Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Yarın sabah bakacağım mutlaka. Onu da alayım. Hangisini almak lazım kaç numara yanı ? Benım bebek 3300 kilosu şuan
Sleepy nin kg farklı mesela, ben prima 1 ile sleepy 2 ki karşılaştırdım neredeyse aynılar. Sleepy 2 numara küçücük . Sadece numara değil de paket üzerindeki kg da bak canım farklı markalar alacaksan.

Kontrolüm perşembe günü ben sormuyorum ilaçları kendinin de aklına düşmüyor gibi dikiş alınmadan doğmasından korktuğumdan sormakta istemiyorum gittiğim gün 36+1 olacağım bakalım
Durumumuz aynı canım 🙈 bende dikiş varken doğumun başlamasından korktuğum için hiç sormadım ilaç olayını . Aslında bana son kontrolde perşembe yanı bugün gel demişti. Bugün 36+2 oldum. Sözde dikişleri bugün alacaktı. Salı günü aradım bu ağrıları sormak için bana pazartesi gel 37. Haftayı bitirelim öyle alayım dedi.🤷🏻‍♀️

Benim de ilk olcak inşallah ama çevremden hep duyuyordum bir numara çok kullanılmıyor bebek hemen büyüyor diye oralardan kalmış aklımda 🙃
Ne güzel 😍 ben aşılama ile gebe kaldım 2 senenın sonunda . O yüzden çok heyecanlıyım bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum 🥰

Kasılma regl ağrısı yaşan arkadaşlar bı bakabilir mi bu normal mi şimdi bugün 15:00 den beri yazıyorum 3-4 tanesinde telf yanımda yoktu yazamadim

Eklentiler

• 1000007427.webp
    1000007427.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000007428.webp
    1000007428.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 1000007429.webp
    1000007429.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar kasılma dediğimiz şey nasıl bısey ? Ağrı eşlik ediyor mu yoksa sadece bebeğin kendini sertleştirip bırakması mı

Durumumuz aynı canım 🙈 bende dikiş varken doğumun başlamasından korktuğum için hiç sormadım ilaç olayını . Aslında bana son kontrolde perşembe yanı bugün gel demişti. Bugün 36+2 oldum. Sözde dikişleri bugün alacaktı. Salı günü aradım bu ağrıları sormak için bana pazartesi gel 37. Haftayı bitirelim öyle alayım dedi.🤷🏻‍♀️
O zaman benim de önümüzdeki çarşamba değil diğer çarşamba alır 37 nin sonunda dedi çünkü az kaldı 5 haftadır full yatıyorum bunaldım artık hastaneden hastaneye evden çıkıyorum iğneleri bile evde yaptırıyorum amcasının kızı hemşire diye gelip yapıyor

O zaman benim de önümüzdeki çarşamba değil diğer çarşamba alır 37 nin sonunda dedi çünkü az kaldı 5 haftadır full yatıyorum bunaldım artık hastaneden hastaneye evden çıkıyorum iğneleri bile evde yaptırıyorum amcasının kızı hemşire diye gelip yapıyor
Sen kaçıncı haftanda Serklaj oldun? Ben 22. Haftamda acil oldum . Rutin kontrolde rahmın tamamen açılmış olduğunu gördük ve acil serklaja alındım . Çok kötü gunlerdi bugünlere çok şükür 🙏
Bı kaç gün daha gelmesem doğum yapacakmışım. Ama hiçbir şey hissetmemiştim, ilk gebeliğim Benım.
1 ya kadar yattım sonra işlerimi yaptım rutin. Şuanda da normal ev işlerimi yemeğimi vs yapıyorum.

Ne güzel 😍 ben aşılama ile gebe kaldım 2 senenın sonunda . O yüzden çok heyecanlıyım bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum 🥰
Öyle olunca bide ayrı bir heyecanı oluyor benim 1 düşük iki kimyasalım var ama sorun bulunmadığı için doktorum aşılama önermedi bir kere klomen hikayem oldu benim eşimde varikosel vardı sperm değerlerini etkiliyordu ama tamamen engel olacak şekilde değildi çok şükür ki 3 yılın sonunda kavuştuk biz de bebişimize ve tedavisiz oldu çok şükür ki 🥰🙏🏻

Kasılma regl ağrısı yaşan arkadaşlar bı bakabilir mi bu normal mi şimdi bugün 15:00 den beri yazıyorum 3-4 tanesinde telf yanımda yoktu yazamadim
Düzenli değil canım son bir kaç gün kasılma oluyormuş sağlıkla gelsin, sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başlarsa doktoruna haber ver derim

Konusu açılınca öğrendiklerimi yazayım dedim😂 özellikle bu kolostrum sütünü elle sağmak önemli bence stresten sütümüz kesilmesin sonra bilgisi olmayan varsa bilgilensin dedim kimsenin o strese girmesini istemem🥰❤️
Canim ben 36. Haftada falan gogusum alissin diye sagmaya calisicam. Bu konu hakkinda bir sey dediler mi?

Canim ben 36. Haftada falan gogusum alissin diye sagmaya calisicam. Bu konu hakkinda bir sey dediler mi?
Ya bir ebenin bir gönderisini okudum da yine de ben yönlendirmiş olmayayım meme uyarısı kesinlikle erken doğumu tetikliyor diye bir şey yokmuş tedbir amaçlı doktorlar uyarılmamasını tercih ediyormuş benim ablam mesela 4 buçuk aylık hamile hala da emzirıyor doktoru bir sorun olmaz demiş iki bebek için de ben sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de bence doktoruna danışıp öyle hareket et canım 🥰

Ayyy kızlar ben bugün ilk defa çok feci gaz sancısı çektim saatlerce sürdü uzanınca geçiyor ayağa kalktığım an mahvediyordu benii akşam yemeğinde süs biberi yemeyi denedim neyse ki hem kabızlığıma hem gaz sancılarıma iyi geldi 😂

Back
X