Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dediğim gibi iki tane doktora gittim ama burda çok ilgilenmiyorlar hangisini daha sağlıklı işte sana bu daha iyi demiyorlar . Birde kullanacağım diye birsürü aldım türkiyeden getirdim stok yaptım dedim ki elimde de var kullanayım yok kullanma dediler hepsi ne bilim şaştım kime neye inanacağıma
Ben chatgptye soruyorum aklıma takılanları bence güzel bi cevap vermiş gibi duruyor. 😊 kullanmazsanız bana satın bitince alamıcam diye korkuyorum açıkçası 😓

Eklentiler

• IMG_4797.png
    IMG_4797.png
    141 KB · Görüntüleme: 12
ya itiraf geliyor 🙈🙈🙈

kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıyla 😁 beşik 😁 ve 😁😁 ana kucağı 😁 aldık. 😁😁😁
bizim iki kere kaybımız olunca eşim sürekli dizginliyor beni alma dur etme ne olacağı belli olsun diye hem moral bzouyor hem temkinli yaklaşıyor beni düşünüyor aslında ama işte :KK43:

bizim iki kere kaybımız olunca eşim sürekli dizginliyor beni alma dur etme ne olacağı belli olsun diye hem moral bzouyor hem temkinli yaklaşıyor beni düşünüyor aslında ama işte :KK43:
Aynı fikirdeyim sonra alınan eşyalar daha çok moral bozuyor. Geçen seferki düşüğümde sadece kitap almıştım kargosunu bile açamadım bebeğim gitmişti maalesef yüzüne bakmak istemedim kitapların görmeyeceğim yerlere attım 😞

Ben hem burda hem de ağustosta olucam canım benim de 1 ağustos ❤️ daha önce kesin kasım annesi olacaktım çok belliydi ya da kesin mayıs annesi olacaktım sadece o gruba yazdım ama bunda belli olmaz beklenen adet tarihinden. Bir gün önce gelse temmuz anasiyim zaten 🤭
Ben de öyle yapıcam. Ama sezeryan olacağı için büyük ihtimal temmuzda doğacak 😊
Aslan bi oğlan olursa fena 😅
Eşim aslan. Görümcem aslan. Ailede bir çok aslan var. Kendi için iyi ama etrafı için zor. 😄

Benim kız yengeç ve gamsız. Her burcun karaktere etkisi, aynı olmuyor. :KK51:

Bana da burada bulantın cok değil, erkek olabilir dediler. Ondan acaba mı diyorum ama kız istiyorum yine :oops:

Ahhahahahha 😂😂😂 Sizin aileye bir kız çok güzel yakışır 😍

Bi arkadaşım var, iki oğlandan sonra bir tane daha doğurdu, o da oğlan. Evde dört erkek, bir kadın. Diyor ki, benim de kaderim buymuş. Hayatım yerden pantolon ve çorap teki toplamakla geçecekmiş. :-)

Benim dikkatimi çeken, bu sene sanki 2 ve 3. Çocukların sayısı ilk çocuklarla aynı yoğunlukta. Denk gibi. 2012 Temmuz annelerindeyken ben, 10 tane ilk çocuk varsa, bir tane 2. Çocuk Vardı.

Ve anne yaşları 20lerde iken, bu seneki gruba bakıyorum ortalama 30larda.

Bunlar bizzat benim gördüğüm farklar.
Ben de aynı şeyi düşündüm. 2021 temmuz anneleri grubundaydim. Ve çok kalabalık olmasına rağmen 3 4 tane 2. 3. Çocuk olan vardı. Nerdeyse hepimizin ilk gebeligiydi 😊
hastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyim
Nurella mesleğin nedir. Ben de hemşireyim. Şuan çalışmıyorum. Evlenmeden önce yenidoğan yogunbakim hemsiresiydim.
Oy oy ooooyyyy! :KK37:
Hayırlı olsun.

Ben kızımın herseyini verdim. Sadece mi poşet eşyası vardır. O da ilk giydiği tulum zıbın battaniye. Hatıra sakladım.

