- 17 Mayıs 2022
- 784
- 308
Evet canım aynen öyle olduYavaş yavaş artirarak içmeye çalış birden çok içersen midemi bulandirir icemezsin sonra
Merhaba çarşamba gideceğiz onun için. Doktor garanti olsun diye biraz heç tarihe verdi randevuyuMeraba kalp atışını aldınızmı
Ben normalde de çok içerdim standart 2.5 litre civarıKızlar meraba günde kaç lt su içiyorsunuz
Benim de asagi yukari o kadar surdu, ben de 20 dk hic duymadim belki dinlendirmeden cikarmislardir bilemedim simdi her yil her sey degisiobeni 8 gibi aldılar, 9.30 gibi döndüm odaya. 8.30'da doğmuştu bebeğim. spinal denediler olmadı, genel anesteziye döndü. 15-20 dk ondan atmış olabilir.
Bana da 6.haftadan sonra bulantı olcak olursa demişlerdi normaldir benceBen 6+5 teyim son 3-4 gündür var bulantım. İlaç içmeden dayanamazsam bende doktora sorarım bir.
İlk gebeliğimde yaptırdım bunda da yaptıracağım. İmkanınız varsa yaptırın bence kafası insanın bir nebze rahatlıyor tabi bir sürü hastalık var teste görünmeyen ancak bence faydalı. İleride rutin test olması gerekiyor çünkü ikili tarama testlerinin bir anlamı yokFetal dna yaptoracak mısınız bende düşünüyorum da henüz doktorla görüşmedim bu konuyu
Bende 6+4 te gittim duyduk ama gümbür gümbür degildi kafama takıyorumMerhaba çarşamba gideceğiz onun için. Doktor garanti olsun diye biraz heç tarihe verdi randevuyu
Benimde oluyor şuan çok fazla var uzanıp ayaklarımın altına yastık koydumBnde 6+5 de gidicem kal atışı duyarım demi bide bulantı için hap isteyecem kızlar bide bazen adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor korkuyırum normal midir
Evet bnde oyle yapıyorumBenimde oluyor şuan çok fazla var uzanıp ayaklarımın altına yastık koydum
İnşallah normaldir ben henüz keseyi görmeye gitmedigim için korkuyorumEvet bnde oyle yapıyorum
Hastane politikalarına göre anestezi çok değişiyor hakikatenBenim de asagi yukari o kadar surdu, ben de 20 dk hic duymadim belki dinlendirmeden cikarmislardir bilemedim simdi her yil her sey degisio
Hem dediğiniz gibi kafam rahatlsr diyorum hemde korkuyorum ya bir şey çıkarsa diyeİlk gebeliğimde yaptırdım bunda da yaptıracağım. İmkanınız varsa yaptırın bence kafası insanın bir nebze rahatlıyor tabi bir sürü hastalık var teste görünmeyen ancak bence faydalı. İleride rutin test olması gerekiyor çünkü ikili tarama testlerinin bir anlamı yok
Aslında tam anestezi ile yarıdan uyuşturma işleminda saatfarklı olur . Tabi siz tecrübelisiniz benim ilk doğumum olcak :)İnşallah normaldir ben henüz keseyi görmeye gitmedigim için korkuyorum
Benimde ilk gebeliğim henüz keseyi görmedik galiba yanlış etiketledinizAslında tam anestezi ile yarıdan uyuşturma işleminda saatfarklı olur . Tabi siz tecrübelisiniz benim ilk doğumum olcak :)
Bn gördüm ama hala içim rahat değil galiba karnım büyüyrne kadr bebek orda mı diye hep evham yapıcamİnşallah normaldir ben henüz keseyi görmeye gitmedigim için korkuyorum
Aynı durumdayiz galiba sağlıklı hamilelik geçirip kucagimiza alıncaya kadar devam edecekBn gördüm ama hala içim rahat değil galiba karnım büyüyrne kadr bebek orda mı diye hep evham yapıcam
Çok sevindimBenimde 67 den 146 ya yukseldi