- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.921
Kilolarca yemek lazım sanırım ya bende faydası yok 1 haftadır yiyorumbu arada hurma ananas falan hep yalan dediama gogus uclarini uyarma kremle masajla dedi o baslatabilir dogumu dedi ben de dedim guess what
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilolarca yemek lazım sanırım ya bende faydası yok 1 haftadır yiyorumbu arada hurma ananas falan hep yalan dediama gogus uclarini uyarma kremle masajla dedi o baslatabilir dogumu dedi ben de dedim guess what
![]()
Evet ben de öyle duydumEvet gördüm benim elim değil Meryem ananın eli deyip Meryem suresi Felak nas okumuşlar ot açılınca rahimde açılıyormuş Sudan çıkarınca da rahim kapanıyormuş öyle diyorlar
Vallahi ben de bilmiyorum ama bir inanış iste ve ise yarıyor diyorlarAy ben onu suya koyulan sonra içilen bişey sanıyordumsadece suya koyunca nereden biliyor bizim hamile olduğumuzu da yardımcı oluyor şaşırdım
![]()
Bende ilk dogumumuKizlar benim doktorum cati muaynesi yapmicagini soyledi, kafa cevresi 36cm e yakinsa yapiyolarmis, 36cm ve buyukse zaten direkt sezerynmis. Ben yapmayi tercih etmiyorum risksiz hastalarima dedi. Aklinizda olsun istemezseniz belki boyle diyerek doktorunuzun da fikrini alabilirsiniz
Benim oğlumda avuç içi kadar gelmişti.bacaktan bosalircasina değildi.sadece iç çamaşırın avuç içi kada r islandi .bu arada herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama benim tecrübem suda gekince sancı da başlayınca onun su ve sancı olduğunu anlamamak imkansız gibi bişey.benim az miktarda suyum geldi hiç acaba şu mu demedim gelme şekli normal akıntıdan çok farklıydı belliydi yani farklı bişey yaşadığım.sanci da aynı şekilde son ayda yaşadığım kasilmalardan çok farklıydı daha şiddetli daha ağrılı değildi ama belimi karnımı bı defa da sardı cokbelliydi yani dogum kasılması olduğu.Bu arada doktorum su gelmedigi surece ve/veya sancilar 5dakikada 1e inene kadar acile gitmene gerek yok dedi. Su gelince de bacaklarindan akiyormus cis gibi tutamiyormussun. Ama kesenin bazen rahim agzina acik olan kismi yirtiliyormus, bazen atiyorum yukarda mide kismina yakin olan yerdeki yeri yirtiliyormus. O zaman rahim agzina yakin yirtiktan cok su gelir, yukaridakinden az sizinti seklinde gelir dedi. Sizinti diye bos verme dedi. Bir de eger sancin tuttugu sandin yattin rahatladin biraz ya da ayaga kalktin azaldi dedi o sanci degildir o zaman dogum sancisi naparsan yap gecmez mutlaka bilirsin dedi. Yaziyim dedim size de karistirmayalim panik olmayalim diye![]()
Kağan Kocatepe bin videosu var meme ucu uyarısı kasılma yapar diyebu arada hurma ananas falan hep yalan dediama gogus uclarini uyarma kremle masajla dedi o baslatabilir dogumu dedi ben de dedim guess what
![]()
Benim drum riske almak istemiyorum varış enfeksiyon olabilir işimizi garantiye alalım dedi her ne kadar ilk doğum olmasada rahimde farklı bı durum olabilir benim de aklıma yattıKizlar benim doktorum cati muaynesi yapmicagini soyledi, kafa cevresi 36cm e yakinsa yapiyolarmis, 36cm ve buyukse zaten direkt sezerynmis. Ben yapmayi tercih etmiyorum risksiz hastalarima dedi. Aklinizda olsun istemezseniz belki boyle diyerek doktorunuzun da fikrini alabilirsiniz
Aaa çok merak ettim araştırayım şu otu çok esrarengiz geldiİnsanlar hamile olduklarına inanıp 9 ay regl görmeyebiliyorlar ya beyin çok acayip bir organ, fizyolojiyi bile değiştirebiliyorben de biraz araştırdım suyunu hamile kalmak isteyenler filan içiyorlarmış rahimi güçlendirmek için
