Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Amin canım insallah ben beklerim sorun değil yeter ki sağlığına kavuşsun ama bir şey olacak diye çok korkuyorum sabaha kadar uyuyamadım elimde değil kilosu haftası iyi ama kendime söz geciremiyorum ki . Bebeğimin yanındaki kuvözde 500 Gr lik bir bebek yatiyor inanılmaz küçük elim kadar içim eridi görünce ,rabbim hepimizin bebeklerine acil şifa versin kimseyi evladı ile sinamasin 🤲🏼
Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah. Ben korkulacak bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bebeğin emin ellerde profesyonel insanlarla birlikte, sen şimdi çok duygusal bakıyorsun ama dışardan bir göz olarak asla kötü bir şey aklıma gelmiyor, sayılı gün hemen geçecek çok zor ama sabır :KK200:

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim erkenci kuş tam 18 gün kaldı her gün gidip görmek sonra bırakmak çok zordu. Çok şükür biz kavuştuk darısı başına sağlıkla kavuş inşallah bebişine.

Kızlar böyle şeylere inanır mısınız bilmem ama biz doğuma falan gidince eşimin yengesi Meryem ana eli otunu suya koyuyormuş çabuk açılma olsun doğum çabuk olsun diye çıkınca da tekrar çıkarıyormuş rahim kendini toplasın diye şimdi aklıma geldi söyleyeyim dedim tam detay bilmiyorum ama bileniniz vardır belki

Kızlar böyle şeylere inanır mısınız bilmem ama biz doğuma falan gidince eşimin yengesi Meryem ana eli otunu suya koyuyormuş çabuk açılma olsun doğum çabuk olsun diye çıkınca da tekrar çıkarıyormuş rahim kendini toplasın diye şimdi aklıma geldi söyleyeyim dedim tam detay bilmiyorum ama bileniniz vardır belki
Evet, ebe bir arkadaşım var o bahsetmişti. Doğum yapan bir arkadaşı için de kullanmıştı geçenlerde.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim erkenci kuş tam 18 gün kaldı her gün gidip görmek sonra bırakmak çok zordu. Çok şükür biz kavuştuk darısı başına sağlıkla kavuş inşallah bebişine.
Maşallah çok sevindim sizi takip etmiştim. Kaçıncı haftada doğum yapmıştınız?

Sağol canım şimdi çıktım doktordan şimdi suyum yerinde bebiş 50 cm 2.900 olmuş
Hiç sıkıntı yok çişini kaçırmıssın dedi 😂😂😂😂
Karın çevresi de haftasını yakalamış zaten 3200,3300 gibi doğar boyu ama uzun olur dedi. Ben de uzunum eşim de uzun
Sıkıntı yok dedi alttan bakim istersen ya da turnosol al eczaneden ama yok suan dedi. Ben de güveniyorum kendisine tamam dedim bi de su gelse kızlar sızıntı da olsa devam eder durmaz dedi.

Bu ara nası besleniyorsan öyle devam et dedi ciğer gelişimi vs de tamamlanmış şükür

Ama şöyle bişe var ÇİŞİMİ KAÇIRDIM 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Koptum 🤣🤣 bosver canin sagolsun yaaa!! Kizim nasil besleniyosun soyle bennde kilo aldirmak istiyom benimkine

Ben de böyleyim canim. Durduk yere içimi korku ve üzüntü kaplıyor. Sanki artik asla eskisi gibi olmayacakmışım gibi hissediyorum hatta çok isteyerek çocuk yapmamıza rağmen son zamanlarda acaba acele mi ettik diye düşünürken buluyorum kendimi. İkinci trimesterda mutluluktan ucuyodum ama suan çok değişiğim ben de. Bi de eşimin hayatında değişen bisi yok sigara alkol kullanabiliyor istediği zaman arkadaşları ile çıkıyo ama ben artık ağırlaştım rahat değilim sanki onun hayatı değişmedi de benimki değişti sadece gibi düşünüyorum falan filan benim içim de çok karışık yani. 🥺 neyseki geçici bir süreç bu kendime bunu hatırlatıyorum
Aynilarini hissediyorum. Ama eminim dogunca asik olucaz butun kotu hislerimiz kaygilarimiz kaybolucak degiyor diyicez🙏🏼

