Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bende kontrolden çıktım şimdi haftasıyla uyumlu 36+2 çıktı 2850 kilo nst de hiç bişey çıkmadı haftaya perşembe dikiş alınacak doktor çok iyi dedi 34 ü görmez diyorlardı dedim öyle hatırladı beni ben yatış vermiştim evde de bu haftalara geliniyormuş dedi sizin doktoralr mı pimpirikli benimki mi sakin kalp atışı 120-130 larda diğer sancı bölümü düm düz çok güzel dedi

Günaydın kızlar, hayatımda ilk defa bu kadar kendimi ödemli şiş görüyorum. Balon balığı gibiyim. Parmaklarım kapanmıyor, dudaklarım filan bile şişmiş 😳 doğum yakın olduğu için mi böyle şiştim acaba çok fenayım

Bu el nasıl bu hale geldi 🥺
Tansiyonuna bakıyor musun ?

Çok teşekkür ederim ☺️ uygun olmayan herhangi bir durum gelişmezse öyle düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla olur ne olacaksa da ikisinden de endise ediyorum çünkü 😂
Çok haklısın. Her ne şekilde olursa olsun sağlıkla kolaylıkla olsun canım. Doğum yaklaştıkça bana da bir panik gelmiyor değil 😅 Ama bir şekilde cikaricaz yani. Mecburr😬

Bende kontrolden çıktım şimdi haftasıyla uyumlu 36+2 çıktı 2850 kilo nst de hiç bişey çıkmadı haftaya perşembe dikiş alınacak doktor çok iyi dedi 34 ü görmez diyorlardı dedim öyle hatırladı beni ben yatış vermiştim evde de bu haftalara geliniyormuş dedi sizin doktoralr mı pimpirikli benimki mi sakin kalp atışı 120-130 larda diğer sancı bölümü düm düz çok güzel dedi
Ne güzel haberler almışsın. O kadar çektiğine değdi 🧿 Artık dikislerden sonra doğsa bile zamanı geldi zaten.

Canım bu arada hala doğum engelleyici bir ilaç kullanıyor musun?

Bu konuda çocuk doktorumla ilerleyeceğim ama eylül, ekim gibi düşünüyorum havalar biraz serinleyince. Bizim tek böbrekte çok az bir büyüme var. Erkek bebeklerde çok oluyormuş ve genelde sünnetten sonra geçiyormuş doktor hemen yaptırın derse hemen yaptırırız.
bizimde oyle cıkmıstı detaylıda bende 2-3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum,daha bebişler dönmeden yaptırmak daha mantıklı

bizimde oyle cıkmıstı detaylıda bende 2-3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum,daha bebişler dönmeden yaptırmak daha mantıklı
Evet bizim de detaylıda çıktı çok az bir büyüme ama doktorum tek başına bir şey ifade etmez dedi araştırdığımda erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü gördüm o yüzden içim rahatlamıştı şimdi bakalım çocuk doktorumuz ne diyecek. ☺️

Evet bizim de detaylıda çıktı çok az bir büyüme ama doktorum tek başına bir şey ifade etmez dedi araştırdığımda erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü gördüm o yüzden içim rahatlamıştı şimdi bakalım çocuk doktorumuz ne diyecek. ☺️
benım ılk oğlumdada cıkmıstı sonra düzeldi kendı kendıne,ama sunnet yaptırmadım hala 7 yaşında ıkısını bırden yaptırmaya kafaya koydum bu yaz ınsallah,sonraya kaldımı zor oluyor sünnet işi

benım ılk oğlumdada cıkmıstı sonra düzeldi kendı kendıne,ama sunnet yaptırmadım hala 7 yaşında ıkısını bırden yaptırmaya kafaya koydum bu yaz ınsallah,sonraya kaldımı zor oluyor sünnet işi
Evet katılıyorum en iyisi hatırlamayacağı yaşta yaptırmak o nedenle daha dönemeden yaptırmak çok mantıklı.

kızlar bende kontrole gittim sezeryan için gün aldım mayıs sonu doğuruyorum inşallah bebiş iyi suyun iyi dedi kilomuzda 2300 geldi kilo olarak önden gidiyoruz umarım erken gelmeye kalkmaz tepişmelerimiz sıklaştı ve oğlum güçlendi artık çalışabilir raporu aldım mayısta izne ayrılıyorum 2 hafta daha dayanayımda

Canım yaa çok şişmiş cidden. Umarım yakindir doğumun🙏🏻 Doğa kuş 40. Haftayı beklerse de şaşırmam ama 🤭
Ay deme deme beklemesin yoksa ben patlıycam bu hafta sonu gelsin artık 😂
Doğum yaklaşınca daha da artar diyenleri duydum belki ondan bu kadar sismistir bir anda. 😕
Ağrıyor bir de ya dizimi bükemiyorum 😔

Çok haklısın. Her ne şekilde olursa olsun sağlıkla kolaylıkla olsun canım. Doğum yaklaştıkça bana da bir panik gelmiyor değil 😅 Ama bir şekilde cikaricaz yani. Mecburr😬
Gerçekten öyle ya, kötü düşünmek istemiyorum. Güzel şeyler düşünmek istiyorum ama endişelerimi de atamıyorum. O an geldiğinde ne hissederim diye düşününce panik oluyorum 😂 artık egzersiz de yapmamız lazım. Umarım o an geldiğinde hepimiz çok güçlü kuvvetli olur her şeyin üstesinden geliriz hemencik 🤗

Ay deme deme beklemesin yoksa ben patlıycam bu hafta sonu gelsin artık 😂

Ağrıyor bir de ya dizimi bükemiyorum 😔
Tüm tuşlara bastın şimdi de naz yapıyor. 🥲
Böyle şişken insan hareket ederken de zorlanır, dikkat et egzersiz yaparsan. Hayırlısıyla gelseydi sag saglim 🥹

Tüm tuşlara bastın şimdi de naz yapıyor. 🥲
Böyle şişken insan hareket ederken de zorlanır, dikkat et egzersiz yaparsan. Hayırlısıyla gelseydi sag saglim 🥹
Evet ya , ağrım da oluyor gece ama yok gelmiyor. Sabah bir aile hekimine gittim kan idrar verdim zor döndüm eve. Penguen yürüyüşünde seviye atladım 😂

Ne güzel haberler almışsın. O kadar çektiğine değdi 🧿 Artık dikislerden sonra doğsa bile zamanı geldi zaten.

Canım bu arada hala doğum engelleyici bir ilaç kullanıyor musun?
Aynen canım evet kullanı oğlumda da dikiş alındığı gün bırakmıştım haftaya çantamla tedbirli gideceğim zaten doğma ihtimaline karşı ama doktora göre daha doğacak gibi değil

Teyzemin gelininede dedielr hatta çocuk doğunca üç ay takip edildi doğunca devam etmiş büyüme üç aydan sonra büyüme olmamış çocuk şuan üç yaşında maşallahi var

Back
X