Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar, bilgi için teşekkür ederim ben de profilden açtım çok güzel bilgiler yer alıyor.
Kayıt yaptırmamıştım. nisan grubu mu burası mı bilemiyorum ama burayı takip ediyordum.
Mervenur277 Mervenur277 beni de ekleyebilir misiniz acaba?

SaT: 26 Temmuz
Tahmini doğum tarihimiz 2 Mayıs
Cinsiyetimiz Kız

Merhaba kızlar 🧚🏻‍♀️Benide eklermisiniz
Sat. 12 Ağustos
Tahmini doğum tarihi 15.20 Mayıs
Cinsiyeti daha ogrenmedik

Sütü doktor tavsiye etmedi canım sormuştum. Biberon almayı bıraktı birkaç defa mama denedik içmiyor
Canım direk konuya dalıyorum ama nukun sulukları var biraz biberon tarzında onları dene istersen belki ondan içer.
Kızlar hiç ağlıyor musunuz sinirden?🥺 hormonlardan dolayı bazen fazla tepki veriyorum, eşimle tartışıyorum ve üzülüp ağlıyorum. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ağladıktan sonra vicdan azabı duyuyorum bebeğim üzülmüştür diye. 🥺
Sinir değil ama arada duygusallaşıyorum. Bi oplum var şimdi ikinci olacak nasipse yetebilecek miyim diye arada düşünüp ağlamak geliyor içimden 🤦🤦
Cinsiyeti belli olan anneler isim düşünüyor musunuz? Olmayanlar da neler düşünüyor? Merak ediyorum isimler de belli olsa artık 😍
Valla canım ilkoğlumun adını eşim koyunca ikinciyi ben koyacağım demiştim ve başından beri Toprak düşünüyorum kısmetse oğluşumun adı Toprak olacak. Babası karışmıyo o konuda. O hakkını ilk çocukta kullandı 🤣🤣

Zaten zor bir an ya bir de gıcık biri denk gelirse o kötü :) biraz araştırayım ben çok sağ ol canım
Evet bence de, için rahat olsun en azından. Çoğu yerde sistem bu şekilde işleyebiliyor görüştüğün yerlere sor mutlaka. Kendi muayenehanesi olanlar doğumuna geliyor, anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor doğumu. Fakat onlarda paket var mı bilmiyorum, belki doğum sabitleme vardır. O şekilde de ilerleyebilirsin.

Sabahtan biz de kontrole gittik. Şükür herşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyo 1 2 gün öndeymiş o da normal zaten dedi Dr. Hareketleri hafiften hissetmeye başladım normal mi dedim çok normal 2. Oldukça hareketli dedi 🤣🤣
Maşallah canım, ben bugün bir hareket hissettim emin oldum. Hep emin olamıyordum bu sefer dedim ki evet bu bebiş :KK70: sol tarafıma resmen dayandı artık elimi kafası mı bacağımı neresi bilmiyorum, şoka girdim öncekiler bebiş hareketi değilmiş bu başka bir şeydi :KK70:

Evet bence de, için rahat olsun en azından. Çoğu yerde sistem bu şekilde işleyebiliyor görüştüğün yerlere sor mutlaka. Kendi muayenehanesi olanlar doğumuna geliyor, anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor doğumu. Fakat onlarda paket var mı bilmiyorum, belki doğum sabitleme vardır. O şekilde de ilerleyebilirsin.
Bir de medicalpark ile görüşeyim onlar da hemen hemen aynı fiyatı verdiler ama detaylı yokmuş içinde. Detaylı ultrason da gereksiz pahalı ya

Canım direk konuya dalıyorum ama nukun sulukları var biraz biberon tarzında onları dene istersen belki ondan içer.

