Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben de bursadayim ilk hamileliğim ama son cikan haberlerden sonra özel hastanelerden soğudum çevremde de sürekli olumsuz yorumlar almaya başladım özel hastanede doğum yapan kisilerden bir tanıdığım şehir Hastanesi'nde doğum yapmis o kadar memnun kalmis ki anlata anlata bitiremedi bir de orda tanıdıgimiz var yenidoğan yoğun bakımda calisiyo orayı düşünüyorum ilk randevumu yüksek ihtisastan aldım bundan sonrakileri şehir hastanesinden almayı düşünüyorum eğer devlet düşünürseniz şehir çok oneriliyo bilginiz olsun
Şehir hastanesi çok ters bize bir de açıkçası devlet hastanelerine daha çok güvenmiyorum ben ilk kızımda pembe mavide necdet bey de yapmıştım çok memnundum asla gereksiz test yapmadı son haftalarda taştan dolayı çok çektim alsak mı bebeği dediğimde hayır diyet yapıp bekleyeceğiz dedi o yüzden güveniyorum ama ikinci bebeğimi orda düşük yaptım hastane ile hiç ilgisi yok ama gidince anılarım canlanıyor garip oluyorum başka yere gitsem mi diye düşünüyorum ama güvenemiyorum da öyle araftayım

Çok bulantım var ya gözüm hiçbir şeyi görmüyor resmen işe sürünerek gidiyorum doktor ilaç verdi içtiğimde gene biraz iyiyim ama neyse buna da şükür bunlar da geçecek inşallah

Kızlar bir şey soracağım. Biz gebeliği öğrenmeden önce uçak bileti almıştık memleketimize gidecez . Yol 2 saat uçakla. Sorun olmaz herhalde di mi?

Kızlar bir şey soracağım. Biz gebeliği öğrenmeden önce uçak bileti almıştık memleketimize gidecez . Yol 2 saat uçakla. Sorun olmaz herhalde di mi?
Bende haftasonu gitmeyi düşünüyorum. Araştırdım biraz eğer riskli bir şey yoksa sorum yokmuş ama yine se cumartesi günü doktora soracağım

5+4 bugün kalp atışı gördük. Tek kese ama keseyi bölen bir görüntü var. Yani bir var bir yok. Doktorum tekil bebek gibi ama ikiz olursa da şaşırmam dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim. Bu konunun netliğe kavuşmaması beni biraz üzüyor. Başka bir doktor geçen hafta tek yolk saç bence tekil demişti. Başka görünen yolk saç yok. Kese de yok aslında. Bazen ikiye bölünen bir görüntü çıkıyor. Tecrübesi olan, gönlümü ferahlatacak bir şeyler bilen varsa çok mut

5+4 bugün kalp atışı gördük. Tek kese ama keseyi bölen bir görüntü var. Yani bir var bir yok. Doktorum tekil bebek gibi ama ikiz olursa da şaşırmam dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim. Bu konunun netliğe kavuşmaması beni biraz üzüyor. Başka bir doktor geçen hafta tek yolk saç bence tekil demişti. Başka görünen yolk saç yok. Kese de yok aslında. Bazen ikiye bölünen bir görüntü çıkıyor. Tecrübesi olan, gönlümü ferahlatacak bir şeyler bilen varsa çok mutlu olurum🥹
Tebrik ederim keseyi görmüşsünüz de sonradan kese yok demişsiniz anlamadım ikimizin de yüksekti beta değeri ben daha gitmedim doktora

Ben 6+5 teyim son 3-4 gündür var bulantım. İlaç içmeden dayanamazsam bende doktora sorarım bir.
Merhaba. Onceki gebelikte midem cok kotuydu, ekmek yesem midem bulaniyodu. Doktor prilam yazmisti, ilaci biliyodum ama doktor yazana ve onay verene kadar kendim alip kullanmadim, hatta aldiktan sonra da kullanmadim cok cok zorda kalirsam kullandim. Genelde agzima aci su geldiginde gaviscon iciyordum, doktor izin vermisti, ama pembe olani degil yesil olanina izin vermisti.

Kaçıncı haftanız acaba benimde yeni başladı berbat bir durum.
Yedinci haftamdayım ama çok önce başladı işte olmadığım zamanlarda yataktayım deterjan kokusuna bile dayanamıyorum bir de küçük oğlum var onunla ilgilenmem lazım onu ikinci plana atmak istemiyorum kendi durumumu önceliyip ama zorlanıyorum gerçekten

Tebrik ederim keseyi görmüşsünüz de sonradan kese yok demişsiniz anlamadım ikimizin de yüksekti beta değeri ben daha gitmedim doktora
İkinci kese ve ikiz ihtimali kafamı karıştırıyor. Tek kese, yoll sac, kalp atışı net. Evirip çevirince garip bir görüntü çıkıyor. İkiz mi emin olamıyoruz.

İkinci kese ve ikiz ihtimali kafamı karıştırıyor. Tek kese, yoll sac, kalp atışı net. Evirip çevirince garip bir görüntü çıkıyor. İkiz mi emin olamıyoruz.
Şimdi anladım gönlünüzden ne geçiyor peki inşallah gönlünüzden geçen olur 🙏 ben de pazartesi günü gidicem muhtemelen 5+3 olurum o zamana

Sizin kaç haftalık. Bana dontor gidebilirsin dedi de. Yine de acaba risk mi alıyorum dedim kendi kendime😧
Yine nacizane tecrubemle 😅 dr kalp atisindan sonra izin vermsiti bize de tatile gitmistik 4-5 saat yol, arada inip yuruyus yaparak git demisti. Siz nerdesiniz bilmiorum ama 2 saat bizim istanbulda bi yerden bi yere ulasma saatimiz 🤣

X