Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlarrr selammm. 35+3 günlük olduk. Bugün cok yoğun bir gündü gebe okuluna başladım ve ilk nst kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış🙏🏻 nstede sancım falan cıkmadı. 2900gr olmusuz 48 cm boyumuz gelisim ultrasona göre 36 haftalık kafamz da 37+4 gözüktü kafamız kücülmüs dedim 😂doğum pozisyonunda gözüktügü icin olabilir falan dedi doktorum. Haftaya doğum seklini kesinleştircez. Ağrılarım oldugunu artık bacaklarımı kapatamadıgımı dönerken zorluk yasadıgımı ve penguen yürüyüsünün arttığını söyledim hepsi artık cok normal dedi. Bizden havadisler bu sekilde😂🙏🏻

Yorumum arada kaynadı kızlar goguslerimin birbirine yakın tarafları yukarı doğru bi damar taş gibi olmuş ağrıyor ve sağ özellikle kolumu kaldırınca bile sızı gırıyor oraya.
Bu süt ile ilgili midir 😔
Canım ben olsam doktoruma sorardım muhakkak kesin bilgi için

Kızlarr böyle bi şey yaşayan var mı yamuk karnım sürekli 😅

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-07-22-11-33-904_com.miui.videoplayer.webp
    Screenshot_2025-04-07-22-11-33-904_com.miui.videoplayer.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar herkese iyi geceler. Biz bugün 33 haftayı bitirdik. İyice ağırlaştım ve geceleri yatarken nefes almakta çok zorlanıyorum. Odama hava temizleyici alsam acaba sorunum çözülür mü? Sizler kullanıyor musunuz? Faydasını gören oldu mu? Çok bunalıyorum
Ben kullanuyorum hem nemlendirici hem temizleyici ekstra bir faydasini gormedim. Nefes almama yardimci olmadi yani. Bayadir nefes darligi cekiyorum ara ara geliyor gidiyor. Oyle olunca oturuyorum napiyim. Camdan nefes aliyorum vs. Doktorum cok normal dedi ama, panik yapmamak cok onemliymis boyle durumlarda herkesde oldugunu ve gecicegini bil dedi

hsrttt hsrttt @Wiraya ikinize de çok geçmiş olsun hayırlı olsunn😍😍 sağlıkla evinize dönersiniz umarımm
Bende yarın sezeryan olacağım büyük ihtimalle doktor aç gel erkenden alabiliriz dedi ameliyat kanlarını da aldı bakalım yarın neler olacak heyecanlıyım 🥹
Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 güzel haberlerini bekliyorum
bizde bu sabah evimize geldik ilk gecemiz

Bu gece uyanmalari ve tekrar uykuya dalamamak sinirlerimi geriyor yaaa🤦🏻‍♀️
Aynen uyumak uzun sürüyor bugün eşim evde kaldı oğlumun yanında ben yatıyorum 4 gibi uyandım her zaman aynı saatte uyanıyorum zaten biraz daha yatayım öyle lavaboya giderim dedim dalmışım rüyamda doktora gitmişim ultrason görüntüsü falan veriyor belimde tekme hissediyorum dönmüş herhalde falan derken uyandım meğerse oğlum belime yatmış oymuş birini karnımda birini üstümde yaşıyorum resmen 🤭 şimdi gel de uyu sabah da hastaneye gideceğim zaten kontrole bakalım içerideki yaramaz ne yapıyor

Bende uyuyamadım :) bebek sürekli hareket ediyor, gittikçe azalması lazım diyorlar bizimki gün gectıkçe hareketleniyor sanki anlamadım bu işi :)
Bide karnım yukarı çıkmış sanki böyle bısey mümkün mü 😂 gelmekten vazgeçti sanırım 😁

Yaa gözün aydın gecmısler olsun .
İkiniz de iyiseniz sorun yok , darısı bize inşallah 😍 bebiş kaç kilo doğdu bide kaç artı kaçta doğdu bide kız mıydı erkek miydi 🙈
çok şükür ikimizde iyiyiz plesentada kanama alanı oluşmaya başlamıştı 2-600 doğdu 36+2 de

Back
X