Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 6 sene sonra 3.aşılamayla oldu 🥰 belkide ilk ve uzun süre olmadığındandır ama olsun sağlıklı olsunlar da bunada şükür 🤗💖
Yine aşılama olacaktı hatta ama rahmimde polip göründü aşılama iptal etti doktorum ne olır ne olmaz iğneni ol olursa be güzel hasta olursamda gel ameliyat olman lazım dedi ama olmadım bi baktım Hamileyimm rabbimin mucizesi değilde nedir doktor ıyle dediğinde o kadr üzülmüştüm ki ama çok şükğr gerek kalmadı

Yine aşılama olacaktı hatta ama rahmimde polip göründü aşılama iptal etti doktorum ne olır ne olmaz iğneni ol olursa be güzel hasta olursamda gel ameliyat olman lazım dedi ama olmadım bi baktım Hamileyimm rabbimin mucizesi değilde nedir doktor ıyle dediğinde o kadr üzülmüştüm ki ama çok şükğr gerek kalmadı
Rabbimin mucizeleri sonsuzdur tabiki benimde tüp bebek tedavim iptal oldu 42 mm kist olduğu için başka doktor denemekten ne olur dedi aşılama yaptık çok şükür kaybetmedim mucizemi kazandım Şubat'ta düşüğüm olduğu için çok korkuyorum endişeleniyorum bide şuan adet sancıları devam ediyor ama rabbim nasip ettiyse inşallah tamamınada erdirecek bol bol dua ediyorum biran önce pazartesi olsa da keseyi görsem belki o zaman rahatlarim biraz 🥰🤗

Kızlar dün kan vermiştim salı 1000 di değerim şimdi 2600 çıkmış çok mu artmış 🥹 öff yüksekliğinden bile pimpirikleniyorum 😅

Normal bence günden güne katlanarak artıyor çünkü.
İnşallah normaldir hepimizinki sağlıkla artsın kucağımıza alalım peki kese ne zaman görünür sizce TSH yüksek çıkmış hipotroidim doktorum gebelik olursa gel demişti şimdi gidecem ultrasonda görünecekse rica ederim kadın doğuma yönlendirirse keseyi görür müyüm

Merhaba herkese, ben de aranıza katılabilir miyim kızlar? Sat 11 Eylül, 5+0 da beta hcg 17bin küsür çıkmıştı. 2 gün evvel kontrole gittim 6+0 kalp atışını duyamadık gibi sanki yani ben bir şey duyamadım fısıltı gibiydi 😂 ama doktor kalbi yeni bugün oluşmuş bence dedi, ekranda bir kıpırtı gösterdi gerçekten kalp gibi ritmik bir hareketi vardı. Çok değişik ya, Allah nasıl yaratıyor. ❤️ rutin kan ve idrar testi yaptı, hemşire de bayağı acıttı kolumu, ilk olmayınca bir daha deldi, kolum şu an 2 yerden morarık. Kan tahlillerim güzel çıkar inşallah. Folik asite direkt başlattı zaten🙃

Neyse, 33 yaşındayım 2 çocuğum var bu 3. bebiş olacak kısmetse. Önceki hamileliklerim hep sorunlu oldu, ilkinde 5 aylıkken ultrasonda bir sorun gördüler, bütün geri kalan hamileliğim stresli geçti, bebeğim doğduktan sonra bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı ama şimdi çok şükür sağlıklı. İkinci hamileliğimde de erken doğum riski sebebiyle son 4 ay günde 2 kere tuvalete kalkmak dışında sadece ayaklarımı uzatıp yatakta yattım. Sağolsun dönüşümlü anneler ve teyzem geldi yardıma da öyle günlerimizi sağ salim atlatabildik. Bakalım bu gebelik serüvenim nasıl olacak. Hiç sorunsuz geçmesi için dua ediyorum. Bu sefer stresli bir hamilelik de yaşamak istemiyorum, kimseyi benim yüzümden zora sokmak da istemiyorum.

Hepimizin çok güzel yolunda giden hamilelikleri olsun, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah. Sizi kocaman öpüyorum. İyi sabahlar ☀️
Merhaba ☺️ kendim gibi birini buldum galiba.
Benimde 3.gebelik.
İki kızım var biri 7 biri 6 yaşında.
Şuanda da adet tarihine göre 5+1
Umarım herkes sağlıcakla kavuşursun yavrularına. Herkes kolay huzurlu ve stersiz doğum süreci ve doğum hikayesi yaşar

Gunaydin kizlar, sali evde test yaptim cift cizgiyi gordum. Pers kan verdim betam 2500 cikti. Sanirim yaklasik 5 haftalik hamileyim ve rabbim nasip ederse haziran annesi olucam. Bende telas basladi tabii hemen acaba kese nerde dis gebelik mi bos gebelik mi vs diye. Haftaya cars doktor randevum var. Keseyi gorup doktor haftami netlestirdiginde her sey daha net olcak. Esime henuz soyleyemedim kendimi cok zor tutuyorum 😊 nisan ayinda 8+4te bebegimizi kaybettik, o yuzden cok korkuyorum su an. Rabbim hepimize saglik versin, saglikla hamilelik surecimizi gecirmemizi nasip etsin, saglikla kolaylikla dogum yapmamiz ve en sonunda saglikli bebegimizi kucagimiza almamiz nasip olsun insallah 🙏🏻
İnşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız

İnşallah normaldir hepimizinki sağlıkla artsın kucağımıza alalım peki kese ne zaman görünür sizce TSH yüksek çıkmış hipotroidim doktorum gebelik olursa gel demişti şimdi gidecem ultrasonda görünecekse rica ederim kadın doğuma yönlendirirse keseyi görür müyüm
Beta 5000-6000 gibiyken karindan kese gorunur. Tiroid icin bugun mu gideceksiniz?

Bu aralar cinsiyetinin çok merak etmeye başladım ben ya
kız erkek fark etmez sağlık en önemlisi ama garip bir merak sardı beni bende anlamadım

Bende merak ediyorum biraz ama sağlıklı doğsun başka bişe istemiyorum ya
kaç haftalık sınız sherife

Bende merak ediyorum biraz ama sağlıklı doğsun başka bişe istemiyorum ya
kaç haftalık sınız sherife
hehe bende bilmiyorum ki tam doktor bey gizli tutuyor herhalde en son 15 gün önceydi kağıtta 5 hafta yazıyordu çıkmadan sordum kalp atışını duyunca ona göre ölçüp söyleyeceğim dedi kalp atışı için ay sonu gideceğim benim tahminime göre 7 haftalık ama ölçümlerde ne olacak bilmiyorum

Kızlar bu genel yapılan kan testini özel hastane de yaptıran var mı? Yaptırdıysanız ne kadar ücret çıkardılar? Memorial 23 bin dedi şoklardayım şuan

Kızlar az önce kontrolüm vardı .8 hafta 1 günlük çıktı bebişim . Normalde 7hafta 3 günlük son adete göre. 2 hafta sonra fetal dna için gideceğim. Cinsiyetide öğrenmemize az kaldı🧿🙏🏻

Kızlar az önce kontrolüm vardı .8 hafta 1 günlük çıktı bebişim . Normalde 7hafta 3 günlük son adete göre. 2 hafta sonra fetal dna için gideceğim. Cinsiyetide öğrenmemize az kaldı🧿🙏🏻
Aaa o nasıl öyle oluyor ya. Neticede zaten son regl tarihinden hesaplanıyor öncesi regl oljyor . Reglden önce gebe kalınıp regl mü olunutoe. Bu işlerden bişi anlamadık valla🤣

X