Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 6 sene sonra 3.aşılamayla oldu belkide ilk ve uzun süre olmadığındandır ama olsun sağlıklı olsunlar da bunada şükür
Yine aşılama olacaktı hatta ama rahmimde polip göründü aşılama iptal etti doktorum ne olır ne olmaz iğneni ol olursa be güzel hasta olursamda gel ameliyat olman lazım dedi ama olmadım bi baktım Hamileyimm rabbimin mucizesi değilde nedir doktor ıyle dediğinde o kadr üzülmüştüm ki ama çok şükğr gerek kalmadı

Rabbimin mucizeleri sonsuzdur tabiki benimde tüp bebek tedavim iptal oldu 42 mm kist olduğu için başka doktor denemekten ne olur dedi aşılama yaptık çok şükür kaybetmedim mucizemi kazandım Şubat'ta düşüğüm olduğu için çok korkuyorum endişeleniyorum bide şuan adet sancıları devam ediyor ama rabbim nasip ettiyse inşallah tamamınada erdirecek bol bol dua ediyorum biran önce pazartesi olsa da keseyi görsem belki o zaman rahatlarim biraz

Kızlar dün kan vermiştim salı 1000 di değerim şimdi 2600 çıkmış çok mu artmış öff yüksekliğinden bile pimpirikleniyorum

Normal bence günden güne katlanarak artıyor çünkü.
İnşallah normaldir hepimizinki sağlıkla artsın kucağımıza alalım peki kese ne zaman görünür sizce TSH yüksek çıkmış hipotroidim doktorum gebelik olursa gel demişti şimdi gidecem ultrasonda görünecekse rica ederim kadın doğuma yönlendirirse keseyi görür müyüm

Merhaba kendim gibi birini buldum galiba.
Benimde 3.gebelik.
İki kızım var biri 7 biri 6 yaşında.
Şuanda da adet tarihine göre 5+1
Umarım herkes sağlıcakla kavuşursun yavrularına. Herkes kolay huzurlu ve stersiz doğum süreci ve doğum hikayesi yaşar

İnşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız

Beta 5000-6000 gibiyken karindan kese gorunur. Tiroid icin bugun mu gideceksiniz?

Bu aralar cinsiyetinin çok merak etmeye başladım ben ya
kız erkek fark etmez sağlık en önemlisi ama garip bir merak sardı beni bende anlamadım

Bende merak ediyorum biraz ama sağlıklı doğsun başka bişe istemiyorum ya
kaç haftalık sınız sherife

Bende merak ediyorum biraz ama sağlıklı doğsun başka bişe istemiyorum ya
kaç haftalık sınız sherife
hehe bende bilmiyorum ki tam doktor bey gizli tutuyor herhalde en son 15 gün önceydi kağıtta 5 hafta yazıyordu çıkmadan sordum kalp atışını duyunca ona göre ölçüp söyleyeceğim dedi kalp atışı için ay sonu gideceğim benim tahminime göre 7 haftalık ama ölçümlerde ne olacak bilmiyorum

Kızlar bu genel yapılan kan testini özel hastane de yaptıran var mı? Yaptırdıysanız ne kadar ücret çıkardılar? Memorial 23 bin dedi şoklardayım şuan

Kızlar az önce kontrolüm vardı .8 hafta 1 günlük çıktı bebişim . Normalde 7hafta 3 günlük son adete göre. 2 hafta sonra fetal dna için gideceğim. Cinsiyetide öğrenmemize az kaldı

Kızlar az önce kontrolüm vardı .8 hafta 1 günlük çıktı bebişim . Normalde 7hafta 3 günlük son adete göre. 2 hafta sonra fetal dna için gideceğim. Cinsiyetide öğrenmemize az kaldı
Aaa o nasıl öyle oluyor ya. Neticede zaten son regl tarihinden hesaplanıyor öncesi regl oljyor . Reglden önce gebe kalınıp regl mü olunutoe. Bu işlerden bişi anlamadık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…