Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım doktorum 38.haftada bakarız dedi, o döneme kadar acil bir durum olursa geldiğinde hemen kontrol ederiz zaten dedi bazen erken çatı kontrolü doğumu tetikleyebiliyormuş, genel olarak 37-38 arası bakıyorlar diye biliyorum ekstra bir durum olmadıkça
Evet ben de ondan da biraz tedirgin oluyorum. 37 gibi kilosuna pozisyonuna falan bakarız vajinal doğum için uygun mu diye demişti. Muhtemelen o zaman bakacaktir.

Suyu filan içilse belki bir gevşetici etkisi olduğunu düşüncem de kendi kendine bir köşede suyun içindeki ot nasıl rahmi açacak. Placebo effect tir o. İnanmışlar işe yarayacağına 😇
Bilmiyorum canım Bi yazıda ot açıldıktan sonra Bi kaç yudum için yazıyor kimi bizim gibi görmemiş bile kimi günlük 1 bardak içmiş inanmaya bağlı kesin yapın diyemem yapmayın da diyemem sonuçta kadının yaptığından benim bile haberim yok yani

İnanmakla da alakalı bir şey bence, su içerisinde çabuk açılırsa rahmin açılması da öyle hızlı olurmuş. Her şeyi deneriz o zaman artık 😂
Aynen canım kesinlikle inanca bağlı yayılmış Bi inanç suyu içen var içmeyen var nasıl oluyor bilmiyorum duyduğumu söyledim sadece

Ya dün doktora gittim nst de sancı cıktı bebek 2400 suyuda azalmıs falan dedi bugün baska hastaneye gittim suyu iyi kilosuda 2900 normal dedi sancıda cıkmadı . yani iki alet arasında bu kadar kilo farkı cıkar mı ki. Yani doktorumun aletleri eskide artık hic güvenmiyorum aletlerine😄

Aynen canım kesinlikle inanca bağlı yayılmış Bi inanç suyu içen var içmeyen var nasıl oluyor bilmiyorum duyduğumu söyledim sadece
Evet evet görmüştüm yapanları sosyal medyada da. Dua okuyanlar da varmış otu suya koyunca. ☺️

Karnım çok sertleşiyor dünden beri ve regl sancıları gibi ağrılarım oluyor. Yalancı sancı dedikleri böyle mi oluyor? 😕

Ya dün doktora gittim nst de sancı cıktı bebek 2400 suyuda azalmıs falan dedi bugün baska hastaneye gittim suyu iyi kilosuda 2900 normal dedi sancıda cıkmadı . yani iki alet arasında bu kadar kilo farkı cıkar mı ki. Yani doktorumun aletleri eskide artık hic güvenmiyorum aletlerine😄
Benzer durumu bende yaşamıştım
Bebek kilosu geride demişti başka Dr gitmiştim yaklaşık 400 gram daha fazla söylemiş geride değil demişti
Ölçümlerde hata olabiliyor tekrar doktoruna söylesen kontrol etse için rahatlar 🥰

Kızlar ya bu ara sosyal medyada çok fazla olumsuz doğum hikayesi çıkıyor karşıma istemsiz gözüm takılıyor 😞 cidden dikkat edin çok moral bozuyor ne yazık ki :(

Evet evet görmüştüm yapanları sosyal medyada da. Dua okuyanlar da varmış otu suya koyunca. ☺️
Evet gördüm benim elim değil Meryem ananın eli deyip Meryem suresi Felak nas okumuşlar ot açılınca rahimde açılıyormuş Sudan çıkarınca da rahim kapanıyormuş öyle diyorlar

Kilosu bebeğin pozisyonuna göre de değişiyo. Zaten yaklaşık bir değer veriyo ultrason o kadar takılmayın, önemli olan damarlarda direnç olmasın düzenli artış olsun, zaten doğumda da son ölçülen kg ile doğum kg arasında farklar çıkıyor duyduğum, burda da bahsedilen.

Kizlar Meryem ana otunu kullanırken dikkatle kullanın dogum biter bitmez sudan çıkması lazım yoksa rahim toplanmaz derler
Bende yazmıştım ama iyice araştırmak lazım deneyecek olanlar dikkat etsin nasıl yapıldığına

Gönlünü ferah tut bitanem hayırlısıyla hemen gelecek yavrun kucağına ❤️
Amin canım benim insallah ♥️
Seni çok iyi anlıyorum canım, böyle hissetmen çok normal ama merak etme sağlıkla alacaksın kucağına, oda sana kavuşmayı bekliyor, sen iyi ol sütünede çok etki etmesin, biran önce iyileşsin kucağına gelsin Allahın izniyle 🙏 evet bende görüyorum küçücük bebekler var hepsine dua ediyorum, dediğin gibi Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲
Amin canim insalalh tez zamanda kucağımda evimizde olur allahin izni ile. Hepimiz icin her zaman dua ediyorum 🙏🏼🙏🏼
Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah. Ben korkulacak bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bebeğin emin ellerde profesyonel insanlarla birlikte, sen şimdi çok duygusal bakıyorsun ama dışardan bir göz olarak asla kötü bir şey aklıma gelmiyor, sayılı gün hemen geçecek çok zor ama sabır :KK200:
Amin canım inşallah hemen geçer gider kucagim boş eve dönmek Cok ağır gelecek. Yavrumu günde bir kez görebiliyorum 🥺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim erkenci kuş tam 18 gün kaldı her gün gidip görmek sonra bırakmak çok zordu. Çok şükür biz kavuştuk darısı başına sağlıkla kavuş inşallah bebişine.
Allah bana da o günleri göstersin canım inşallah 🤲🏼 Geçmek bilmiyor saatler çok zor Allah kimseye yaşatmasın herks sağlıkla kucağına alsın bebisini 🙏🏼
hsrttt hsrttt Wiraya Wiraya ikinize de çok geçmiş olsun hayırlı olsunn😍😍 sağlıkla evinize dönersiniz umarımm
Bende yarın sezeryan olacağım büyük ihtimalle doktor aç gel erkenden alabiliriz dedi ameliyat kanlarını da aldı bakalım yarın neler olacak heyecanlıyım 🥹
Tesekkur ederim canım. İnşallah çok güzel geçer bebisimle sağlıklı bir an evvel çıkmak nasip olur. İlk gördüğün an dünyalara bedel oluyor hayatimin en güzel anıydi darısı başına canım benim 🌺

hsrttt hsrttt Wiraya Wiraya ikinize de çok geçmiş olsun hayırlı olsunn😍😍 sağlıkla evinize dönersiniz umarımm
Bende yarın sezeryan olacağım büyük ihtimalle doktor aç gel erkenden alabiliriz dedi ameliyat kanlarını da aldı bakalım yarın neler olacak heyecanlıyım 🥹
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla al kucağına🙏🏻🌸
Ayyy resmen aktif doğumlarımız başladı, çok heyecanlı😍

Bugün idrar tahlili vermiştim protein 1+ diyor sonuçlarda. Doktorum da bu hafta izinli, chatgptye göre yüksek değil ama izlemek gerekir diyor. Protein çıktığında siz neler yaptınız? Doktorunuz ne demişti?

Back
X