Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Dimi dimi benim ilkinde geç geldi sütüm o yüzden tırsıyorummm ya bi de hiç büyümedi benim göğsüm sanki bence öyle 😂😂😂😂 zaten büyük değildi de …
Benim de küçükler ilk zamanlar dolgunluk olmuştu şuan yok saede kahverengi kısmı genişledi uçları bı tık büyüdü o kadar aynen önce başlayalım anca gelecek

Benim de küçükler ilk zamanlar dolgunluk olmuştu şuan yok saede kahverengi kısmı genişledi uçları bı tık büyüdü o kadar aynen önce başlayalım anca gelecek
Evet benimde öyle oldu meyse olsun gelir illa son günlerde de ılık suyla masaj yapcam o hemen indiriyoooo

Kısa sürüyor 3dk felan insan pamuk oluyor haliyle ama rahatlayacaksın öyle düşün 🙈
Bence de bitir herseyı çünkü davetsiz misafirler her an gelebilir 🥰
Önceden tecrübeliyim dikiş konusunda da bakalım bu sefer arkamda oğlum var onu bırakacağım evde o zaman yatış vermişti bu sefer de verirler büyük ihtimal

Hazırlıkları tamamladın mı ? Benim hiç birşey hazır değil yani herşeyi alındı beşiği kuruldu sadece yıkama ütüleme yerleştirme işleri var hepsi 3-4 gün içinde hallolur erkenden yapmıyım tozlanmasın diye bekliyorum
Bnmde herşey tamam alındı yıkadım daha yeni bitti sadece ütülemeleri ve dolaba yerleştirmesi kaldı cnm

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?
İdrar tahlili baktır mutlaka canım aynı zamanda idrarda proteinde varsa sıkı takip ettiriyorlar, benim doktor 13-9 istemiyor

Bizim de çikolatalar hazir. Haftaya da bademleri alırım.

Eklentiler

• 1000069996.webp
    1000069996.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000069997.webp
    1000069997.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 41
Back
X