Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hanimlar bide cikolatayı ayrı etiketi ayrı alıp kendim yapmak istiyorum
Internette öyle yerler var mı cikolatasi da guzel olan?
Ya da antepte olan arkadaslar,öyle kilo ile çikolata satan güzel yer tavsiyeniz var mı?
Hepsiburada melodiden 500 gr olarak siparis verdim canım 75 tane falan cıktı icinden etiketi kendim bastırdım🥰melodi bilindik bir marka ve lezzetli diye tercih ettik

Kızlar hareket takibini nasıl yapıyorsunuz mesela 1 saatte kaç hareket hissetmemiz normal tabi her bebek farklı ama genel olarak içimizi nasıl rahatlatabiliriz
Bı sure hareket hissetmediysen tatlı biseyler yiyip sol tarafına uzanip 1 saatte en az 10 hareket saymami istemişti doktorum.

Kızlar hareket takibini nasıl yapıyorsunuz mesela 1 saatte kaç hareket hissetmemiz normal tabi her bebek farklı ama genel olarak içimizi nasıl rahatlatabiliriz
Canım benim oğluş bazen çok hareketli bazen çok sakin alıştım artık küçük bir hareket görsem bile içim rahat ediyor bu ara vurma değilde kayıyor gibi hareket yapıyor hafifçe büyüyüp yeri daraldı diye düşünüyorum

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama doğru flanş hakkında bugün bir ebenin videosunu gördüm normal flanş meme ucunu çekip bıraktığında eğer flanş ile meme kenarları arasında boşluk kalıyorsa flanş büyük ve apse yapıyormuş memede eğer çekip bıraktığında hala ucu flanş içinde kalıyorsa flanş küçük geliyor demekmiş ve meme ucunda yaraya sebep oluyormuş eller serbestte de buna dikkat edebilirsiniz göğsünüzü nasıl kavradığına
Flanş ne kız 50 tane flanş yazmışsın 🤣

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama doğru flanş hakkında bugün bir ebenin videosunu gördüm normal flanş meme ucunu çekip bıraktığında eğer flanş ile meme kenarları arasında boşluk kalıyorsa flanş büyük ve apse yapıyormuş memede eğer çekip bıraktığında hala ucu flanş içinde kalıyorsa flanş küçük geliyor demekmiş ve meme ucunda yaraya sebep oluyormuş eller serbestte de buna dikkat edebilirsiniz göğsünüzü nasıl kavradığına
Evett bu flans isi aslinda meme ucu yarasi yapiyormus sagmada ama benim ilk hamileligim ve meme ucum cok kucuk tecrubeli birinin onerisi olsa daha rahat ederdim ama kimse eller serbest kullanmamis cevremde

Canım benim oğluş bazen çok hareketli bazen çok sakin alıştım artık küçük bir hareket görsem bile içim rahat ediyor bu ara vurma değilde kayıyor gibi hareket yapıyor hafifçe büyüyüp yeri daraldı diye düşünüyorum
Böyle tekme gibi değil de yer değiştiriyor gibi değil mi

Hissediyorum canım belim de çok ağrı var ama karnım ve kasıklarımda ağrı yok nst de çıktı doktor bakıp sancıların başlamış dedi
Anladım canım bende yok net dümdüz ama su azalmış diye doktorda ebede doğum yakın gibi dedi 🙄 Allah ım kuveze girmeyecekleri sağlıklı vakitte gelsinler

Evett bu flans isi aslinda meme ucu yarasi yapiyormus sagmada ama benim ilk hamileligim ve meme ucum cok kucuk tecrubeli birinin onerisi olsa daha rahat ederdim ama kimse eller serbest kullanmamis cevremde
Sanırım onu heniz bu grupta da kullanan yok kuzum geçmiş ayların anne gruplarına sorabilirsin belki vardır oralarda kullanan

Sağım yaparken göğüs ucuna yerleştirdiğin kısım aşkım😅 elektrikli sağım makinesinde değişiyor o kısım diye biliyorum Manuelden pek bilgim yok eller serbestte de değişiyor mu orası bilmiyorum 😃
Hee ok🤣 eller serbest aldım ben 24 ve 26 mm vardı 24 mm aldım onu diyosun sanırım

Kızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Her bez her bebeğe iyi gelmiyor o yüzden ben sadece yarın prima yenidoğan bir paket alacağım. İyi gelirse bebeğe devam edeceğim ona . Eltim de almıştı stok ama bebeğine prima iyi gelmemişti kaldı elinde hep. Molfix kullanıjor şimdi

Kızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Prima aldım ben 1-2-3 numara. Aylık paketleri var 180-200 tane var içinde onlardan aldım.

Kızlar bu arada kolostrum sütünü sağarken makineyle değil elinizle sağmanız tavsiye ediliyor normal sütümüzden daha koyu kıvamlı olduğu için sağım cihazında daha az gelebiliyormuş bu da sütünüz yokmuş izlenimi verip sizi strese sokmasın ilk çocuğu olan annelerim için de elle sağım göğsünüzü c şeklinde tutarak önce göğüs kafesinize bastırıp öyle sıkmalısınız asla ucundan veya kahverengi kısımdan tutup sıkmayalım ağrı da yapıyormuş hem benim aldığım eğitimden öğrendiğim bu kadar sizlere de faydam olur belki😃🥰

Back
X