Ay ucakla yazmissiniz pardonYine nacizane tecrubemledr kalp atisindan sonra izin vermsiti bize de tatile gitmistik 4-5 saat yol, arada inip yuruyus yaparak git demisti. Siz nerdesiniz bilmiorum ama 2 saat bizim istanbulda bi yerden bi yere ulasma saatimiz
Yumurtlama tahmin ettiğinizden önce olmus olabilir mi acaba. Attığınız sonucun sağ tarafında referans değerleri var ya oraya göre 5-6 hafta arasına uyuyor aslında ama Dr a Bi muayene olun bence netlessinSat tarihime göre 5+3 bugün beta testi verdim değer beklediğimdem yüksek çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?Eki Görüntüle 3494471
Sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.Şimdi anladım gönlünüzden ne geçiyor peki inşallah gönlünüzden geçen olurben de pazartesi günü gidicem muhtemelen 5+3 olurum o zamana
Daha önce verdiniz mi kan? Artık katlanarak artmış olabilir diye düşündüm ilk sonuçlar daha anlamlı olabilirSat tarihime göre 5+3 bugün beta testi verdim değer beklediğimdem yüksek çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?Eki Görüntüle 3494471
Şimdi anladım gönlünüzden ne geçiyor peki inşallah gönlünüzden geçen olurben de pazartesi günü gidicem muhtemelen 5+3 olurum o zamana
Bende olmadı iki sene İlk asilmayla hamile kaldım 3+4 um gayet güzel gidiyo kan artışı inşallah devami da gelirBide ızun süre olmayınca bıyle oluyor galiba 3 sene bekledim çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
Benim de sat göre 5 haftaydi 18 bin çıktı doktor çoğul gebelikten şüphelendi ultrasonda karartı şeklinde kendini gösterdi tabi 7 . Haftada haftaya kontrole gideceğim henüz tam belli değil ama değer yüksek olursa çoğul gebelik ihtimali biraz daha yüksek diyorlarSat tarihime göre 5+3 bugün beta testi verdim değer beklediğimdem yüksek çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?Eki Görüntüle 3494471
Sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.çok iyi
Sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.
Çok iyi anlıyorum sizi ben de öyle oğlum var ve çalışıyorum tek başımayım ben de çok zorlandım haklısınız Allah hayırlısını nasip etsinSağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.
Ay benim de 5+0 17800 çıktı ama hiç çoğul gebelik demediler, heyecan yaptım şimdiBenim de sat göre 5 haftaydi 18 bin çıktı doktor çoğul gebelikten şüphelendi ultrasonda karartı şeklinde kendini gösterdi tabi 7 . Haftada haftaya kontrole gideceğim henüz tam belli değil ama değer yüksek olursa çoğul gebelik ihtimali biraz daha yüksek diyorlar
Çok su içemiyorum bu aralar maalesef ya, özellikle boş mideme içersem hemen midem bulanıyor, ama günde en az 2 litre içmemiz lazım.Kızlar meraba günde kaç lt su içiyorsunuz
Normal ultrasonla benim 12. Haftada görünmüştü.Cinsiyet en erken ne zaman belli olur bilen var mı
Uçakla 2 saat amaYine nacizane tecrubemledr kalp atisindan sonra izin vermsiti bize de tatile gitmistik 4-5 saat yol, arada inip yuruyus yaparak git demisti. Siz nerdesiniz bilmiorum ama 2 saat bizim istanbulda bi yerden bi yere ulasma saatimiz
Bende uygulama var şuan ama playdan indiremedim yoktu orda Google Chrome dan kadınlar kulübü uygulama indir diye yazın çıkıyor zatenBu arada kızlar seneler evvel kadınlar kulübü uygulaması vardı telefona yüklüyorduk artık yok sanırım di mi? Bilgisi olan var mı? Güzel bir uygulamaydı kolayca giriyordum telefondan.
Teşekkür ederim bazen 3.ayda belli oluyorNormal ultrasonla benim 12. Haftada görünmüştü.
Bizimle de paylaşırsanız öğrendikçe çok güzel olurBu arada kızlar hamilelikte yapılacak dualar çekilecek zikirler filan bir araya getirmeye çalışıyorum. Bilen varsa yazarsa iyi olur listeme eklerim.Önceden hamileyken de bir listem vardı ama sonra kaybettim şimdi en baştan hazırlamak istiyorum.
Çok güzel maşaallah ben de yapayım.Bizimle de paylaşırsanız öğrendikçe çok güzel olurBen elden geldikçe Yusuf ve Meryem suresi dinlemeye çalışıyorum her gün