- 18 Haziran 2022
- 4.475
- 6.227
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.261
Yüksek ihtimalle o evetHee okeller serbest aldım ben 24 ve 26 mm vardı 24 mm aldım onu diyosun sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek ihtimalle o evetHee okeller serbest aldım ben 24 ve 26 mm vardı 24 mm aldım onu diyosun sanırım
Canım yarın Migros’ta bebek bezlerinde bir alana bir bedava var bakabilirsin bizim yakındaki Migros’ta bir numara kalmamıştı iki numara da şimdiden almak istemedimHer bez her bebeğe iyi gelmiyor o yüzden ben sadece yarın prima yenidoğan bir paket alacağım. İyi gelirse bebeğe devam edeceğim ona . Eltim de almıştı stok ama bebeğine prima iyi gelmemişti kaldı elinde hep. Molfix kullanıjor şimdi
Bu akşam adeta bir emzirme eğitmeni olmanKızlar bu arada kolostrum sütünü sağarken makineyle değil elinizle sağmanız tavsiye ediliyor normal sütümüzden daha koyu kıvamlı olduğu için sağım cihazında daha az gelebiliyormuş bu da sütünüz yokmuş izlenimi verip sizi strese sokmasın ilk çocuğu olan annelerim için de elle sağım göğsünüzü c şeklinde tutarak önce göğüs kafesinize bastırıp öyle sıkmalısınız asla ucundan veya kahverengi kısımdan tutup sıkmayalım ağrı da yapıyormuş hem benim aldığım eğitimden öğrendiğim bu kadar sizlere de faydam olur belki![]()
Evet evet oYüksek ihtimalle o evet![]()
Ben yapmadım, 1 paket molfix aldım sadece belki pişik ya da başka bir olumsuzluk olur diye.Kızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Yarın sabah bakacağım mutlaka. Onu da alayım. Hangisini almak lazım kaç numara yanı ? Benım bebek 3300 kilosu şuanCanım yarın Migros’ta bebek bezlerinde bir alana bir bedava var bakabilirsin bizim yakındaki Migros’ta bir numara kalmamıştı iki numara da şimdiden almak istemedim
Araları çok az oluyo kuzum paketlerdeki kg aralığına bakarsan anlicaksin aslında 1 num dan direk 2 e geçildiğinde çok az fark oluyoCanım yarın Migros’ta bebek bezlerinde bir alana bir bedava var bakabilirsin bizim yakındaki Migros’ta bir numara kalmamıştı iki numara da şimdiden almak istemedim
Konusu açılınca öğrendiklerimi yazayım dedimBu akşam adeta bir emzirme eğitmeni olman![]()
Son dönemler tam kilo alma zamanı ama ne yapabilirsin kiYa fazla yememeye çalışıyorum ama ne yapıyım bazen frenleyemiyorum Dr normal doğum istiyo oyuzden de kilo alsın istemiyo ama aliyo yani
1 le basliyoruz tabi ama çok stoklamamak lazım dediğim gibi 1 ve 2 arasında çok çok az bir fark oluyo ha 1 ha 2 yani öyle de diyebilirimYarın sabah bakacağım mutlaka. Onu da alayım. Hangisini almak lazım kaç numara yanı ? Benım bebek 3300 kilosu şuan
Teskur ederiz çiçeğimKonusu açılınca öğrendiklerimi yazayım dedimözellikle bu kolostrum sütünü elle sağmak önemli bence stresten sütümüz kesilmesin sonra bilgisi olmayan varsa bilgilensin dedim kimsenin o strese girmesini istemem
![]()
Fitil olarak mı kullanıyorsun ben Bi de premester iğne kullanıyorum progestanın ya ürünü günlük 2 fitil haftada da 2 iğne bana da söylemedi bende sormadım oğlumda dikiş alındığı gün bırakmıştım onlar da geciktiriyor doğumuEvet sabah akşam alıyorum günde 400 mg oluyor . Bana bırak demedi
Ya 1 numara 2 ve 5 kilo arası bebekler için olarak biliyorum kuzum, kampanyanın bir şartı yok diye biliyorum sorarsın yine gidince bir paket 1 numara bir paket 2 numara alabilirsin belki olmuyorsa bence kampanya dahilinde 2 numara al onu daha uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum 1 numarayı ayrıyeten alabilirsin bebekler çabuk büyüyor bir numarayı stoklama benceYarın sabah bakacağım mutlaka. Onu da alayım. Hangisini almak lazım kaç numara yanı ? Benım bebek 3300 kilosu şuan
Ay valla öyle olunca ben direk internetten sipariş ettim kendime kuzum neyseki stoklamadım yarın gidip 2 numara alayım o haldeAraları çok az oluyo kuzum paketlerdeki kg aralığına bakarsan anlicaksin aslında 1 num dan direk 2 e geçildiğinde çok az fark oluyo
Bana da bıraktırır büyük ihtimal 37. Haftayı bitirmemi istedi . Bende 4gunde bır kalçadan Progestan iğne yapıyordum. Onu geçen hafta kesti. Ben dikişten sonra ağızdan alıyorum bi kere alttan denedim lekelenme geldi doktor ağızdan devam dedi.Fitil olarak mı kullanıyorsun ben Bi de premester iğne kullanıyorum progestanın ya ürünü günlük 2 fitil haftada da 2 iğne bana da söylemedi bende sormadım oğlumda dikiş alındığı gün bırakmıştım onlar da geciktiriyor doğumu
Rica ederim güzelimTeskur ederiz çiçeğim![]()
1 paket alayım 1 numara o zaman . Zaten alınır her yerden1 le basliyoruz tabi ama çok stoklamamak lazım dediğim gibi 1 ve 2 arasında çok çok az bir fark oluyo ha 1 ha 2 yani öyle de diyebilirim
Bilgi için teşekkür ederim ilk bebegım o yüzden bilmiyorum pekYa 1 numara 2 ve 5 kilo arası bebekler için olarak biliyorum kuzum, kampanyanın bir şartı yok diye biliyorum sorarsın yine gidince bir paket 1 numara bir paket 2 numara alabilirsin belki olmuyorsa bence kampanya dahilinde 2 numara al onu daha uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum 1 numarayı ayrıyeten alabilirsin bebekler çabuk büyüyor bir numarayı stoklama bence![]()
Kontrolüm perşembe günü ben sormuyorum ilaçları kendinin de aklına düşmüyor gibi dikiş alınmadan doğmasından korktuğumdan sormakta istemiyorum gittiğim gün 36+1 olacağım bakalımBana da bıraktırır büyük ihtimal 37. Haftayı bitirmemi istedi . Bende 4gunde bır kalçadan Progestan iğne yapıyordum. Onu geçen hafta kesti. Ben dikişten sonra ağızdan alıyorum bi kere alttan denedim lekelenme geldi doktor ağızdan devam dedi.