Ayy sağlık bakanlığının doğum için hazırladığı kamu spotu gibi, annecim nereye gidiyoruz ben hazır değilim falan aklıma o geldi şimdiTabi ben korkuyorum bu tarz seylerden ya doğumu baslatsak ama bebek henüz hazır değilse.kafam karışıyor hurma egzersiz bunlardan devam![]()
Diyorum ya hep ilk doğumum da kanamam durmadı diye bu Meryem Ana otunu teyzem suya koydu doğum olduktan sonra o anki heycandan teyzeme haber vermeyi unuttuk tesadüf müdür yoksa gerçekten doğruluk payı varmi bilmiyorum ama atoni geçirdim rahmim toplanmadi sonra aklımıza geldi sudan cikarir çıkarmaz benim rahim toparlandı ama o esnada çok kan kaybettim 14 le girdim 6 ya düştü kan degerim şimdi elimde var ama kullanmayı düşünmüyorumBende yazmıştım ama iyice araştırmak lazım deneyecek olanlar dikkat etsin nasıl yapıldığına
Canım kesinlikle Meryem ana otundan, hemen çıkarılsaydı öyle olmazdı. Ama çok faydası var yine kullanıp zamanında çıkarırsanız iyi olurDiyorum ya hep ilk doğumum da kanamam durmadı diye bu Meryem Ana otunu teyzem suya koydu doğum olduktan sonra o anki heycandan teyzeme haber vermeyi unuttuk tesadüf müdür yoksa gerçekten doğruluk payı varmi bilmiyorum ama atoni geçirdim rahmim toplanmadi sonra aklımıza geldi sudan cikarir çıkarmaz benim rahim toparlandı ama o esnada çok kan kaybettim 14 le girdim 6 ya düştü kan degerim şimdi elimde var ama kullanmayı düşünmüyorum![]()
Bilmiyorum canım kanama durumundan o kadar korktum ki sudan çıkarsak bile çiçek kapanmaz diye bile korku basıyorCanım kesinlikle Meryem ana otundan, hemen çıkarılsaydı öyle olmazdı. Ama çok faydası var yine kullanıp zamanında çıkarırsanız iyi olur
Eğer şüphen varsa hiç kullanma canım, yine unutulur felan bide onu stres yapma, bol bol oku Rabbim yardımcınız olsunBilmiyorum canım kanama durumundan o kadar korktum ki sudan çıkarsak bile çiçek kapanmaz diye bile korku basıyor![]()
Ne durumdasiniz acaba bnde 23 haftalik hamileyim ayni dendi bnada tek arter tek venKızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba![]()
Tesadüf mü acabaDiyorum ya hep ilk doğumum da kanamam durmadı diye bu Meryem Ana otunu teyzem suya koydu doğum olduktan sonra o anki heycandan teyzeme haber vermeyi unuttuk tesadüf müdür yoksa gerçekten doğruluk payı varmi bilmiyorum ama atoni geçirdim rahmim toplanmadi sonra aklımıza geldi sudan cikarir çıkarmaz benim rahim toparlandı ama o esnada çok kan kaybettim 14 le girdim 6 ya düştü kan degerim şimdi elimde var ama kullanmayı düşünmüyorum![]()
Merhaba yazdıgınızı görünce aynı durumu yasadıgım için yazmak istedim . Bende 2 gündür hastanede gözetim altındayım . İlk idrarımda protein çıktı . Sonra tansiyonum yüksekdi . 17.10 16.10 seviyelerini gördü . Acik yatış verildi doktor düşmezse sezeryana alacak .sizi asla korkutmak istemem ama tansiyonuzu mutlaka ölçün . Ben haziran annesi grubundayım. Bugun 24 saatlik idrar toplanıp tekrar test yapıldı idrarımda protein çok yüksek çıktı . Tansiyon en belirleyici sebebi tansiyon normalse korkmayın . 14.10 ve üzeri ise doktorunuzu beklememenizi öneririmBugün idrar tahlili vermiştim protein 1+ diyor sonuçlarda. Doktorum da bu hafta izinli, chatgptye göre yüksek değil ama izlemek gerekir diyor. Protein çıktığında siz neler yaptınız? Doktorunuz ne demişti?