Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kizlar sunnet hemen yaptiricak misiniz? Ben korkuyorum yanlis bir sey yaparlar diye ama ilk bir ay olmasini oneriyolar cok cabuk iyilestigi ve acimadigi icin

Kizlar sunnet hemen yaptiricak misiniz? Ben korkuyorum yanlis bir sey yaparlar diye ama ilk bir ay olmasini oneriyolar cok cabuk iyilestigi ve acimadigi icin
Ben üç veya dört aylık olunca hastanede yaptıracağım ama hemen bir aylıkken yaptırmam sadece arada ki kişilere yaptırmayın sorun çıkabiliyor

Tecrübesiz insan bişey bilmediğinden daha cesaretli oluyor sanki ben şuan tırsıyorum Bi yandan da bu sefer kolay olur ya falan diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak
Benimde duam o inşallah kolay olacak dün biraz egzersiz yapıyım dedim eşimle ayy ayıptır söylemesi ben altıma işedem🤣 eşim gülüyor bana nasıl yapıyorsunuz spor yapanlar benim çişim geliyo hemen😬

Günaydın kızlar, hayatımda ilk defa bu kadar kendimi ödemli şiş görüyorum. Balon balığı gibiyim. Parmaklarım kapanmıyor, dudaklarım filan bile şişmiş 😳 doğum yakın olduğu için mi böyle şiştim acaba çok fenayım

Bu el nasıl bu hale geldi 🥺

Eklentiler

• IMG_2481.webp
    IMG_2481.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu konuda çocuk doktorumla ilerleyeceğim ama eylül, ekim gibi düşünüyorum havalar biraz serinleyince. Bizim tek böbrekte çok az bir büyüme var. Erkek bebeklerde çok oluyormuş ve genelde sünnetten sonra geçiyormuş doktor hemen yaptırın derse hemen yaptırırız.

Günaydın kızlar, gece uyku yok bende sürekli uyanıyorum dönerken ağrılar fena sabahları da hafif regl sancısı gibi hissedyrm henüz 36+4 üz daha 37 38 var 😬 günler geçmiyor gibi hissediyorum.
37+2 den bildiriyorum 😂 geceler, gecelerrr zalımm gecelerrrrrrrrrr 🤣🤣🤣

Benimde duam o inşallah kolay olacak dün biraz egzersiz yapıyım dedim eşimle ayy ayıptır söylemesi ben altıma işedem🤣 eşim gülüyor bana nasıl yapıyorsunuz spor yapanlar benim çişim geliyo hemen😬
🤣 Adam şimdi demiştir Bi bu eksikti diye görmediği Bi o kalmıştı

Selam kızlar, biz kontrolden geldik 35+2 🤗 iki üç gündür karnimda kasilmalar gerilmeler bitmezken bu sabah gayet iyiydik nst'ye girerken oldukca sakindi her sey 😂
2700 olmuşuz boyumuz yaklaşık 48 cm 🫠 sevgili doktorum hiç beklemiyordum güzel toparladı tombik olacak gibi bu kız diyor simdi de. 37 38 gibi çatı muayenesi yapacakmis, artık her hafta kızımla buluşacağım 🥹

Günaydın kızlar, hayatımda ilk defa bu kadar kendimi ödemli şiş görüyorum. Balon balığı gibiyim. Parmaklarım kapanmıyor, dudaklarım filan bile şişmiş 😳 doğum yakın olduğu için mi böyle şiştim acaba çok fenayım

Canım yaa çok şişmiş cidden. Umarım yakindir doğumun🙏🏻 Doğa kuş 40. Haftayı beklerse de şaşırmam ama 🤭

Doğum yaklaşınca daha da artar diyenleri duydum belki ondan bu kadar sismistir bir anda. 😕

Selam kızlar, biz kontrolden geldik 35+2 🤗 iki üç gündür karnimda kasilmalar gerilmeler bitmezken bu sabah gayet iyiydik nst'ye girerken oldukca sakindi her sey 😂
2700 olmuşuz boyumuz yaklaşık 48 cm 🫠 sevgili doktorum hiç beklemiyordum güzel toparladı tombik olacak gibi bu kız diyor simdi de. 37 38 gibi çatı muayenesi yapacakmis, artık her hafta kızımla buluşacağım 🥹
Maşallah canım bebise🧿aramizda 1 gün var. Normal doğum mu olacak?

Maşallah canım bebise🧿aramizda 1 gün var. Normal doğum mu olacak?
Çok teşekkür ederim ☺️ uygun olmayan herhangi bir durum gelişmezse öyle düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla olur ne olacaksa da ikisinden de endise ediyorum çünkü 😂

Back
X