Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Her bez her bebeğe iyi gelmiyor o yüzden ben sadece yarın prima yenidoğan bir paket alacağım. İyi gelirse bebeğe devam edeceğim ona . Eltim de almıştı stok ama bebeğine prima iyi gelmemişti kaldı elinde hep. Molfix kullanıjor şimdi
Canım yarın Migros’ta bebek bezlerinde bir alana bir bedava var bakabilirsin bizim yakındaki Migros’ta bir numara kalmamıştı iki numara da şimdiden almak istemedim

Kızlar bu arada kolostrum sütünü sağarken makineyle değil elinizle sağmanız tavsiye ediliyor normal sütümüzden daha koyu kıvamlı olduğu için sağım cihazında daha az gelebiliyormuş bu da sütünüz yokmuş izlenimi verip sizi strese sokmasın ilk çocuğu olan annelerim için de elle sağım göğsünüzü c şeklinde tutarak önce göğüs kafesinize bastırıp öyle sıkmalısınız asla ucundan veya kahverengi kısımdan tutup sıkmayalım ağrı da yapıyormuş hem benim aldığım eğitimden öğrendiğim bu kadar sizlere de faydam olur belki😃🥰
Bu akşam adeta bir emzirme eğitmeni olman 😍🤣

Kızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Ben yapmadım, 1 paket molfix aldım sadece belki pişik ya da başka bir olumsuzluk olur diye.

Canım yarın Migros’ta bebek bezlerinde bir alana bir bedava var bakabilirsin bizim yakındaki Migros’ta bir numara kalmamıştı iki numara da şimdiden almak istemedim
Araları çok az oluyo kuzum paketlerdeki kg aralığına bakarsan anlicaksin aslında 1 num dan direk 2 e geçildiğinde çok az fark oluyo

Bu akşam adeta bir emzirme eğitmeni olman 😍🤣
Konusu açılınca öğrendiklerimi yazayım dedim😂 özellikle bu kolostrum sütünü elle sağmak önemli bence stresten sütümüz kesilmesin sonra bilgisi olmayan varsa bilgilensin dedim kimsenin o strese girmesini istemem🥰❤️

Evet sabah akşam alıyorum günde 400 mg oluyor . Bana bırak demedi
Fitil olarak mı kullanıyorsun ben Bi de premester iğne kullanıyorum progestanın ya ürünü günlük 2 fitil haftada da 2 iğne bana da söylemedi bende sormadım oğlumda dikiş alındığı gün bırakmıştım onlar da geciktiriyor doğumu

Bizim magnetler böyle kızlar size de fikir olur belki 🙈🩵instagramdan yaptırdım ben 50 adet. Tanıdıklarımıza vereceğimi için yeterli bizim için bu sayı

Eklentiler

• 852760F1-6965-460F-9D29-AA8F720D6F73.webp
    852760F1-6965-460F-9D29-AA8F720D6F73.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 1D46128E-023C-4D43-87C7-C9481A3929CA.webp
    1D46128E-023C-4D43-87C7-C9481A3929CA.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 80
Yarın sabah bakacağım mutlaka. Onu da alayım. Hangisini almak lazım kaç numara yanı ? Benım bebek 3300 kilosu şuan
Ya 1 numara 2 ve 5 kilo arası bebekler için olarak biliyorum kuzum, kampanyanın bir şartı yok diye biliyorum sorarsın yine gidince bir paket 1 numara bir paket 2 numara alabilirsin belki olmuyorsa bence kampanya dahilinde 2 numara al onu daha uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum 1 numarayı ayrıyeten alabilirsin bebekler çabuk büyüyor bir numarayı stoklama bence 😊

Fitil olarak mı kullanıyorsun ben Bi de premester iğne kullanıyorum progestanın ya ürünü günlük 2 fitil haftada da 2 iğne bana da söylemedi bende sormadım oğlumda dikiş alındığı gün bırakmıştım onlar da geciktiriyor doğumu
Bana da bıraktırır büyük ihtimal 37. Haftayı bitirmemi istedi . Bende 4gunde bır kalçadan Progestan iğne yapıyordum. Onu geçen hafta kesti. Ben dikişten sonra ağızdan alıyorum bi kere alttan denedim lekelenme geldi doktor ağızdan devam dedi.

Ya 1 numara 2 ve 5 kilo arası bebekler için olarak biliyorum kuzum, kampanyanın bir şartı yok diye biliyorum sorarsın yine gidince bir paket 1 numara bir paket 2 numara alabilirsin belki olmuyorsa bence kampanya dahilinde 2 numara al onu daha uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum 1 numarayı ayrıyeten alabilirsin bebekler çabuk büyüyor bir numarayı stoklama bence 😊
Bilgi için teşekkür ederim ilk bebegım o yüzden bilmiyorum pek 🥰

Bana da bıraktırır büyük ihtimal 37. Haftayı bitirmemi istedi . Bende 4gunde bır kalçadan Progestan iğne yapıyordum. Onu geçen hafta kesti. Ben dikişten sonra ağızdan alıyorum bi kere alttan denedim lekelenme geldi doktor ağızdan devam dedi.
Kontrolüm perşembe günü ben sormuyorum ilaçları kendinin de aklına düşmüyor gibi dikiş alınmadan doğmasından korktuğumdan sormakta istemiyorum gittiğim gün 36+1 olacağım bakalım

Back
X