Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Koç candır ya😆 benim de eşim koç. Bebiş boğa olacak💐

Yaa ben koçum istedim bebiş de koç olsun da olmuyor😅 boğa olucak gibi eğer erken gelirse biraz ve aslında hiç anlaşamazdım boğalarla, vaktinde gelirse ikizler oluyor ona da okeyim eşim de ikizler 🤭

Evettt resmen aydan düştük artık gün söylüyoruz hafta söylüyoruz bu son ay hem çok zor hem çok çabuk geçmedi mi ağrı sizi pik yaptı ama takvim de koşuyor sanki 😁
Evet yaaa bana da çok hızlı geçti valla uçtu yani ama belim ağrısı da uçtu 😀😀😀 şükür sağlıkla kavuşalım da idare edicezzzzz
Haftaya başlıyorum süt arttırıcılara geç olmaz dimi ya bu hafta mı başlasaydım

Suyu çok içmiyorum aslında ama azda içmiyorum normal derecede içiyorum.15 gündür böyle düşmedi bir türlü.Biraz hareket etsem 15 i buluyor.
Biraz arttırsan belki işe yarar umarım düzene girer bi an önce doktorunla hep irtibatta ol canım bence. Tansiyon önemli

Benim de perşembe günü dikişi alacakmış acaba nasıl olacak o gün şimdiden heyecanlandım evet ya sabah da yürüyemiyordum dikiş batıyordu resmen 40 gün sonra eve geldim ev temizleniyor haftaya ya doğurursam diye hazırlık başladı
Kısa sürüyor 3dk felan insan pamuk oluyor haliyle ama rahatlayacaksın öyle düşün 🙈
Bence de bitir herseyı çünkü davetsiz misafirler her an gelebilir 🥰

Evet yaaa bana da çok hızlı geçti valla uçtu yani ama belim ağrısı da uçtu 😀😀😀 şükür sağlıkla kavuşalım da idare edicezzzzz
Ben bir hafta kala baslicam bence 1 hafta yeterli bide gelen kolostrumu kaçırmayalım
Sen de pastani yediysen bi sal artık şu hastaneyi 🤣

Bı de meme uçları için kreme başlayıp başlama konusunda kararsızım yine bir hafta önce gibi sen başlayacak misin

Ben bir hafta kala baslicam bence 1 hafta yeterli bide gelen kolostrumu kaçırmayalım
Sen de pastani yediysen bi sal artık şu hastaneyi 🤣
Dimi dimi benim ilkinde geç geldi sütüm o yüzden tırsıyorummm ya bi de hiç büyümedi benim göğsüm sanki bence öyle 😂😂😂😂 zaten büyük değildi de …

Merak etme elbet bir gün kavusacaksin o zaman da evden duygusal ayrılıyor olacaksın 🥹
Eveeet ücretsiz izin alcam muhtemelen ücretli bitince bir sene kadar alırım artık napim. Ya da yarım gün çalışma şeysini kullanırım. Çalışmak ama çok iyi geldi son iki buçuk aydır sıfır kilo yani hiç almamışım

Back
X