Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Peki bu genel kan testinden sonra yüksek fiyatlı başka testler olacak mı? Bilginiz var mı?
Ikili test uclu test vs oluyo 3.ayda, onlar da ek ucretli sanirim. Eger dogum pakediniz yoksa bazi testleri karsilamiyo ozel sigorta. Ben dr sene basinda hamileydim dusuk yaptim, tum muayene test haklarim doldu. Simdi kara kara dusunuyorum napcam diye

Benim de tiroidim var, haşimatoyum, siz tiroid ilacı kullanıyor musunuz? Ultrasonla boynuma bakmışlardı Nodül görülmedi o yüzden ilaca başlamaya gerek yok dedi doktor, ama aynı zamanda tahlilde aşırı iyot eksikliği çıktığı için her gün iyot takviyesi alıyorum, iyot kullandıkça tiroid de düzelir dedi doktor. Bakalım.

Eğer vajinadan ultrasonla bakılmasından rahatsız olmazsanız 5 haftalıkken kese görünür, ama bazı kadınlar istemiyor o zaman 1 hafta daha beklersiniz 6 haftalıkken kese karından ultrasonla görünüyor.

Hayırlı olsun, çok sevindim. Sizin ilkler peşpeşe olmuş, ikiz gibi büyümüşlerdir. Benim de 7 yaşında kızım 4 yaşında oğlum var. Bakalım bu sefer cinsiyetleri ne olacak, sağlıklı olsunlar en büyük duam

İnşaallah her şey yolundadır

Kızlar az önce kontrolüm vardı .8 hafta 1 günlük çıktı bebişim . Normalde 7hafta 3 günlük son adete göre. 2 hafta sonra fetal dna için gideceğim. Cinsiyetide öğrenmemize az kaldı

Aaa o nasıl öyle oluyor ya. Neticede zaten son regl tarihinden hesaplanıyor öncesi regl oljyor . Reglden önce gebe kalınıp regl mü olunutoe. Bu işlerden bişi anlamadık valla
Ultrasondaki Ölçümlerden ötürü sizinki daha gelişmişse 8 hafta ile uyumlu görünmüştür, ama ona bakmak yerine genelde sat ı baz almak daha mantıklı.

yalnız değilsin canım aynı benim görüntü de öyle ödem var mı vücutta
Hem de nasıllll, zaten lipödem vardı bende, yağ tutulumu haricinde su içsem yarıyor maşallah her yerim şiş şiş oluyor, 5 aydır diyet yapıyodum 15 kg vermiştim, yumurtlama zamanı 1 haftada 2 kg aldım çok şaşırmıştım, demek hormonal değişikliktenmiş

şanslısınız - 15 ile başlamışsınız ne güzel
benimde çok dikkat etmem lazım yoksa 90 bulurum

şanslısınız - 15 ile başlamışsınız ne güzel
benimde çok dikkat etmem lazım yoksa 90 bulurum
Sene basinda 80le hamile kaldim ben, kurtajdan sonra yine hormonal degisiklikten sanirim 1 haftada 85e ciktim, cok cabaladim zayiflamak icin gercekten, simdi 70le hamile kalmis oldum. Yine zayif degilim, gonul isterdi ki 55-60kg iken hamile kalayim, surec daha kolay gecsin, ama nasip... Kg falan sonra verilir. Rabbim insallah saglikla sihhatle dogurmamizi nasip etsin, tum islerimiz kolaylikla hallolsun. Baska hicbi seyin onemi yok

Peki bu genel kan testinden sonra yüksek fiyatlı başka testler olacak mı? Bilginiz var mı?
Detaylı ultrason oluyor 18 haftalıkken, kromozomsal sorunları göstermek için, perinatolog ya da radyolog tarafından özel bakılıyor. Bütün doktorlar önerse de yine de isteğe bağlı bir test, arkadaşlarımın çoğu yaptırmamıştı sorun çıksa da kürtaj olmak istemedikleri için boşuna stres olmak istemediler. Ben yaptırmıştım.

Benim hem nodül var hemde hasimato TSH 7 çıkınca hemen gittim doktor bu değerle hamile kalman mucize dedi ama doğuştan ilaç kullandığım için yükselme ihtimali yoktu bana uygun dozu bulmuştuk 3 yıl oldu aynı doza devam ediyorum doktor gebelikte yükselir dedi dozu yukseltti 3 hafta sonra kontrol istedi düşmemişse tekrar doz yükseltilecek iyiki fark ettiğin gibi geldin yoksa bebeğin beyin fonksiyonlarını etkiler dedi
Ultrason içinde kadın doğumcuyla görüştüm acele etme yükselişin iyi haftaya ana binaya git oranın cihazları daha net çıkarır burda biri var der biri yok iyice strese girersin dedi ondan bakmadı ama içimi rahatlatti randevu bulup giderim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…