Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Bizde 7 yıldır sevgili 2,5 yıldır da evliyiz . 1,5 yıl olmadı bebeğimiz aşılama ile gebe kaldım.
Yeğenleriyle öyle güzel iletişimi var ki dışarda aslında çok sert ağır başlı biri ama çocuklarla çocuk oluyordu içim gidiyordu. İnşallah bizimde olur bu günleri görürüm diyordum . Çok şükür rabbime nasi etti, inşallah kucağına alacağı günleri de görürüm 🙏
İnşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım güzel günlerini görelim 🙏🏼

Aynen bende tam tarih vermedi ama mayıs sonu dedi bir terslik olmazsa.
Hazırlıkları tamamladın mı ? Benim hiç birşey hazır değil yani herşeyi alındı beşiği kuruldu sadece yıkama ütüleme yerleştirme işleri var hepsi 3-4 gün içinde hallolur erkenden yapmıyım tozlanmasın diye bekliyorum

Bende kontrolden çıktım şimdi haftasıyla uyumlu 36+2 çıktı 2850 kilo nst de hiç bişey çıkmadı haftaya perşembe dikiş alınacak doktor çok iyi dedi 34 ü görmez diyorlardı dedim öyle hatırladı beni ben yatış vermiştim evde de bu haftalara geliniyormuş dedi sizin doktoralr mı pimpirikli benimki mi sakin kalp atışı 120-130 larda diğer sancı bölümü düm düz çok güzel dedi
Bana da 30u görsek iyidir demişlerdi . Bak şimdi 37+2yim 🙈

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?

Öyle dedi bende sadece ağzını büzmüş sanıyordum. Dikişleri açınca dedi öyle sağlam olsun diyeymiş. Benım rahmın tümüyle açıktı çünkü belki ondan.

Senle ağrılarımız da aynı gidiyor bende şiddetli sağ kasık ağrısıyla uyandım uyandırdı yanı regl ağrısı gibi bıçak saplandı sanki . Sonra geçti
Benim de perşembe günü dikişi alacakmış acaba nasıl olacak o gün şimdiden heyecanlandım evet ya sabah da yürüyemiyordum dikiş batıyordu resmen 40 gün sonra eve geldim ev temizleniyor haftaya ya doğurursam diye hazırlık başladı

Öyle düşünme çok kolay doğuracaksın, oldu bitti olacak inşallah 😍 pozıtıf doğum hikayeni bizimle paylaşacaksın ❤️ dikişlerini alsın rahatlayacaksın Benım öyle oldu
Benim oğlan tam ağızda bekliyordu o yatış yaptıklarında kaç haftadır rahim ağzı ölçülmüyor ama bugün doktor çok iyi dedi hunileşme gitti mi acaba diye düşündüm

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?
Benimde o şekilde ilerliyor, doktorum 14/9 u gecmemeli, kucuk 10 u geçmesin geçerse haberim olsun demişti. Bilgilendir doktorunu mutlaka

Back
X