmiyor 😞
canim surdukten sonra masaj yaparken topak topak oluyor bazen ondan mi bahsediyorsun? Cunku o bende de oluyor bazen ve ben direkt eczaneden aliyorum. Jel yapisi yuzunden oluyor bazen. Ama sen hani urunu surdun kurudu ondan sonra soyuldu diyosan o biraz kotu ://

Back
X