Kızlar merhaba. Kontrolden geliyorum. 35+3 haftalığım. Bebeğin kilosu 2400. Doktor az olduğunu söyledi. Direnç yüksekliğide var. 1 buçuk hafta geride kilo alımı dedi. Sizin bebekler kaç kilo acaba 35. Haftaya girenlere sormak istiyorum. Yazarsanız çok sevinirim.
Ben de 35+2deyim 2400 cikti hic az falan demedi gayet normal 3000 kilo civari dogar dedi. Dusukmuymusnki ://

Yani tecrübeli anneler daha iyi bilir belki ama bende bebek kilo almadığında kendimi suçladım ama kaç doktora sorduysam senin kilonla yemen içmenle hiçbir ilgisi yok dedi. Annem de hatta kardeşim zamanında çok sıkıntı yaşamışlar aç geziyodum resmen dedi zayıftı da. Doktor anneme demiş ki senin gögüs kafesinden beslenmiş. Bebek alcaksa her türlü alır. Kardeşim 3200 doğmuş. Kendini üzme bazen yavaşlayabiliyor kilo alımı her bebekte 3 üstü doğcak diye bişe yok. Tansiyonun önemli bir de kendi sağlığın için sağlıklı beslenmen önemli 🌸
İnsan kendini suçluyor dediğiniz gibi. İnşallah sıkıntısız kucağıma alırım telaş yaptım biraz

Canım bende son dönemde kilo almıyorum bence seninle alakalı değil ama avokado, muz, tahin, kaşar peyniri gibi yağlı gıdalar ekle istersen beslenmene bir de kuzu eti. Haftalık kilo alımına bakıp günlük kaç gram alıyor hesaplayabilirsin aslında ama küveze girme sebepleri genelde haftasından erken doğanlarda ciğer gelişimi sebepli oluyor kilosundan değil. Zamanı dolunca alınacak gibi düşün, hiç strese girme 🙏 doktorun biraz endişe yaratmış sende, tam tersini yapması lazım ama neyse bu doktorları da anlamıyorum.
Canım direnç yüksekliği var bende, doktor o yüzden öyle konuştu diye düşünüyorum. Haftaya gel kilosuna bakıcam ona göre sezeryana gün vericem dedi. Evet kemdimi zorlayıp mecbur yemem gerekiyor. Çok da zayıf değil gibi ama bir kaç arkadaş yazmış 100, 200 gram fark var gibi. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Ben de 35+2deyim 2400 cikti hic az falan demedi gayet normal 3000 kilo civari dogar dedi. Dusukmuymusnki ://
Ya bilemedim ki. Yorumlarda hemen hemen herkesin bu kilolarda. Doktor 1 buçuk hafta geriden geliyor. Salı günü gel kilosuna göre sezeryan için gün vericem. Haftasına göre geride dedi. Anlamadım vallahi ya

Yorumum arada kaynadı kızlar goguslerimin birbirine yakın tarafları yukarı doğru bi damar taş gibi olmuş ağrıyor ve sağ özellikle kolumu kaldırınca bile sızı gırıyor oraya.
Bu süt ile ilgili midir 😔

Yorumum arada kaynadı kızlar goguslerimin birbirine yakın tarafları yukarı doğru bi damar taş gibi olmuş ağrıyor ve sağ özellikle kolumu kaldırınca bile sızı gırıyor oraya.
Çok geçmiş olsun canım, hiç bilmiyorum inşallah geçici ve endiselenecek bir şey değildir 🙏🏻😕

Bence süt damarlariyla alakali. Benim de tam tersi tarafı ağrıyor ikisininde. Ve baya sertlesmis

Süt kanallarının büyümesi ve kolostrum üretip depolaması da ağrıya sebep olabiliyormuş diye yazıyor canım belki öyle bir şeydir

Back
X