- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.001
Gözün aydın canım, maşallahçok şükür ikimizde iyiyiz plesentada kanama alanı oluşmaya başlamıştı 2-600 doğdu 36+2 de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım, maşallahçok şükür ikimizde iyiyiz plesentada kanama alanı oluşmaya başlamıştı 2-600 doğdu 36+2 de
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünkızlar ben bugün doğurdum acil sezeryana alındım bebitoöa kavuştum darısı başınıza![]()
Canim.benimmmm hayirli ugurlu olsun saglikla buyut bebisinikızlar ben bugün doğurdum acil sezeryana alındım bebitoöa kavuştum darısı başınıza![]()
Tarihlere gore sanirim en son benimBiz en sona kalıyomuşuz![]()
Gözünüz aydın. Güle güle sağlıcakla büyüsün bebeğinizkızlar ben bugün doğurdum acil sezeryana alındım bebitoöa kavuştum darısı başınıza![]()
Ben üç veya dört aylık olunca hastanede yaptıracağım ama hemen bir aylıkken yaptırmam sadece arada ki kişilere yaptırmayın sorun çıkabiliyorKizlar sunnet hemen yaptiricak misiniz? Ben korkuyorum yanlis bir sey yaparlar diye ama ilk bir ay olmasini oneriyolar cok cabuk iyilestigi ve acimadigi icin
Benimde duam o inşallah kolay olacak dün biraz egzersiz yapıyım dedim eşimle ayy ayıptır söylemesi ben altıma işedemTecrübesiz insan bişey bilmediğinden daha cesaretli oluyor sanki ben şuan tırsıyorum Bi yandan da bu sefer kolay olur ya falan diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak
Hiçte belli olmuyo baksana erkenden geliyorlar tabi haftasını doldurup öyle gelsinlerTarihlere gore sanirim en son benim![]()
Bu konuda çocuk doktorumla ilerleyeceğim ama eylül, ekim gibi düşünüyorum havalar biraz serinleyince. Bizim tek böbrekte çok az bir büyüme var. Erkek bebeklerde çok oluyormuş ve genelde sünnetten sonra geçiyormuş doktor hemen yaptırın derse hemen yaptırırız.Kizlar sunnet hemen yaptiricak misiniz? Ben korkuyorum yanlis bir sey yaparlar diye ama ilk bir ay olmasini oneriyolar cok cabuk iyilestigi ve acimadigi icin
37+2 den bildiriyorumGünaydın kızlar, gece uyku yok bende sürekli uyanıyorum dönerken ağrılar fena sabahları da hafif regl sancısı gibi hissedyrm henüz 36+4 üz daha 37 38 vargünler geçmiyor gibi hissediyorum.
Benimde duam o inşallah kolay olacak dün biraz egzersiz yapıyım dedim eşimle ayy ayıptır söylemesi ben altıma işedemeşim gülüyor bana nasıl yapıyorsunuz spor yapanlar benim çişim geliyo hemen
![]()
Canım yaa çok şişmiş cidden. Umarım yakindir doğumunGünaydın kızlar, hayatımda ilk defa bu kadar kendimi ödemli şiş görüyorum. Balon balığı gibiyim. Parmaklarım kapanmıyor, dudaklarım filan bile şişmişdoğum yakın olduğu için mi böyle şiştim acaba çok fenayım
Bu el nasıl bu hale geldi![]()
Doğum yaklaşınca daha da artar diyenleri duydum belki ondan bu kadar sismistir bir anda.Günaydın kızlar, hayatımda ilk defa bu kadar kendimi ödemli şiş görüyorum. Balon balığı gibiyim. Parmaklarım kapanmıyor, dudaklarım filan bile şişmişdoğum yakın olduğu için mi böyle şiştim acaba çok fenayım
Bu el nasıl bu hale geldi![]()
Maşallah canım bebiseSelam kızlar, biz kontrolden geldik 35+2iki üç gündür karnimda kasilmalar gerilmeler bitmezken bu sabah gayet iyiydik nst'ye girerken oldukca sakindi her sey
2700 olmuşuz boyumuz yaklaşık 48 cmsevgili doktorum hiç beklemiyordum güzel toparladı tombik olacak gibi bu kız diyor simdi de. 37 38 gibi çatı muayenesi yapacakmis, artık her hafta kızımla buluşacağım
![]()
Çok teşekkür ederimMaşallah canım bebisearamizda 1 gün var. Normal doğum mu olacak?