- 13 Temmuz 2023
- 1.801
- 1.760
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.821
Kızlar yarın kontrole gideceğim 35+2 oluyoruz çatı muayenesi için erken midir? Bakarız demedi ama ben artık her gitmeye onu düşünüyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım o kadar stres oldun tepki gösterir diye ama güzel konuşmuş.Çıktım muaneden sancı yok Dr haftaya vajinal muane edicem dedi kilo almamış bu sefer tebrik aldım3300 gram inşallah bu kiloda gider Dr kesinlikle normal diyo rahatsız olduğum için sezeryan dan yana değil anliycaniz gece sancı var gündüz yok haftaya kadar bakalım doğurmazsam tekrar Çarşamba randevum var
Canım genetik çok önemli ama yine de kendi içimiz rahat olsun diye beslenmeye de dikkat ediyoruz. Arkadaşların söylediklerini tüketiyorum ben de. Yoğurt ve bol süt içiyorum. Ayrıca nesguikli süt baya kilo aldiriyormus. Dene istersenBu arada haftaya sezeryan için gün verecek. 38 veya 39. Hafta arası olacak büyük ihtimalle. 2 hafta içinde nasıl bebeğe kilo aldırabilirim. Küveze falan alırlar diye çok korkuyorum ya
Dün de bende oldu ya bu ama dün biraz fazla yürüdüm ondan mı acaba diye düşündüm benDünden beri kasığımdan iç bacaklarıma doğru ağrı var kızlar hani spor yaparsınız ertesi gün ağrır ya öyle, sizde de oluyor mu? Çatı genişlemesi sebepli mi acaba?
Normalde 37-38 gibi bakılıyormuş bende 35 de baktı ama benim biliyorsun sancım kasılmam çoktu açılmayı da kontrol etmek istemişti. Doktordan doktora değişiyor ama hiç korkulacak bir şey yok. Öyle ağrı filan olmuyor biraz konforsuz bir muayene sadeceKızlar yarın kontrole gideceğim 35+2 oluyoruz çatı muayenesi için erken midir? Bakarız demedi ama ben artık her gitmeye onu düşünüyorum![]()
Evet senin minik kuş sabırsızlanmıştı o zamanlarNormalde 37-38 gibi bakılıyormuş bende 35 de baktı ama benim biliyorsun sancım kasılmam çoktu açılmayı da kontrol etmek istemişti. Doktordan doktora değişiyor ama hiç korkulacak bir şey yok. Öyle ağrı filan olmuyor biraz konforsuz bir muayene sadece
Evet biraz insanı rahatsız ediyor ama o kadar anlattıkları gibi değil ya. 15-20 sn sürüyorEvet senin minik kuş sabırsızlanmıştı o zamanlarer ya da geç yapılacak da işte insanı rahatsız eden bir tarafı var
Siz nasılsınız? Ağrıların ne durumda
35+1 deyim.bu sabah gittim kontrole .2600 du kilosu.Nst de bı tane 45 sancı çıktı ama doktor bişey demedi.gecen haftayla bu hafta arasında bayağı fark vardı nst de.gecen hafta dümdüz 10 15 Ler arasindayken bu hafta 30 dan hiç düşmedi .yavas yavaş hazirliyor vücut kendini.Kızlar merhaba. Kontrolden geliyorum. 35+3 haftalığım. Bebeğin kilosu 2400. Doktor az olduğunu söyledi. Direnç yüksekliğide var. 1 buçuk hafta geride kilo alımı dedi. Sizin bebekler kaç kilo acaba 35. Haftaya girenlere sormak istiyorum. Yazarsanız çok sevinirim.
Evet biraz insanı rahatsız ediyor ama o kadar anlattıkları gibi değil ya. 15-20 sn sürüyor
Bir geliyor bir gidiyor canım ya hala düzenli ağrım yok
Amin canım insallah ben beklerim sorun değil yeter ki sağlığına kavuşsun ama bir şey olacak diye çok korkuyorum sabaha kadar uyuyamadım elimde değil kilosu haftası iyi ama kendime söz geciremiyorum ki . Bebeğimin yanındaki kuvözde 500 Gr lik bir bebek yatiyor inanılmaz küçük elim kadar içim eridi görünce ,rabbim hepimizin bebeklerine acil şifa versin kimseyi evladı ile sinamasinDualarım seninle canımanneyi tanıyorlar benimki de her gittiğim de ağlıyor hiç susmuyor, yanından ağlayarak çıkıyorum hep, çok zor ama onların iyiliği için orada tutuluyor, seninkinin haftası da iyi yakın zamanda alırsın kucağına hiç merak etme
![]()
Amin canım inşallahGönlünü ferah tut bitanem hayırlısıyla hemen gelecek yavrun kucağına![]()
Gece ağrıyla uyanmak zorluyor ama psikolojik olarak daha çok zorlanıyorum, geldi mi geliyor mu ne zaman doğacak, her şey yolunda gidecek mi binlerce soru var kafamdaçok zorluyor mu seni?