Sinir değil ama arada duygusallaşıyorum. Bi oplum var şimdi ikinci olacak nasipse yetebilecek miyim diye arada düşünüp ağlamak geliyor içimden 🤦🤦

Valla canım ilkoğlumun adını eşim koyunca ikinciyi ben koyacağım demiştim ve başından beri Toprak düşünüyorum kısmetse oğluşumun adı Toprak olacak. Babası karışmıyo o konuda. O hakkını ilk çocukta kullandı 🤣🤣
Bakayım canım teşekkürler

Bir de medicalpark ile görüşeyim onlar da hemen hemen aynı fiyatı verdiler ama detaylı yokmuş içinde. Detaylı ultrason da gereksiz pahalı ya

Medicalpark bana çok yüksek fiyat vermişti 🥲 orayı direkt elemiştim o yüzden. Paket iceriği değişiyor sanırım onlarda fiyata göre.
Doğuma doktorun geliyor mu acaba orada?

Medicalpark bana çok yüksek fiyat vermişti 🥲 orayı direkt elemiştim o yüzden. Paket iceriği değişiyor sanırım onlarda fiyata göre.
Doğuma doktorun geliyor mu acaba ora
bende bu cuma gidecem medical parka doğum paketi için adana, siz hangi şehirdesiniz ve fiyat olarak ne istediler acaba

bende bu cuma gidecem medical parka doğum paketi için adana, siz hangi şehirdesiniz ve fiyat olarak ne istediler acaba
Ben istanbul'dayım hamileligimin ilk zamanlarında görüşmüştüm. 100 küsür bir fiyat vermişlerdi. Tam hatırlamıyorum yanlış olmasın ama daha azı değildi ondan eminim. Bölgeden bölgeye fiyatları değişiyormuş. Belki orada daha uygundur.

Doğuma doktorun geliyor mu acaba orada?
Ataşehir şubesi yüzyıl ile aynı neredeyse ama detaylı ultrason yok içinde, maltepe şubesi 2 katı neredeyse. Evet doğuma kendi doktorun geliyormuş canım

Ben istanbul'dayım hamileligimin ilk zamanlarında görüşmüştüm. 100 küsür bir fiyat vermişlerdi. Tam hatırlamıyorum yanlış olmasın ama daha azı değildi ondan eminim. Bölgeden bölgeye fiyatları değişiyormuş. Belki orada daha uygundur.
teşekkür ediyorum benim 4. ayım bakalım ne diyecekler

Ataşehir şubesi yüzyıl ile aynı neredeyse ama detaylı ultrason yok içinde, maltepe şubesi 2 katı neredeyse. Evet doğuma kendi doktorun geliyormuş canım
Ben pendik medicalparktan fiyat almıştım, orası bize daha yakın olduğu için. Sonra bir tanıdığım Hale Hanım ı tavsiye edince yüzyıl ile görüştüm, Lokman Hekim ile de görüştüm kendi muayenehanesi olan ama orada doğum yaptiran bir doktordan bahsetmislerdi doguma da kendi geliyormuş ama pakete dahil degildi o doktor ben de paket almak istedigim için vazgeçtim. En son yüzyıl da karar kıldım. Fiyatlar artacak büyük ihtimalle, inşallah gönlünce bir yer bulursun.🥰🫶🏻

Ben pendik medicalparktan fiyat almıştım, orası bize daha yakın olduğu için. Sonra bir tanıdığım Hale Hanım ı tavsiye edince yüzyıl ile görüştüm, Lokman Hekim ile de görüştüm kendi muayenehanesi olan ama orada doğum yaptiran bir doktordan bahsetmislerdi doguma da kendi geliyormuş ama pakete dahil degildi o doktor ben de paket almak istedigim için vazgeçtim. En son yüzyıl da karar kıldım. Fiyatlar artacak büyük ihtimalle, inşallah gönlünce bir yer bulursun.🥰🫶🏻
Sancaktepedeyim ben canım buradaki özel hastaneleri beğenmiyorum hiç çevre ilçelere bakıyorum artık. Herhalde yıl sonu kampanyası filan yaptılar baya uygun geldi medicalpark. Bir görüşcem canım doktor içime sinerse inşallah anlaşırız, çok teşekkür ederim .🥰

Evet pendik medicalpark 95 ile 115 bin TL arasında değişiyor dr seçimine göre ben de fiyatlar çok yüksek diye tercih etmemiştim

X