Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
9-6 , 10-7 canım, hep çok düşük
Sen yine de çok dikkatli ol kuzum. Benim de hep 11/7 gibi eğer çok stresli değilsem ama dün gece mide bulantısı kusma oldu ben de sabah verdiğim idrarda eser miktarda protein çıktı. Sen yine de kendini iyi gözlemle, son zamanlarda da olur tansiyondan olur tuzlu yemeden olur dikkat et lütfen kendine 🙏

Sen yine de çok dikkatli ol kuzum. Benim de hep 11/7 gibi eğer çok stresli değilsem ama dün gece mide bulantısı kusma oldu ben de sabah verdiğim idrarda eser miktarda protein çıktı. Sen yine de kendini iyi gözlemle, son zamanlarda da olur tansiyondan olur tuzlu yemeden olur dikkat et lütfen kendine 🙏
Günlük bakıyorum aslında ara ara, bu ara daha sık bakayım. İdrar verdim bugün de bakalım bir şey çıkacak mı. Sen de dikkat et canım 🙏

Gerçekten öyle ya, kötü düşünmek istemiyorum. Güzel şeyler düşünmek istiyorum ama endişelerimi de atamıyorum. O an geldiğinde ne hissederim diye düşününce panik oluyorum 😂 artık egzersiz de yapmamız lazım. Umarım o an geldiğinde hepimiz çok güçlü kuvvetli olur her şeyin üstesinden geliriz hemencik 🤗
Evet evet canım olumlu olalım ki kolay olsun. Aslında benim ilk doğumum çok güzeldi. Sezaryendim ama ertesi gün ayaktaydim hep kendim ilgilendim bebislerle. Kolayca geçip gitmişti. Hepimize güzel dogumlar diliyorum🙏🏻

Evet evet canım olumlu olalım ki kolay olsun. Aslında benim ilk doğumum çok güzeldi. Sezaryendim ama ertesi gün ayaktaydim hep kendim ilgilendim bebislerle. Kolayca geçip gitmişti. Hepimize güzel dogumlar diliyorum🙏🏻
Maşallah inşallah yine çok kolay ve güzel olur 😍🙏🏻

Günaydın kızlar, hayatımda ilk defa bu kadar kendimi ödemli şiş görüyorum. Balon balığı gibiyim. Parmaklarım kapanmıyor, dudaklarım filan bile şişmiş 😳 doğum yakın olduğu için mi böyle şiştim acaba çok fenayım

Bu el nasıl bu hale geldi 🥺
Sonlara yakınladıgın içindir canım benim annemde böyle çok şişmiş eger tansiyon problemin yoksa merak etme

Bende kontrolden çıktım şimdi haftasıyla uyumlu 36+2 çıktı 2850 kilo nst de hiç bişey çıkmadı haftaya perşembe dikiş alınacak doktor çok iyi dedi 34 ü görmez diyorlardı dedim öyle hatırladı beni ben yatış vermiştim evde de bu haftalara geliniyormuş dedi sizin doktoralr mı pimpirikli benimki mi sakin kalp atışı 120-130 larda diğer sancı bölümü düm düz çok güzel dedi
Ilk nstde benimde öyle çıktı kalp atışım canım hatta hemşireler panikledi😂

Ay bayıldimmmmm

Eklentiler

• 20250417_134748.webp
    20250417_134748.webp
    123,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 20250417_124558.webp
    20250417_124558.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 20250417_134749.webp
    20250417_134749.webp
    97,2 KB · Görüntüleme: 48
bugün bizim de kontrolümüz vardı 28+1. Doktor üçü de 27'yi bitirmiş görünüyor dedi çok şükür. rahim ağzı iyi aksi bir şey olmazsa 33ü görürsün dedi son ana kadar da bebekleri içerde tutmaya çalışacakmış. 4 doz ciğer geliştirici de vurunuyoruz. 1150 gr olmuslar ben de diyorum belim niye kopuyor🥹 minnak tosunlarım benim, bugün çok güzel bir gün 😅🥰

Back
X