Şimdi bi tulum olmuş 500-600 tl. Bu zamanda çocuk doğurmak bile büyük maliyet. Birlerinden çocuk eşyaları alabilirsem güzel olur. Etrafımda öyle biri de yok ama bakalım.
Benim ikizler bir kız bir erkek. Az çok kıyafet var. Hangisi olursa 😅 benimkiler prematüre doğdular. O yüzden yavaş buyuyolar normal doğan bebeklere nazaran. Kıyafetler de üzerlerinde uzun durduğu için eskiyor. Yine biraz kenarda var. Bakalım

Aynı fikirdeyim sonra alınan eşyalar daha çok moral bozuyor. Geçen seferki düşüğümde sadece kitap almıştım kargosunu bile açamadım bebeğim gitmişti maalesef yüzüne bakmak istemedim kitapların görmeyeceğim yerlere attım 😞
evet bende ördüğüm battaniyeler aldığım bi kaç ufak eşyaları görünce dönüp dönüp aklıma geliyor. bi ara aklımı yitirecek gibi oldum eşim durdurdu şimdi de o yüzden beni dizginliyor bence

Ben de aynı şeyi düşündüm. 2021 temmuz anneleri grubundaydim. Ve çok kalabalık olmasına rağmen 3 4 tane 2. 3. Çocuk olan vardı. Nerdeyse hepimizin ilk gebeligiydi 😊

Nutella mesleğin nedir. Ben de hemşireyim. Şuan çalışmıyorum. Evlenmeden önce yenidoğan yogunbakim hemsiresiydim.

Benim ikizler bir kız bir erkek. Az çok kıyafet var. Hangisi olursa 😅 benimkiler prematüre doğdular. O yüzden yavaş buyuyolar normal doğan bebeklere nazaran. Kıyafetler de üzerlerinde uzun durduğu için eskiyor. Yine biraz kenarda var. Bakalım
tıbbi sekreterim canım doktor yanında çalışıyorum

Geçmiş olsun. İns devam etmez 🤲🏼 dua ediyorum senin için.

Kahverengi ise endişe etme. İns korkulacak bir durum yoktur. Burada bu tarz lekelenme ve kanama yaşayan arkadaşlar var, yazıyorlar. Progestan şimdi keser devam etmez bak. ☺️

Bir kez düşük yaptım. Kanama kırmızı ve pıhtılı gibiydi.

Allah’a emenetsin sen ve bebeğin 💙
Allah razı olsun sizden 🙏🏼 şimdi doktora gidiyorum devam ettiği için. İlginiz için çok teşekkür ederim ❤️

Nurella mesleğin nedir. Ben de hemşireyim. Şuan çalışmıyorum. Evlenmeden önce yenidoğan yogunbakim hemsiresiydim.

Meslektaşımm 👏🏻 Ben de evlendikten sonra eşimin atandığı ile gidince bırakmak zorunda kaldım

Aynı yaştayız ve ikimizin de 3.çocuğu olacak sana soruyum o zaman korkuyomusun sende nasıl olacak 3.çocuk diye 🤦‍♀️ben öğrendiğimden bu yana içimde ki anlamsız korkuyu endişeyi yenemiyorun bi de diğer çocukların kaç yaşında
Planlı değil o kadar korunmaya rağmen oldu. Çocukları büyüttüm işime odaklandım şimdi sıfırdan başla 🙈 kızım 8 yaşında oğlum 4 yaşında. Nasibinde varmış geliyor diyorum. Hayırlı evlat olsun başka bir şey istemiyorum 😊💐

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim1 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
Taranta babu Taranta babu 34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
ayesisa ayesisa 26Kahramanmaraş2.952 Ekim6+27+1Kız9 Temmuz
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 EkimErkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+218 Temmuz
G gul1620 33Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
PenceredekiKiz PenceredekiKiz 32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek10 Temmuz
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+3Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
@dafdt42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
@ozmut34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
N Nurella42 26Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
Elo16 Elo16 29Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
@acemianne9232Eskişehir2.548 Ekim
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
@tilyam30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+35 Temmuz
@lavienroselove29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
@Haticcee31Bursa2.9022 EkimErkek29 Temmuz
@24eylul261.4016 Ekim4+6Erkek23 Temmuz
Merhaba canım benide yazarmısın sat 17 ekim ama doktora gittim 23 kasımda 3 haftalık dedi yani temmuz annesimi oluyorum

X