Seni çok iyi anlıyorum canım, böyle hissetmen çok normal ama merak etme sağlıkla alacaksın kucağına, oda sana kavuşmayı bekliyor, sen iyi ol sütünede çok etki etmesin, biran önce iyileşsin kucağına gelsin Allahın izniyleAmin canım insallah ben beklerim sorun değil yeter ki sağlığına kavuşsun ama bir şey olacak diye çok korkuyorum sabaha kadar uyuyamadım elimde değil kilosu haftası iyi ama kendime söz geciremiyorum ki . Bebeğimin yanındaki kuvözde 500 Gr lik bir bebek yatiyor inanılmaz küçük elim kadar içim eridi görünce ,rabbim hepimizin bebeklerine acil şifa versin kimseyi evladı ile sinamasin![]()
Haklısın bugün mu yarın mi diye düşünmek daha çok stres yapmana sebep oluyordur ama dedikleri gibiyse önümüzdeki hafta kavusma yaşayabilirsinizGece ağrıyla uyanmak zorluyor ama psikolojik olarak daha çok zorlanıyorum, geldi mi geliyor mu ne zaman doğacak, her şey yolunda gidecek mi binlerce soru var kafamda
Gunumuz ayni. Gecen hafta benimkine 3500 dedi. Buyuk baya dedi. Bugun kontrol vardi 3200 dediKızlar merhaba. Kontrolden geliyorum. 35+3 haftalığım. Bebeğin kilosu 2400. Doktor az olduğunu söyledi. Direnç yüksekliğide var. 1 buçuk hafta geride kilo alımı dedi. Sizin bebekler kaç kilo acaba 35. Haftaya girenlere sormak istiyorum. Yazarsanız çok sevinirim.
İnşallah canımHaklısın bugün mu yarın mi diye düşünmek daha çok stres yapmana sebep oluyordur ama dedikleri gibiyse önümüzdeki hafta kavusma yaşayabilirsiniz![]()
Canım geçen hafta 34+5 de gittim doktor 35+2 ölçtü 2500 dedi az ya da çok diye Bi yorum yapmadı çok da az değil benceKızlar merhaba. Kontrolden geliyorum. 35+3 haftalığım. Bebeğin kilosu 2400. Doktor az olduğunu söyledi. Direnç yüksekliğide var. 1 buçuk hafta geride kilo alımı dedi. Sizin bebekler kaç kilo acaba 35. Haftaya girenlere sormak istiyorum. Yazarsanız çok sevinirim.
Ben kilosuna takılmıyorum canım hani şeker olunca kilolu doğar falan diyorlar ya ona takıyorum Bi sıkıntı olmasın diyeBenimkide o kadar di canım gecen hafta dogduktan sonra alıcak onlar kilolarını yeter ki saglıkla gelsinler![]()
Ah evet bende de bazen korku oluyorBen de böyleyim canim. Durduk yere içimi korku ve üzüntü kaplıyor. Sanki artik asla eskisi gibi olmayacakmışım gibi hissediyorum hatta çok isteyerek çocuk yapmamıza rağmen son zamanlarda acaba acele mi ettik diye düşünürken buluyorum kendimi. İkinci trimesterda mutluluktan ucuyodum ama suan çok değişiğim ben de. Bi de eşimin hayatında değişen bisi yok sigara alkol kullanabiliyor istediği zaman arkadaşları ile çıkıyo ama ben artık ağırlaştım rahat değilim sanki onun hayatı değişmedi de benimki değişti sadece gibi düşünüyorum falan filan benim içim de çok karışık yani.neyseki geçici bir süreç bu kendime bunu hatırlatıyorum