Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ya bende şeyi merak ediyorum. Tamam ultrason fotoğraflarında görüyoruz ama nasıl olacak, neye benzeyecek, kime benzeyecek o kısım beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Büyümelerini izlemek bile inanılmaz heyecan verici. Düşündükçe çıldırmalık vallahi 🤭😍
Düşündükçe kelebek uçuyor içimde 😍😍😍Zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum şuanda 🥹 nasıl bir anne olacağım onu bile merak ediyorum, eşim çok duygusal tanıştığımızdan beri bir kere ağladığını görmüştüm sadece, bu süreçte sürekli çaktırmadan ağlıyor. Az kaldı hayırlısıyla 🙏🥰

Düşündükçe kelebek uçuyor içimde 😍😍😍Zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum şuanda 🥹 nasıl bir anne olacağım onu bile merak ediyorum, eşim çok duygusal tanıştığımızdan beri bir kere ağladığını görmüştüm sadece bu süreçte sürekli çaktırmadan ağlıyor. Az kaldı hayırlısıyla 🙏🥰
İnan çok heyecanlıyım ve bende eşimi çok merak ediyorum. 11 yıldır beraberiz ve hiç onu kucağında bebekle bile görmedim. Şimdi bu tecrübeyi ilk kez bebeğimizle yaşayacak. O bile heyecanlandırıyor beni. Bakalım nasıl olacak🥹🥰

İnan çok heyecanlıyım ve bende eşimi çok merak ediyorum. 11 yıldır beraberiz ve hiç onu kucağında bebekle bile görmedim. Şimdi bu tecrübeyi ilk kez bebeğimizle yaşayacak. O bile heyecanlandırıyor beni. Bakalım nasıl olacak🥹🥰
😍😍😍 Bizde 11 yıldır birlikteyiz 8 senelik evliyiz hiç bebekle görmedim onu bende normalde bebeklerden korkarım hiç kucağıma alamam 😬 nasıl olacak bakalım heyecanla bekliyorum 🥰🥰🥰♥️

İki oğlanlı hayat bakalım nasıl olacak senin için 🙈 Benım gözümü şimdiden korkutuyorlar çok yaramaz olıyor oğlan çocuğu hazırlan vs diye bakalım😁🫠

Evet ya 😂 bide Benım doktorum hem içerden dikmiş hem de dısardan bıseyle torba ağzını büzer gibi çengel atmış öyle dedi 😂ee iki aydır rahım o şekilde nasıl açılacak bakalm . Ben dikişler alınınca hemen doğar sanmıştım🙈
Aşırı zor olacak birde eşim var 3 oğlan say sen onu ben biriyle zor baş ediyordum 40 gündür de burdayız huyu suyu iyice değişti baş edilecek gibi değil eve gidince de bebeğe alıştıracağız diye çabalarız vay halime nasıl hem hiç hem dış dikmiş İnş benimde öyle değildir bildiğim sadece ağzını büzüp dikiyorlar ben daha Bi de doktor değiştirdim bende doğar diye bekliyorum da Bi yandan da doğsa şimdiden aşağıya baskı yapardı diyorum öyle bişey yok ama şimdi felaket sağ kasık ağrısıyla uyandım yer yatağında yattım ondan mı bilmiyorum kendimi koltuğa zor attım

Günaydın kızlar bende bölük bölük uyandim bugum az bile uyusam şükür ediyorum 🤭 çok az vaktimiz kaldı bebegim hareket ederken videolarını çektim karnımın en çok bu hareket olayını ozleyecem 🥹 ama kavuşmak için çok sabırsızim bı ance vakit dolsun da kucağıma alayım 🩵

Biz en sona kalıyomuşuz 🤭
Senin günün az kalmış canım benim daha var sona kalırım gibi oğlum dikişten 3 hafta sonra doğdu bu oğlumda öyle inatçı çıkarsa daha bayağı var geçen eşime nasıl çıkaracağım ben bebişi yaptık ama dedim diğerini nasıl çıkardıysan öyle diyor zor valla dedim 🤦‍♀️

Şimdi lavaboya giderken zorlandım ya dikişi resmen klitoriste gibi hissettim yürüyemedim hala da yürürken battığını hissediyorum doğuruyorum sandım tabii bu kadar kolay olmaz da benimki

Senin günün az kalmış canım benim daha var sona kalırım gibi oğlum dikişten 3 hafta sonra doğdu bu oğlumda öyle inatçı çıkarsa daha bayağı var geçen eşime nasıl çıkaracağım ben bebişi yaptık ama dedim diğerini nasıl çıkardıysan öyle diyor zor valla dedim 🤦‍♀️
Gün yaklaştıkça korku basladi 🙈

Bu gece uyumuşum dün gece hiç uyumadan Dr falan derken gündüzde uyuyamadım bugün biraz temizlik yapmak istiyorum ev uçmuş resmen nasıl cikicam işin icinden bilmiyorum

Back
X