- 16 Ekim 2016
- 1.321
- 598
Daha 4+6 da sabah bulantilarim var. Ilerisini tahmin yurutmek istemiyorum İnşallah bu surecler çabucak ve sağlıkla geçer hepimiz içinBilmiyorum cnm ben 10 gündür öldüm bittim. Geçmiyor ilaçlada geçmiyor berbat bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 4+6 da sabah bulantilarim var. Ilerisini tahmin yurutmek istemiyorum İnşallah bu surecler çabucak ve sağlıkla geçer hepimiz içinBilmiyorum cnm ben 10 gündür öldüm bittim. Geçmiyor ilaçlada geçmiyor berbat bişey
Benimde 67 den 146 ya yukseldiAa hadi bakalım sonuç çıkınca yazalım inşallah güzel artmistir
merhabalar, ilk hamileliğim de yaptırmıştım ama aile hekimi ne istiyorsa yazmıştı ona göre yapmışlardıMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum gebeliğinizin başında kan testi yaptırıp hangi değerleriniz eksik baktirdiniz mi bunu sağlık ocağı yapıyor mu
Fetal dna ile 10.11. haftalarda cinsiyet belli oluyor. ultrasonda ise en erken 14-15. haftalar diye biliyorumCinsiyet en erken ne zaman belli olur bilen var mı
Fetaal dna testi çok pahalı değil mi ya 12 bin filan demişlerdi bazıları da 3 aylıkken ultrasonda belli oldu demişti değişiyor belkiFetal dna ile 10.11. haftalarda cinsiyet belli oluyor. ultrasonda ise en erken 14-15. haftalar diye biliyorum
Benimde öyleydi doktor bı ilaç yazdı şuan mide bulantısı kalmadı tam tersine bı anda iştahım açıldı feci şekilde kusuyordum normaldeŞu mide bulantısı ne zaman geçiypr? Ağzımın tadı kalmadı ya her şey bulandırıyor midemi. Gerçekten çok kötü
Benim doktor da bana bulantı hapı verdi ama benim yemek yedikten sonra azcık olan bulantımdan başka hiç bulantım yok 5+2 deyim hiç sabah bulantısı yaşamadım dahaŞu mide bulantısı ne zaman geçiypr? Ağzımın tadı kalmadı ya her şey bulandırıyor midemi. Gerçekten çok kötü
İnşallah canım inşallah çok güzel geçsin hepimizinki keseleri kalp atışlarını sağlıkla görelim kucaklarimiza alalım asıl olay orda başlayacak evet uygulumada günlerimizde bir görünüyor beta hcg keseden sonra önemsiz oluyormuş kesenin haftasıyla bakılıyormuş haberleşelim bakalım nasıl ilerleyecek süreçlerimizBen de korktuğumu söyledim dış gebelik vs diye. Etrafı inceledim birsey görünmüyor extra şu an dedi. Rahimde kalinlasma ve kese benzeri Bi yapı da görünce dış gebelik yoktur için rahat olsun o konuda dedi. Sen de gittiğinde keseyi görürsün artık değerlerin müsait olur sonra da kalp atışı için bekleriz bizim seninle çok yakınmış haberleşiriz burdan surecleri
Canım bugün bana büyük bı kan tahlili bakıldı sağlık ocağında anneyle bebeğe geçebilecek tüm hormon testlerini aldı gebelik kaydı yaptırıp gebelikte yapılan genel kan tetkikini istiyorum dersen yapar sağlık ocağı ben ilaç yazdırmaya gittim kendisi istedi kanları istediği hormonları aşağıya bırakacamMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum gebeliğinizin başında kan testi yaptırıp hangi değerleriniz eksik baktirdiniz mi bunu sağlık ocağı yapıyor mu
Ben 6+5 teyim son 3-4 gündür var bulantım. İlaç içmeden dayanamazsam bende doktora sorarım bir.Benim doktor da bana bulantı hapı verdi ama benim yemek yedikten sonra azcık olan bulantımdan başka hiç bulantım yok 5+2 deyim hiç sabah bulantısı yaşamadım daha
Fetal dna yaptoracak mısınız bende düşünüyorum da henüz doktorla görüşmedim bu konuyuFetal dna ile 10.11. haftalarda cinsiyet belli oluyor. ultrasonda ise en erken 14-15. haftalar diye biliyorum
Fetal dna testiyle 10. Haftada normal ultrasonlar 16. Hafta bazen erken belli olabiliyor 13. Hafta da filanCinsiyet en erken ne zaman belli olur bilen var mı
Meraba kalp atışını aldınızmıBen 6+5 teyim son 3-4 gündür var bulantım. İlaç içmeden dayanamazsam bende doktora sorarım bir.
Ben normalde suyu sevdiğim için çok içiyorum bazen 3 4 ten fazla içebiliyorum ama arada ağız tadım değişiyor mide bulantısı yapıyor fazla içemiyorum çay kahve zaten ağzıma süremiyorum önceden de sevmezdim şimdi tadı kötü geliyorKızlar meraba günde kaç lt su içiyorsunuz
Ya ben normalde de hiç su içemezdim simdi de cok zorlanıyorumBen normalde suyu sevdiğim için çok içiyorum bazen 3 4 ten fazla içebiliyorum ama arada ağız tadım değişiyor mide bulantısı yapıyor fazla içemiyorum çay kahve zaten ağzıma süremiyorum önceden de sevmezdim şimdi tadı kötü geliyor
Yavaş yavaş artirarak içmeye çalış birden çok içersen midemi bulandirir icemezsin sonraYa ben normalde de hiç su içemezdim simdi de cok zorlanıyorum