Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde cumartesydi dr um izin almis sansima haftaya cumartesiye kaldi kalp atisi kismet iyidir insallah melegim tahminimce 8 haftalik olcak

Fetal dna yaptoracak mısınız bende düşünüyorum da henüz doktorla görüşmedim bu konuyu
İlk gebeliğimde yaptırdım bunda da yaptıracağım. İmkanınız varsa yaptırın bence kafası insanın bir nebze rahatlıyor tabi bir sürü hastalık var teste görünmeyen ancak bence faydalı. İleride rutin test olması gerekiyor çünkü ikili tarama testlerinin bir anlamı yok

Bnde 6+5 de gidicem kal atışı duyarım demi bide bulantı için hap isteyecem kızlar bide bazen adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor korkuyırum normal midir

Bnde 6+5 de gidicem kal atışı duyarım demi bide bulantı için hap isteyecem kızlar bide bazen adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor korkuyırum normal midir
Benimde oluyor şuan çok fazla var uzanıp ayaklarımın altına yastık koydum

Hem dediğiniz gibi kafam rahatlsr diyorum hemde korkuyorum ya bir şey çıkarsa diye

5+4 bugün kalp atışı gördük. Tek kese ama keseyi bölen bir görüntü var. Yani bir var bir yok. Doktorum tekil bebek gibi ama ikiz olursa da şaşırmam dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim. Bu konunun netliğe kavuşmaması beni biraz üzüyor. Başka bir doktor geçen hafta tek yolk saç bence tekil demişti. Başka görünen yolk saç yok. Kese de yok aslında. Bazen ikiye bölünen bir görüntü çıkıyor. Tecrübesi olan, gönlümü ferahlatacak bir şeyler bilen varsa çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…