Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum gebeliğinizin başında kan testi yaptırıp hangi değerleriniz eksik baktirdiniz mi bunu sağlık ocağı yapıyor mu

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum gebeliğinizin başında kan testi yaptırıp hangi değerleriniz eksik baktirdiniz mi bunu sağlık ocağı yapıyor mu
merhabalar, ilk hamileliğim de yaptırmıştım ama aile hekimi ne istiyorsa yazmıştı ona göre yapmışlardı

kahve konusunda kızlar ilk gebeliğimde kahve bağımlısı olduğumdan günde iki fincan türk kahvesi içiyordum. 200 mg yi geçmeyecek toplamda demişti doktorum. dışarıda kahvecilerden içerken decaf diyebilirsiniz. granül olarak da decaf kahveler mevcut ne kadar sağlıklı araştırılmalı. ancak ben kahve tüketiyordum bayağı. bebeğim 2,5 kg 37. haftada doğdu kahveden dolayı mı bilmiyorum tabi. sigarayı bırakmıştım ama kahveye dayanamıyordum. en fazla 2 fincan içilmeli diye biliyorum.

Şu mide bulantısı ne zaman geçiypr? Ağzımın tadı kalmadı ya her şey bulandırıyor midemi. Gerçekten çok kötü
Benim doktor da bana bulantı hapı verdi ama benim yemek yedikten sonra azcık olan bulantımdan başka hiç bulantım yok 5+2 deyim hiç sabah bulantısı yaşamadım daha

İnşallah canım inşallah çok güzel geçsin hepimizinki keseleri kalp atışlarını sağlıkla görelim kucaklarimiza alalım asıl olay orda başlayacak evet uygulumada günlerimizde bir görünüyor beta hcg keseden sonra önemsiz oluyormuş kesenin haftasıyla bakılıyormuş haberleşelim bakalım nasıl ilerleyecek süreçlerimiz

Canım bugün bana büyük bı kan tahlili bakıldı sağlık ocağında anneyle bebeğe geçebilecek tüm hormon testlerini aldı gebelik kaydı yaptırıp gebelikte yapılan genel kan tetkikini istiyorum dersen yapar sağlık ocağı ben ilaç yazdırmaya gittim kendisi istedi kanları istediği hormonları aşağıya bırakacam

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-24-15-36-56-363_com.android.chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2024-10-24-15-36-51-622_com.android.chrome.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 27
Benim doktor da bana bulantı hapı verdi ama benim yemek yedikten sonra azcık olan bulantımdan başka hiç bulantım yok 5+2 deyim hiç sabah bulantısı yaşamadım daha
Ben 6+5 teyim son 3-4 gündür var bulantım. İlaç içmeden dayanamazsam bende doktora sorarım bir.

Kızlar meraba günde kaç lt su içiyorsunuz
Ben normalde suyu sevdiğim için çok içiyorum bazen 3 4 ten fazla içebiliyorum ama arada ağız tadım değişiyor mide bulantısı yapıyor fazla içemiyorum çay kahve zaten ağzıma süremiyorum önceden de sevmezdim şimdi tadı kötü geliyor

Ya ben normalde de hiç su içemezdim simdi de cok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…