Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktorum bana multivitamin yazdı ama hap olduğu için yutamıyorum size doktorunuzun önerdiği suda eriyen yada çiğnenebilir multivitamin veren var mı?
Hap yutma videoları yayıldı instagramda son birkaç gündür, ben denedim muhteşem kolaylık kocaman hapları hiç anlamadan yuttum, şaşırdım kaldım, siz de deneyebilirsiniz bence. Hapı ağzınıza alıp üstüne suyu alarak başınızı öne doğru eğiyorsunuz, o şekilde yutmayı deniyorsunuz, çok kolay, hiç anlamadan kayıyor gidiyor.

9. Haftadan Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Alt karnimda bariz bir şişlik vardı on gündür gaz vs değil gebelik şişliği. Ama bu sabah diğer günlere göre çok dinmis gibi. Kötü bişi yoktur dimi gerçekten çok endişelendim hastaneye gitsem mi acaba? Randevu falan zaten yok özele gidersem eğer. 7+2 de gitmiştim en son

Benim 2 paket bitti hatta en son gittiğimde çok az kaldı devam edeceğim mi dedim tabiki 20. haftaya kadar devam demişti
doktordan doktora değişiyor valla :)

benim de aynı şekilde sormuştum normal demişti ilk 3 ay yaşanan şeyler
karnın şişliği, karın sertleşmesi ,karın ağrısı diye belirtmişti akıntıya dikkat et sadece anı kalkma hızlı yürüme dedi
kan değerlerinize bakıldı mı

Kızlar ikili test sonucum geldi bir sorun yok çok şükür doktor renkli ultrason için randevu al dedi kaçıncı haftaya almam lazım sormayı unuttum ayrıntılı ultrason ve renkli ultrason farklı şeyler mi
Gözünüz aydın Renkli ultrason diye bir şey duymadım. Ayrıntılı mı demek istedi acaba eğer oysa 19-23 haftalar arasında yapılıyor diye hatırlıyorum ama ben ilk gebeliğimde 21. Haftada gitmiştim.

Kaçıncı haftada girdiniz acaba randevu için hasta kayıtta renkli doppler yazıyordu perinatalog yapmıyordur sanırım öyle bi şey demedi yoğunmuş randevu alamadım özellere bakıcam
Detaylı ultrason sanırım renkli doppler dediği.. Cihazı olan kadın doğumcularda bakabiliyor genellikle özel muayenesi olanlarda olma ihtimali daha fazla kadın doğumcuysa.. Perinatolog veya radyoloji uzmanıda olabiliyor. İlkinde 4 tane isim verdi doktorum bana yakın radyoloji uzmanı vardı ona gittim. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz Antalya da özel bir hastaneyi aramıştık hem fiyat hem randevu için geri dönüş yapmadılardı. Böyle de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…